Светла и просторна кухня след ремонт

Светла и просторна кухня след ремонт
Светла и просторна кухня след ремонт
Anonim

Студиото за интериорен дизайн, специализирано в цялостни реформи With pleasure, режисирано от Джесика Зуерас, отговаря за „преди и след“на тази модерна кухня. Започна от добро пространство, което знае как да се възползва максимално от него с новото разпределение и оборудване. Това бяха успехите на споменатата трансформация.

  • Перфектен триъгълник. Различните дейности, извършвани в кухнята, са разпределени във всеки от върховете на "работния триъгълник", като по този начин се възползват от пространството и повърхността е много подвижна, с достатъчно място за инсталиране на трапезария за цялото семейство.
  • Шкафове по поръчка. Една от нуждите беше да се подобри пространството за съхранение.Мебелите са направени по поръчка от студио Zueras и отговарят на тези очаквания. Горните стигат до тавана, а долните са снабдени с големи чекмеджета. За да не губите нито сантиметър, уредите бяха монтирани в тази модулна система и някои от тях също бяха облицовани, за да се поддържа естетическа еднородност.
  • Стъкло към хола. Една от стените, съседни на хола, е заменена с полупрозрачно стъкло, което пропуска изобилие от естествена светлина. Белите стени също подобряват тази светлина, подобно на вратите, които водят до въжето за дрехи, с листове, снабдени с гравирано с киселина стъкло. Този ресурс е много подходящ за запазване на поверителността, без да нарушава яснотата в кухнята.

КУХНЯТА: ПРЕДИ

Кухня преди ремонт

Въпреки че тази кухня беше в добро състояние, плотовете и шкафовете бяха много остарели, с малки шкафове и старомодни плочки. Непривлекателно и непрактично пространство.

КУХНЯТА: СЛЕД

кухня с офис

Супер функционална, кухнята е разделена на три добре дефинирани зони. На една от стените са монтирани предни шкафове и уреди, включително витро котлон и абсорбатора. В отделен модул зоната за миене и приготвяне на храна с мивка. И накрая, дневна трапезария. Централният коридор е широк и удобен.

ДЕКОРАТИВНИ КЛЮЧОВЕ

  • Бяло, дърво и стомана. Три цвята, които се комбинират много добре и придават съвременен вид на пространството. „Студеността“на стоманата на електроуредите се смекчава от топлината на дървото. Бялото придава чистота, спретнатост и яснота.
  • Под от мозайка. Подът е от порцеланови плочки на Porcelanosa. Централната зона е украсена с квадрат от декорирани части, като килим, създаващ интерес и цвят.
  • Скандинавски мебели и мебели без дръжки. Скандинавският облик е много присъстващ със своите прости и модерни линии. Горните шкафове предлагат гладка повърхност без дръжки. В долните чекмеджетата са с прорези, за да могат да се издърпват.
кухня с офис

Шкафовете съчетават два различни цвята и покрития, което осигурява движение и оригиналност: горните са лакирани в бяло, а долните имитират дърво. Плотът от Silestone е елементът, който обединява двата фронта.

МОДЕРНА КУХНЯ С ОФИС
Винаги цветя, дори и да е закусвалня.

Ваза с бели лалета добавя деликатност към масата, сервирана с украсени чаши и салфетки: игривият блясък и необходимия цвят.

кухня с офис

Много оригинална идея: шкафът за мивката и горният шкаф бяха поставени самостоятелно, на друга стена на кухнята. Създадена е и дневна трапезария с маса и столове от La Forma.

Популярна тема