Съвети за организиране на принадлежностите за пране и гладене

Съдържание:

Съвети за организиране на принадлежностите за пране и гладене
Съвети за организиране на принадлежностите за пране и гладене
Anonim

Харесвате ли всичко да е супер организирано? Е, това предложение е ваше.

Днес спираме в пералнята и стаята за гладене. Пространство, където редът е изключително важен. Така че прането и гладенето на седмичните дрехи ще бъде много по-приятна задача. Ние също така ви даваме идеи за малък кът за пране, дори ако нямате достатъчно място у дома.

В килера

Пране: Зона за миене в килера

Достатъчно дълбок шкаф, за да можете да поставите пералнята, почистващите препарати, кошниците за пране и дори малката въже за дрехи вътре. Великолепно решение за удобно пране и за скриване на пространството, просто като го затворите. Наистина е фантастично!

Отделно перално помещение

Пералня: Перално помещение

Превръщането на тераса или мокро помещение в място за пране и гладене може да бъде лесно и достъпно. Първата стъпка е да покриете стените с декоративни тапети, винилови, миещи се и устойчиви на влага.Някои закачалки за закачане на дрехи и няколко плетени кошници ще бъдат перфектните спомагателни аксесоари.

Добре проветриви дрехи

Пране: Кошница и торба за пране
Кошници и чанта с подпис на Parlane.

Когато избирате контейнери за мръсни дрехи или дрехи, чакащи да бъдат изгладени, добра идея е да изберете плетени растителни влакна или дишащи торбички; например памук. Целта е вътрешността на кошницата или чантата винаги да е вентилирана, за да се избегне влагата в дрехите.

За сръчните жени

Пране: Платнена торба за дрехи
ЧАНТА ЗА ПРАНЕ

Ако имате понятие от шиене и парче плат, което харесвате, една идея е да направите чанта за дрехи с плъзгаща се лента за затваряне. Ще ви помогне да поддържате прането си в перфектен ред.

Каква страхотна идея

Колада: Шкаф за покривки

Омръзна ли ви покривките ви винаги да са набръчкани? Това просто решение ще ви помогне да ги подготвите за най-добрата гала вечеря. Инсталирайте няколко фиксирани решетки вътре в килера и ще видите колко удобно е.

Как да перете и гладите дрехи лесно

Популярна тема