12 покривала за басейни, идеални за целогодишно ползване

12 покривала за басейни, идеални за целогодишно ползване
12 покривала за басейни, идеални за целогодишно ползване
Anonim

Кой каза, че краят на лятото е и краят на банските? Добре, времето може да не е на наша страна, но за това са покривала за басейни и ние сме на път да ви покажем най-невероятните.

Време е да ги инсталирате, за да удължите използването на басейна с още 8 седмици в годината. Ще видите как това се превръща в най-добрата ви инвестиция, както и тези фантастични подвижни басейни, които да поставите в градината или на терасата.

Колко струва покривало за басейн?

Цената за покриване на басейн зависи от размера на басейна и избраното от вас заграждение.Инсталирането на автоматизирано покривало не е същото като поставянето на платно - най-евтиният вариант е 8 €/m2 - или сляпо покритие със среден разход от около 9 €/m2. Качеството на материалите оказва влияние, в допълнение към изработката, така че телескопичните капаци са най-скъпите, струващи между €3000 и €33,000/m2.

Ключът е да поддържате водата при по-висока температура, за да се наслаждавате на ваната по-дълго, но е препоръчително да използвате ефективни и устойчиви покривала и експертите посочват, че най-добрите месеци за поставяне на покривалата са месеците февруари и март.

Който има, има съкровище. Ако обмисляте да имате басейн у дома или имате нужда от вдъхновение, за да декорирате външната част, време е да видите 60-те най-красиви басейна в градини и вътрешни дворове, за да прекарате едно перфектно лято.

Очевидно е, че Испания е идеалното място да се насладите на басейна си през цялата година, благодарение на средно 2.500 слънчеви часа годишно. Всъщност това е третата страна с най-много басейни в света след САЩ и Франция. Липсва ли ви място? Не се притеснявайте, защото има много опции за басейни, които можете да инсталирате във вашата градина, без да извършвате никаква работа или копаене.

Как да покрием басейн?

Има много идеи да затворите басейна и да удължите живота му, дори ако изберете интелигентно покривало, което може да се захранва от слънчева енергия, за да акумулира топлина и да повиши температурата на водата до 8 градуса.йени

Устойчивостта се изразява в спестяване на енергия чрез намаляване на разходите за климатизация, което може да достигне до 70%, и също така намалява потреблението на вода. Покривалата за басейн поддържат басейна напълно изолиран, така че да не намерите плаващи листа и да предотвратите достъпа на прах или мръсотия. Ще видите и как използвате по-малко химикали за поддръжката му, така че ще бъде по-лесно винаги да е готов.

Покривалата за басейни също имат ясна цел в домовете с деца: безопасност на децата. Всяка година, за съжаление, деца се давят във водни пространства, инцидент, който може да бъде избегнат с добра система за покриване.

Плувните басейни са любимото ни място през зимата, но ако се осмелите да ги затворите, ние ви предлагаме страхотни алтернативи за покриване на стъклото с персонализирани дизайни.

1

Дървена палуба

дървено покривало за басейн, абрисуд

Дъжд, слънце или сняг, нищо не ви спира да плувате под това красиво покривало за открит басейн. Тя е от Abrisud и е изградена от дърво, което е в хармония с околната среда. Може да бъде затворен, отворен или в положение на защитна бариера.

2

Диафаничен

телескопично и подвижно покривало за външен басейн

Наслаждавайте се на звездните нощи през цялата година с това грандиозно подвижно покривало от Abrisud. Ще имате небесния свод на една ръка разстояние.

3

Плъзгащ се капак

телескопично и подвижно покривало за външен басейн

Абрисуд ни предлага телескопично покривало, което поддържа температурата и гарантира безопасността на най-малките.

4

Функционален

"телескопично покривало за басейн

Поради два фиксирани края и отварящ се в центъра телескопичен модул, този капак е идеален за силно променлив климат, плюс това е супер елегантен. От Tecnyvan.

5

Басейн за цялото семейство

високо покривало за басейн

Това покривало с естествен дизайн е идеално за семеен живот в басейна, освен за преплуване на няколко дължини. От Pipor.

6

Плосък връх

снимка

Те са най-дискретните за вградени басейни. Имате възможност да го монтирате с или без моторизация по ваш вкус. Предлага се в Abrisud.

7

Постоянно покритие

Фиксирано покривало за басейн

Фиксирано покритие като това ще бъде полезно по всяко време на годината. Когато настъпи студът, той ще запази зоната изолирана, а когато настъпи топлината, остава само да отворите вратите, за да оставите въздуха да тече. От Tecnyvan.

8

Нисък ръст

Ниска палуба за басейн

Освен че запазва водата по-чиста за по-дълго, това ниско покривало ще ви позволи да плувате безгрижно през най-студените месеци от годината. От Tecnyvan.

9

Подвижен капак

"покривало за басейн

Защитата от слънчевите лъчи е важна по всяко време на годината и затова това покритие има компактни поликарбонатни панели с UVA защита. От Unisur.

10

Елегантна корица

Фиксирано покривало за басейн

Това фиксирано покритие с форма на арка е идеално за хора с клаустрофобия благодарение на височината си. Освен това предпазва от UVA лъчи! Това е от Unisur.

11

Прикачена опция

Прикрепена тераса за басейн

Терасовите покриви са чудесни за създаване на интимни и уютни пространства, например до терасата, от Unisur.

12

Покрито джакузи

покривало за гореща вана

Джакузитата също са безопасни и се нуждаят от защитено пространство срещу минусови температури и дори ако водата е топла, структурата ще издържи много по-добре с покритие като това. От Cuposol.

Популярна тема