15 Направи си сам идеи за правене през лятото Лесно, евтино и страхотно

Съдържание:

15 Направи си сам идеи за правене през лятото Лесно, евтино и страхотно
15 Направи си сам идеи за правене през лятото Лесно, евтино и страхотно
Anonim

Възползвайте се от факта, че имате повече свободно време и има повече дневни часове, за да се захванете за работа и да осъществите всички онези проекти, които са в ума ви, дори да персонализирате някои ъгли на къщата си с ръчно изработени декоративни занаяти.

Идеи за занаяти и Направи си сам през лятото

1 Възстановяване и поправка

декорация с палети и стайни растения
Атмосфера на Affari

Дървото е естествен елемент, който е много издръжлив и лесен за рециклиране за създаване на нови парчета. Възползвайте се от старите врати, за да направите табли, маси или рафтове. Използвайте препарати за отстраняване на боя, шкурка и ако имате признаци на дървесен червей, използвайте спрей с инсектицид. Можете също да използвате повторно палети, за да създадете удобни седалки. Шлайфайте, нанесете два слоя грунд и боя..

2 Възстановяване и реновиране на скрин

детски скрин реставриран с жълт винил

Имате нужда от допълнително място за съхранение в спалнята? Прегледайте старите си мебели и спасете скрина, който вече не харесвате или който е остарял. Шмиргел повърхността, за да получите гладка повърхност, отстранете остатъците и нанесете слой праймер Боядисайте частите, които няма да бъдат покрити и оставете суха. Вземете чекмеджетата, махнете дръжките и залепете хартия или vinyl като този цитрусов, от Tenvinilo.Нарежете излишното и… готово!

3 барбекю кът

транспортируемо барбекю с дръжка

Ако обичате неформални ястия на терасата си, създайте малко пространство за готвене. Намерете маса на вашия ръст, за да го направите удобно и защитете стените и подовете от пръски. За да направите това, можете да приложите залепващи панели с ефект на плочки. Когато сглобявате, моля, почистете повърхността, отстранете хартията и залепете върху повърхността. Използвайте стъргалка за стъкло, за да премахнете мехурчетата и гънките.

4 струнна лампа

вечеря навън на верандата
Атмосфера, от Sklum.
Поставете лента в края на въжето, за да не се протрие.

Загубил ли е светлинният екран на вашата тераса? Не го изхвърляйте, рециклирайте го. Започнете, като разглобите лампата и премахнете всички декоративни детайли. Изберете сизал, конопено или еспарто въже, един или два цвята , и го залепете с горещо лепило върху навития абажур в областта на капачката надолу, и внимавайте да няма празнини между струните.

5 Нова кухня бързо и евтино

цветна кухня, декорирана с винил

Жълтото е цветът на слънцето, на лятото. Добавете добро настроение към всяка повърхност. Смеете ли да го използвате в кухнята? Ако мислите да го ремонтирате и не разполагате с висок бюджет, това решение е перфектно, защото ще превърнете конвенционалното пространство в оригинална и забавна стая само с помощта на винилова хартия.Как го чуваш! По-евтино и по-лесно, невъзможно. Най-хубавото в това предложение на Pixers (pixers.uk) е избраната комбинация, която смесва зигзагообразни ивици за стената и растителни и геометрични мотиви за украса на шкафовете. Освен това поставените върху последните винили вече са изрязани на стандартния размер на вратите: 50х60см. Това е пример, но възможностите са безкрайни да придадете нов облик на кухнята, за рекордно кратко време… и без работа!

6 Банери за детски партита…

направи си сам флагчета

… Или по-стари. Цветните гирлянди са една от най-щастливите декорации, с които можете да оживите терасата, двора или градината, където празнувате рождените дни на децата си или лятното барбекю. Тези са от Poundland. Ако предпочитате да ги направите сами с парчета тапети, дори с парчета плат, просто трябва да ги изрежете в триъгълна форма и да ги залепите на равни разстояния на дълга връв, която можете да окачите на две дървета.

7 Превърнете кутия в контейнерна банка

детски дървен багажник с колела

На тази универсална мебел не й липсва нищо. Това е от Nobobobo и можете да го намерите на DaWanda. Искате ли да направите персонализирана версия? Имате нужда от дървена щайга и няколко големи колела. И двата елемента трябва да са здрави, за да издържат добре тежестта. Капакът-седалка можете да направите с ПДЧ с дебелина 19 мм. Облицовайте го с вата и красив плат, закрепен с телбод от вътрешната страна. Накрая добавете дръжки и боядисайте кутията.

8 Ръчно изработени свещници

ръчно изработени свещници със стъклени чаши

Можете да ги поставите на терасата, за да осветяват летните ви нощи; в градината, за определяне на пътеки; в банята или хола, образувайки светещи натюрморти.Направете свои собствени свещници от стъклени буркани, вдъхновени от тези от The Contemporary Home. Отрежете няколко парчета въже и ги увийте около гърлото на буркана, като оставите няколко нишки да висят, за да ги завършите с две или три черупки, събрани на плажа. Внимателно ги пробийте или ги залепете в краищата. Красиво!

9 Не позволявайте на таблото да ви държи будни през нощта

табла, изрисувана с цветя
Това настроение е от Ани Слоун.

Подновяването на таблата е много лесно с ваширена боя или тебеширена боя. Ако повърхността е лакирана или има несъвършенства, шлайфайте и отстранете остатъците. С дунапренена четка нанесете боята и постигнете състарен вид, като я шлайфате леко. Помогнете си с ацетатни шаблони, за да направите оригинални отпечатъци.

10 Ухае на шкафовете

сашета с ароматни билки за шкафа и чекмеджетата

Създайте своите ароматизирани чанти и напълнете дрехите си със свежест и хубав аромат. Вземете парчета памучен плат с размери 12x12 cm и поставете десните страни заедно. Зашийте 3 страни наоколо, оставяйки празнина, за да го обърнете. Обърнете, напълнете с лавандула и затворете последната страна, като поставите панделка, за да я окачите.

11 Шийте и пейте

торбички за закуски

Покажете се чанта за обяд на вашите пикници. Изрежете парче ламиниран плат с размери 22x76 cm и две с размери 11x33 cm. Подредете големия правоъгълник във форма "U" и поставете

странични в празнините. Поставете карфици, докато чантата се сглоби. Залепете шевовете и зашийте машинно. Съхранявайте храната, навивайте и затваряйте.

12 Идеи за детски партита

украса за детски партита
Идея на Søstrene Green.

Забавните декорации придават блясък на всеки празник.

  • Летящ дракон. Можете да го направите с хартиени фенери и пяна или картон. Прикрепете фенерите за тялото и добавете гребена, краката и огъня.
  • Портрети за всеки. Купете дълъг, тънък корков лист и залепете върху него винил с рисунка на персонаж. След това изрежете отвора за лицето с нож във винила и корковата тапа. Поставете картонените крака заедно.

13 Модерни винилови мебели

странична маса, декорирана с винил

Отлепете и залепете. Нищо не е по-бързо и лесно от самозалепващ се винил, за да промените безупречния вид на всяка мебел. На тази бяла странична маса,, която имаше доста мръсен плот, така се прави. Повърхността е старателно почистена и след това покрита с винил, който имитира весела керамична мозайка. Резултатът е фантастичен. Можете да видите стъпка по стъпка в блога decomanitas.com

14 Ремонтирайте спалнята си без работа

спалня с цветна табла и стайни растения
Килими от Lorena Canals.

Сияйна и много лична: тази стая не прилича на никоя друга. Откъде да знам

разбрахте?

  1. С ефектна табла. Звезди в пространството и е много лесно да създадете своя собствена версия. Просто трябва да имате бар на стената, от който да висят вертикални панели с цветен плат, като този с цветя. Старинни щори рамкират ширината на леглото и го украсяват.
  2. Килимчета и възглавници ви обгръщат с красота и топлина. (www.lorenacanals.com)

15 Многофункционален стелаж за градината

многостойка за градинската дъска с колчета

Не изпъквайте и не заемайте; те обаче имат място за много обекти, които могат да бъдат окачени или поддържани на опори.

Популярна тема