Декорирайте спалнята му, за да може да се върне на училище по-щастлив от мида

Декорирайте спалнята му, за да може да се върне на училище по-щастлив от мида
Декорирайте спалнята му, за да може да се върне на училище по-щастлив от мида
Anonim

Завръщането в училище е момент, който те винаги преживяват с нерви и ентусиазъм: вижте се с приятели и наваксайте след ваканцията, насладете се на миризмата на книги, научете нови неща… Но за да им помогнете допълнително в процеса на адаптиране, извършването на няколко промени в спалнята им ще ги накара да посрещнат курса с друга енергия, особено ако следва някоя от тези идеи!йени

С началото на учебната година децата започват етап, пълен с игри, радост и фантазия. Подгответе дома си така, че да бъде изключителен!

Те се нуждаят от бюро за домашни и учене.

Основно е. И е удобно, че от малки те свикват да имат собствена маса, където могат да се концентрират, за да пишат домашните си и да учат. Ако придобият навика от малки, няма да знаят толкова много, когато пораснат. Създайте място за учене във вашата спалня с маса, адаптирана към вашия размер и ергономичен стол.

Децата растат и с тях домашните и изпитите им се умножават. Помогнете им да се съсредоточат и да учат с повече ентусиазъм, с учебна зона практична, подредена и красива!

Новите бюра и аксесоари на IKEA за децата обратно в училище.

ОБРАТНО НА УЧИЛИЩЕ БЕЗОПАСНО

Тази година, въпреки че пандемията е по-контролирана, от съществено значение е да продължим да поддържаме мерките за сигурност, препоръчани от властите. Предпазва малките от заразяване с COVID, тъй като това е групата от населението, която все още не е ваксинирана, необходимо е да се предотврати това те да бъдат средство за предаване.Защитете ги с прости насоки, за да могат безопасно да се наслаждават на дните си в училище.

Страхотна идея! За да не загубите нищо в училище, време е да етикетирате всичко. За дрехи и предмети, всичко, което трябва да носи името,имате нужда от лесни, удобни и устойчиви етикети и ние ги намерихме в Amazon.

Не пропускайте мебелите и предметите, които сме избрали в тази статия и които ще улеснят връщането на училище за най-малките. Споделете с тях илюзията и ги накарайте да участват в предекорирането на спалнята си, като им позволите да изберат определени части или мебели, което ще насърчи самочувствието и автономността.

1

Превърнете подреждането в игра

отново на училище

Чекмеджета, куфари, рафтове, кутии и всякакви системи за съхранение ще бъдат вашите големи съюзници, ако не искате хаосът да цари в спалнята на децата ви.Всичко има своето място и за да свикнат децата да ги прибират, ще трябва да направим този процес нещо забавно и лесно

41 €

Система Trofast, от Ikea.

2

Светът в краката ти

детски килим от lorena canals

Най-добрият начин да научите имената на океаните е с този миещ се килим с ретро вид толкова красив, че ще се превърне в най-доброто кътче за игра.

240 €

De Lorena Canals.

3

Цветни пастели

пастели

Пригответе вашите моливи, гуми, четки, маркери… Честита учебна година!

5, €83

Ергономична вакса Jumbo Twist, картонена кутия 12 броя, от Faber-Castell.

4

Вашият училищен дневник

училищен дневен ред 2021 вашето приключение започва тук

16, 95 €

Програма Вашето приключение започва тук, от Mr. Wonderful.

5

Каква тръпка е да имаш нова раница!

училищна раница

Изберете висящи за най-малките и на колела за по-големите.

47, €90/куб

Космически и домашни раници, 47 €/cu, от Lilliputiens.

6

Възглавници за тях

детски възглавници във формата на облак и звезда

Украсете спалнята й с една от любимите й теми: звезден космос.

9, €99/куб

Pink Cloud или Aquamarine Star Cushion от Donurmy

7

Собствено пространство в споделени общежития

детска спалня с таванско легло и развиващо се креватче

Спят братя и сестри в една стая може да бъде много положително, но понякога децата трябва да знаят, че имат собствено място. Някои много евтини варианти за диференциране на пространствата са: боядисване на стените в два цвята; слагам винили; чаршафи или стикери, или пък поставете завеса, с която да постигнете известно уединение, както в тази спалня от Maisons du Monde, където бебе и по-големият му брат живеят перфектно заедно.Таванско легло Mimizan, 349€; Еволюционна кошара Mini Jungle, 379 €.

8

Контакт с природата

детски комплект за градинарство

Работата по градинарство във вашата къща може да бъде чудесно забавление за децата, но и занимание, което им помага в развитието им. Отглеждането и грижата за растенията повишава вашата отговорност, изгражда самочувствие и насърчава любовта към природата.

70, 96 € пълният комплект с престилка.

Ръкавици, 12, 99 €; саксии, 17, 99€/3 бр.; комплект инструменти, 19, 99 €. Всичко от Zara Home.

9

Парти за домашна работа

училищен гирлянд

Този гирлянд толкова оригинален е съставен от различни мини възглавнички, ръчно изработени и изтъкани една по една на памучно въже. Моливи, цифри и линийки: всичко необходимо, за да направите ученето по-забавно!

29 €

De Lorena Canals.

10

Изключителна математика

висулка за дете lorena canals

С този висулка, украсена със събиране и изваждане, то ще се научи да обича математиката от много ранна възраст!

39 €

De Lorena Canals.

11

Време за приключения

castle многофункционална кошница

Този сладък замък всъщност е многофункционална кошница идеална за съхранение на вашите играчки! И без нужда от дракони, които да ги пазят…

19,95 €

От El Corte Inglés.

12

Геометрични светлини

детска геометрична лампа

Ако часът по геометрия е твърде скучен за вас, с тези лампи за таван с геометрични форми, налични в цветове, ще промените концепцията си!

29, €95

От Mini Home, в El Corte Inglés.

13

основна мини домашна стоманена детска бутилка

Почивката е едно от най-щастливите времена от учебния ден и няма нищо по-различно от отварянето на този вкусен сандвич с шунка и сирене и наслаждаването на всяка хапка. Но когато жаждата ви налегне, тази бутилка от цветна стомана ще бъде идеална за утоление.

9, €95

Основна стоманена детска бутилка. Мини дом от El Corte Inglés.

14

Шик почивка

детско кресло, бреза veneermedskog мотив динозавър

Този стол динозавър изглежда страхотно като кът за четене. Освен това е толкова сладко, че когато не го използвате, изглежда като декорация!

35 €

Това е моделът IKEA POÄNG.

15

Най-естественото

спално бельо от органичен памук за деца

новата колекция от норвежката фирма Stokke направена от 100% органичен памук включва муселин, одеяла, чаршафи и възглавници за спалнята на най-малките Идеалният начин да ги научите да живеят, грижейки се за планетата! Детско легло Sleepi ($429), розово плетено одеяло ($55), всичко от Stokke.

16

Без размазване

детска престилка с маншети

Независимо дали ще ви помага в кухнята или да правите вашите занаяти, тази щампована престилка с хубав динозавър ще ви накара да се почувствате като на филм и ще ви предпази от петна.

13, 99 €

Налично на Amazon.es

17

С много любов

детска завивка със сърца

Каква радост и цвят! С тази завивка, пълна със сърца, връщането в училище ще бъде удоволствие.

19,95 €

El Corte Inglés Mini Home Poetic комплект двустранна памучна завивка

Популярна тема