Пазаруване с Amazon! Окончателният списък с мебели и декоративни продукти, за да вдъхнете живот на вашата мини къща

Пазаруване с Amazon! Окончателният списък с мебели и декоративни продукти, за да вдъхнете живот на вашата мини къща
Пазаруване с Amazon! Окончателният списък с мебели и декоративни продукти, за да вдъхнете живот на вашата мини къща
Anonim

Знаем, че обичате да виждате имения с безкрайни стаи и пространство навсякъде, както и ние, но нека не се залъгваме: нормалното нещо днес е да живеете в по-малка къща или апартамент, особено ако е големият град.

Ето защо е толкова важно да го декорирате добре и нямаме предвид, че мебелите са красиви (което също е), а че това е функционални и ние правим живота по-лесен, като тези, които ще намерите в списъка на Amazon, който сме подготвили за вас… Окончателно!

ТЕЛЕТА ЗА ОБОЯНЯВАНЕ И ДЕКОРИРАНЕ НА МАЛКА КЪЩА

Да имаш малко място у дома и да ти липсват няколко метра е нещо обичайно, особено ако живееш в град. Апартаментите са по-малки, отколкото бихме искали, но цената на квадратен метър се покачва и се покачва като пяна всеки ден, така че е важно да се възползвате максимално от всеки метър, всеки ъгъл и всеки ъгъл на дома.

Създаването на складови помещения, за да можете да поддържате всичко добре организирано и скрито от погледа, е едно от първите условия, за да можете да живеете на няколко метра. Организацията ще бъде крайъгълният камък. Също така разпределението на мебелите във всяка стая на къщата е необходимо да се рационализира декорацията доколкото е възможно и да се изберат много добре необходимите и основни мебели за деня.

Мебелите с двойна функция са добър вариант, тъй като ви позволяват да покриете няколко нужди с едно парче. Например маси за кафе, които стават маси за хранене, или разтегателни дивани.Сгъваемите мебели също са идеални, тъй като докато не ги използвате, те не заемат място и в този момент сгъваемите легла са кралиците за малки спални или за апартаменти или студия, които съдържат всекидневна, кухня и спалня в една стая.

Цветовете, които избирате за декориране, също са ключови. За стените винаги трябва да избирате светли цветове. Тъмните тонове са склонни да "изяждат" пространството. Бялото е най-използваното, но не единственото, светлосивите или кремавите тронове са добър вариант да придадете на дома си по-модерен щрих.

С всичко казано дотук, ние предлагаме серия от мебели и предмети за украса на вашата малка къща, които можете да купите онлайн и да имате в дома си с едно натискане на бутон.

Комплект колода

Червен комплект сгъваема маса и стол

Ако имате малък балкон или тераса във вашия малък апартамент, този комплект маса с два сгъваеми стола в червено ще ви подхожда перфектно и ще изпълни пространството с живот!

83, €99

Сгъваема количка

сгъваема сервитьорска количка с колела

В хола, в кухнята, в банята… Тази количка е идеална за използване във всяка стая на къщата и е сгъваема, когато не ви трябва… запазвате го и това е! В допълнение, благодарение на колелцата му можете лесно да го местите според вашите нужди. Всичко това са предимства!

61 €

Настолна лампа

димируема настолна лампа

Независимо дали за вашия малък офис, нощно шкафче или четене във всекидневната, имате нужда от димируема настолна лампа в живота си! Заема малко място, красиво е и ще се погрижи за очите ви, някой дава ли повече?

34, €99

Маса за лаптоп

нощно шкафче с колела

Кафе, остави телефона, вестника… маса като тази е толкова функционална, колкото изглежда и дори повече, и ще ви спести много проблеми!

43, €99

Подложки

кръгла подложка

Забравете традиционните покривки, с комплект подложки толкова красив като този, никога повече няма да се притеснявате, че масата ви ще е твърде малка и гостите ви ще бъдат възхитени!

21, €58

Стъклени съдове

стъклени съдове за съхранение на храна

Животът в мини къща изисква допълнителна доза изобретателност и една от тях е да знаете как да се възползвате максимално от пространството. Така че, когато отидете да купувате контейнери за съхранение на храна, по-добре е те да могат да се подреждат един върху друг по размер! И не забравяйте, че ако са направени от стъкло, ще ги почистите по-лесно.

17, €40 (7 контейнера със 7 капака)

Микровълнова с вградена фурна

микровълнова с фурна

Има моменти, когато мястото е малко, няма място за фурната, но с тази микровълнова можете да имате и двете, и в намален размер. Не е ли страхотно?

99, 99 €

Мобилен гардероб

Гардероб с колела

Този гардероб на колела с отворени рафтове ще бъде полезен в спалнята. А притежаването на семпъл и минималистичен дизайн ще се впише във всеки стил. По-удобно невъзможно!

Преносим рафт

преносим рафт за ниша

Тъй като има колела и е толкова тесен, този преносим рафт ви предлага допълнително място за съхранение в кухнята и е идеален за запълване на празнината между хладилника и плота, не мислиш ли?

Рафт за баня

ъглов рафт за баня

Ако банята ви е твърде малка, възползвайте се от ъглите! рафт като този ще ви даде цялото пространство за съхранение на стандартна баня, като същевременно заема иначе неизползвана площ.

Популярна тема