Как да декорирате всекидневната за есента

Как да декорирате всекидневната за есента
Как да декорирате всекидневната за есента
Anonim

О, есен… Листата, падащи от дърветата в импровизиран танц, залезите, които бързат да пристигнат… И лют студ, който ни принуждава да останем у дома под заслона на 800 одеяла! Но нека си признаем, дори краят на лятото да ни разочарова малко, есента е един от най-добрите сезони на годината

Освен че символизира началото на новата академична година или новия работен сезон, време е да облечете нови тренчкоти, да ядете чуро с шоколад и насладете се на домашния живот в собствената си компания (независимо дали човек или животно).Поради тази причина ще ви покажем много предложения за декорация, за да можете да декорирате хола си с най-новите тенденции! И не забравяйте да споделите резултатите с нас…

Вашата всекидневна има нужда от нов облик,, но досега я напускахте от страх от резултата. Съмнението е нормално, въпреки че можете да спечелите увереност със съветите на експерти. Попитахме фирмата Kave Home за съвети, които никога не се провалят. А Анна и Джудит от техния комуникационен екип ни дадоха някои много интересни улики. Като начало, "разпределете мебелите с разум. Всяка част трябва да има своето място и функция; и оставете достатъчно място между тях, за да освободите прохода."

Поставянето на твърде много предмети в стаята не помага; изборът е критичен. „Когато избирате вашите мебели или декорация, помислете за тяхната функционалност. От странична масичка, която може да бъде пуф или допълнителна седалка, до ваза, която също ще бъде дизайнерско парче, което ще говори за вашите вкусове и ще добави цвят и живот към хол".За да създадете безупречно пространство, казват, че цветът управлява. "Един вариант да направите правилната комбинация от вашия диван и трапезни столове е да се ръководите от цвета. Изберете същия тон или същата гама цвят за частите и средите ще бъдат свързани. Например, можете да търсите столове със същата тапицерия като вашия диван. Възможно е също така да свържете двете среди, като изберете еднакви тъкани: нищо като комбинирането на кадифен диван с елегантни столове и удобни в този материал."

Анна и Джудит са съгласни, че редът е важен фактор в декорацията на всекидневната и те предлагат „да се сбогувате с това, което не използвате, да изчистите кафето маса, организирайте рафтовете и поставете добре сгънатите възглавници и карета на дивана". Що се отнася до пространството за дистанционна работа, те посочват, че "то трябва да има всичко необходимо, за да бъде практично, функционално и най-вече много удобно. Дните ви ще се разпръснат повече и вдъхновението ще дойде от само себе си; рафт и кошници не могат да липсват в това е за поддържане на ред; докосване на цвят с картина и някои растения; добро осветление и много дизайн".

1

Дневната е повече от красиво лице

хол в светли цветове с висящи лампи

Вашият начин на живот, комфортът и дейностите, които извършвате в него, са от значение. Намерете баланс между естетика и функционалност, за да направите това пространство, което ви подхожда. От Kave Home: диван Galene (1899 ), маса Tenda (275 ), case Trixie (725 ) и rug Neida (249€).

2

Холът е ваш, запомнете!

хол с тапети на цветя

Y не трябва да изглежда като на съседа. Търсете идеи и вдъхновение, но по-добре не копирайте това, което другите са направили, защото може да се случи, когато видите крайния резултат, да не почувствате стаята като ваша.Нашето предложение, ако искате да постигнете пълно преобразяване: придайте по-голяма значимост на една от стените с тапет или стенопис. Хартия Caverley, от фирмата Sanderson, в Gancedo (€136/10 m).

3

Планирайте със собствено темпо

хол

Декорирането на всекидневната е дълъг процес, а изборът на основните мебели е основна глава. Допълнете средата - без да я насищате - с някои функционални дизайни, които допринасят например за реда и които също са привлекателни поради своята форма, обем или цвят. Много оригинална и артистична точка, подредбата на рафтовете Eket, в 35 x 25 x 35 cm (15 € всеки) заедно с шкафа за телевизор Besta (154 €); от Ikea.

4

Създайте топло пространство

хол с камина

Комбинацията от парчета с различен стил и произход зарежда декорацията с енергия. Възглавниците също имат страхотно визуално въздействие във всекидневната. Ще бъдете прави, ако споделят цвят и смесват текстури и форми. Колко да сложа? Експертите посочват по един за всеки квадрат и добавят още един. Диван Bluebell, от Sofa.com. Таблица от кафе Henry, рафт и килим, от French Connection. На странична маса, от Cox & Cox, vase Graceful, от Nordic House.

5

Настройте функционална трапезария

трапезария с дюшеме

Какво се случи с хола ви в месеците на изолация и деескалация? Вероятно е превърната в офис, а също и като класна стая, ако имате деца.Тъй като толкова много часове бяха прекарани в него и бяха открити недостатъците му, бяха извършени работи за разширяването му, за да стане по-светъл, удобен и гъвкав. В някои случаи, с идеята за обособяване на голяма дневна зона, са изкъртени прегради, за да се спечелят метри на коридора и входа; а в други е интегриран с кухнята.

Ако обмисляте обновяване на всекидневната и създаване на няколко среди, включително дистанционна работа, създайте визуална приемственост с една и съща подова настилка. В тази трапезария ламинираният паркет и плотът са баварско дърво на Egger.

6

Каква е вашата всекидневна и как трябва да бъде оформлението

модерна всекидневна в светли цветове

Има такива с неправилна планировка или елементи като колони, камини, стълби или прозорци, които затрудняват разпределението на мебелите.Намирането на оптималното разположение в тях може да отнеме повече време, но с подробен мащабен план всичко се постига. В допълнение, мебелите по поръчка винаги помагат, както в този проект на студио Quefalamaria, в който рафтът интегрира колона. Някой от диваните или ТВ шкафа да не е нарочно въведен в експлоатация? Често е интересно, защото стандартните измервания са надвишени или недостатъчни.

7

Помощни мебели, основни неща

хол с масичка за компютър

И когато просто трябва да проверите имейли или да се свържете със Zoom, преносима маса и готово! Страничната маса Björkåsen е сгъваема (€25); Лампа Lersta (€18). От Ikea.

8

Създаване на фокусни точки

хол, украсен с цветя

Деко натюрмортите, съставени от вази, цветя, свещи, занаяти, фигури и други детайли, са безпогрешен ресурс за внасяне на живот в стаята. Идеално, ето, предложението на студио Knowhaus в тази странична маса с огледален плот.

9

Lola Home

Съвременен бюфет

снимка

914, €30

Обогатете декорацията с метални покрития. Дуото дърво-злато внася топлина и изтънченост в бюфета от дома на LOLA; неговите размери: 130 x 43 x 80 cm.

10

Nordal

Douro Bank

снимка

724, €50

Допълнителна седалка и също съюзник, за да разграничите зоната за събиране. Тъй като няма облегалка, пейката Douro на Nordal не прекъсва пълния изглед на стаята; размери 120 x 40 x 44 cm.

11

Maisons du Monde

Винтидж лампа

снимка

€139,00

Получете плюс стил с неустоими декоративни детайли. Лампа Glamm в злато и черен рециклиран метал, от Maisons du Monde.

12

Листови възглавници

снимка

15,99 €

Децата у дома? Изберете очарователни детайли, като възглавниците Daney, от Kave Home. Те могат да ги използват, за да се настанят удобно на дивана и да научат форми и цветове.

13

Английският двор

Златна апликация

снимка

49,95 €

Този стъклен глобус създава уютна атмосфера. Това е стенната лампа Ofelia Room от El Corte Inglés.

14

Maisons du Monde

Кръгли подреждащи маси

снимка

589,00 €

Мебелите и аксесоарите с извити форми предават спокойствие. От Maisons du Monde, маси Boldin, в метал и дъб; с диаметър 80 и 100 см.

15

Moycor

Офис стол Detroit

снимка

€199,00

Внимавайте за позата си, ако работите у дома. Фотьойл Detroit, от Moycor, с регулируема височина.

Популярна тема