В този апартамент от 70 м2 ще се влюбите в детайлите и светлината

В този апартамент от 70 м2 ще се влюбите в детайлите и светлината
В този апартамент от 70 м2 ще се влюбите в детайлите и светлината
Anonim

Само с един еркерен прозорец и един малък прозорец, този апартамент е изпълнен със светлина. И с неравна повърхност, 70 м2, пространството изглежда двойно по-голямо. Няма магия: стана възможно благодарение на отличен архитектурен проект и добър

декоративен подход.

70-метров етаж: текуща стая
Изключителни парчета се открояват в декор, който съчетава модерни, ретро и селски елементи, като дървеното стълбище или плетената кошница от Los Peñotes. Цветните възглавници са от Gato Preto.

Собствениците възложиха пълното обновяване на къщата на студиото за архитектура и дизайн Álvarez Sotelo при много ясни помещения: да направят всички квадратни метри печеливши и значително да подобрят яснотата. Освен това те искаха да превърнат кухнята в нервен център, около който семейството се върти всеки ден.

Земни и слънчеви цветове боядисват стаята, разположена на два успоредни фронта

70-метров апартамент с тераса
От едната страна диванът и от другата два жълти фотьойла създават мини всекидневна зона. Те са придружени от странична масичка с поднос от Los Peñotes и пуф от Gancedo, като килима.

Идеята беше да оставим центъра на стаята свободен, така че светлината да тече и да разшири гледката към красивата тераса.

70-метров етаж: Тераса
Стъклени и метални предмети съставляват красив натюрморт на масичката за кафе.
Началната точка беше разпределение без прегради или врати, което би обединило общи среди.

Еднаква повърхност обединява дневната-трапезария и кухнята. А плъзгаща се врата, разположена зад комплекта жълти фотьойли в хола, свързва тройната стая със спалнята.

70-метров етаж: Тераса
Храстови сортове, от Leroy Merlin, придават интимност и свежест на малка тераса. Няколко килима, малка маса и два фотьойла - в този случай от Los Peñotes - са достатъчни, за да създадете приятна външна зона и да разширите хола навън.
Всички пространства получават светлина от терасата.

Това пространство е не само основният "доставчик" на естествена светлина, то е и редут от растителност, "бял дроб", който го разширява навън.

70-метров етаж: текуща стая
Модерна версия на много модерен модел. Този, в голям размер, е от Lou & Hernández.

ИДЕИ, КОИТО РАБОТЯТ

Изборът на базови единици с гланцово покритие и в бяло, пясъчно, кафяво - поръсено с жълто - подобрява течливостта; също така увеличава квадратните метри.

70-метров етаж: Трапезария
Часовникът с око, от Джордж Нелсън за Vitra, и блатната птица, от Гато Прето, добавят блясък между средите.

Отворената кухня е част от хола-трапезария. За да не се наруши декоративната приемственост и да се възползват от складовите площи, беше произведен голям разделителен шкаф по поръчка с шкафове от двете страни: едната достъпна от трапезарията, а другата от кухнята.

70-метров етаж: Кухня
Уредите остават незабелязани от хола, така че вместо хладилник бяха избрани два модула, които да се поберат под плота.
70-метров етаж: Трапезария
На масата, керамично парче от Los Peñotes. Столовете са облечени в кожа.
Дизайнът на мебелите за трапезария улеснява движението.

Що се отнася до декорацията, важността на аксесоарите е очевидна, когато става въпрос за трансформиране на просто пространство в дом с „подпис“. Не е необходимо да прибягвате до луксозни облицовки или мебели. Повече от достатъчно е да използвате изработени по поръчка парчета, които се вписват в трудни зони, "специални" предмети, които изненадват, и текстил, който облича… за да поставите личен и различен печат.Тази къща е най-добрият пример.

70-метров етаж: Спалня
Son de Gato Preto. Пуфът и килимът, от Gancedo.
Покривалото и възглавниците изпълват спалнята с цвят и динамика.
70 метра етаж: Баня

Мивката е вградена в скрин. Тя е отделена от душа с плъзгащ се параван. Зад майорската врата се крият бидето и тоалетната.

ПЛАН НА КЪЩА

равен етаж 70 метра
.

Къщата е по-малко от 70 м2 и е с неправилен етаж, но е много доходна. Кухнята се отваря към хол-трапезария и получава светлина от терасата. Банята е разделена на две части, а спалнята е ориентирана към прозореца

Популярна тема