Отсега нататък вашият домашен любимец ще хареса идеята „да пазарувате“

Отсега нататък вашият домашен любимец ще хареса идеята „да пазарувате“
Отсега нататък вашият домашен любимец ще хареса идеята „да пазарувате“
Anonim

Тъй като знаем, че обичате да виждате домашния си любимец по-щастлив от яребица, ние внимателно потърсихме Amazonбестселъри и съставихме списък с най-готините, така че просто трябва да щракнете и да се насладите на тяхното лице на ентусиазъм.

Намерихме всичко необходимо, за да направим живота ви малко по-щастлив: от хранилки, колани за ходене или колела за упражнения до легла и люлки.

1

Готин сън

Котешко легло на прозореца с вендузи

Това легло в стил хамак с вендузи е идеално за вашето коте да дремне на прохладния бриз и на всичкото отгоре с ненадмината гледка!

2

Видеонаблюдение

камера за наблюдение на кучета

Бъдещето е тук и тази камера за наблюдение на кучета го доказва. Можете да му хвърляте лакомства от разстояние, да проверявате дали всичко върви добре, да говорите с него в реално време, за да го успокоите, и дори да получавате известия на мобилния си телефон, ако започне да лае.

3

За най-малките

Гъвкава ограда за малки животни

Хамстери, морски свинчета… Ако живеете с някое от тези сладки малки животни и не искате да ги изпускате от поглед или да ги излагате на ненужна опасност, тази ограда ще ги предпази и дайте им повече свобода от клеткаПросто поставете килим или парче изкуствена трева под него, за да се чувстват комфортно!

4

Swing

Цветни люлки за папагали

Имате ли папагал у дома? Дайте му този пакет, който включва люлка и дървена стълба в пълен цвят. Да живее тропикът!

5

Летни спадове

Сгъваема вана за кучета и басейн

Ако сте мислили, че басейните са само за вас, ето репликата в мини размер специално за вашето любимо кученце. Когато лятото свърши можете да го използвате, за да го изкъпете или лесно да го приберете в стаята за съхранение, тъй като е сгъваемо!

6

Време за игра

котка се катери по дърво

Отсега нататък вашите котки ще бъдат най-щастливите домашни любимци на света с това катерещо се дърво! Тъй като са изработени от екологични и меки материали, те няма да бъдат застрашени, а благодарение на бежовия си цвят ще изглеждат страхотно във вашата всекидневна.

7

Неплъзгаща се хранилка

Неплъзгаща се купа за кучета

Да, както го четете. Ако ви е омръзнало да намирате купата на вашия домашен любимец там, където Христос е изгубил пантофа си, ето идеалното решение: две купи от неръждаема стомана с неплъзгаща се силиконова основа.

8

Време за душ

Абсорбираща кърпа за кучета

Както винаги имате кърпа под ръка, когато излизате от душа, така трябва да бъде и вашето куче и за да не настива ненужно, по-добре е, ако той е толкова абсорбиращ като този!

9

Хайде да се разходим

Жилетка с колан за кучета

Тази жилетка с колан за кучета е регулируема, против издърпване и отразяваща на тъмно. Предлага се в различни размери, така че, моля, измерете добре приятеля си, преди да купите!

10

Фитнесът у дома

Безшумно колело за упражнения за хамстери

Благодарение на своята система със сачмени лагери, това колело за упражнения за хамстери е изключително тихо. Хайде, можеш да спиш като тибетски монах, без да се притесняваш, че малкият ти приятел ще те събуди с нощните си тренировки.

Популярна тема