Трикове за добра организация на вашата мини кухня

Трикове за добра организация на вашата мини кухня
Трикове за добра организация на вашата мини кухня
Anonim

Притежаването на малка кухня има много предимства, всичко е под ръка, почиства се по-бързо… Но също така е по-податливо на бъркотия. Подредената кухня е пространство, където готвенето е удоволствие, но разбира се, мини кухните имат по-малко място за съхранение и по-лесно се създава хаос. Досега. Има много ъгли, складови системи и вертикални квадратни метри, които не сме взели предвид! Ние ще отворим цял свят от възможности за вас, в допълнение към това да направим вашата кухня по-функционална, така че да е винаги подредена, без да губи собствения си стил.

За да ви помогнем с това, ние се обърнахме към Pinterest, референтна социална мрежа по отношение на съвети за организация (и много повече), която се превърна в отражение на стила на живот на днешното общество и това е, че все повече и повече хора изоставят идеята да живеят в огромни къщи в преследване на предимствата на централен и малък апартамент, като например по-малко почистване и спестяванията, които това води до спестяване на електроенергия или сметки за транспорт.И те се намериха като вас, с мини кухня и много тигани, които не намират своето място.

Открихме невероятни неща, трябва да се възползвате максимално от всеки ъгъл на вашата кухня и със сигурност някои неща са толкова прости, че дори не сте осъзнавали колко могат да улеснят живота ви. Например, понякога забравяме колко много могат да ни предложат стените, например, когато мястото за съхранение е оскъдно. Или знаете ли, че можете да подредите вашите шкафове вертикално само с няколко разделителя? По този начин умножавате пространството и тавите заемат много по-малко място.

Но не всичко щеше да бъде легло от рози, защото, нека си признаем, никой не обича да готви в малки пространства, още по-малко разхвърлян! Може би поради тази причина едно от най-успешните търсения в социалната мрежа е „как да организираме малки кухни“. Искате ли да знаете отговорите? Ами продължавайте да четете! Тук имате 10 съвета, които ще направят вашата кухня най-функционалното и подредено място във вашия дом.

1

Плаващи рафтове

плаващ рафт

Плаващите рафтове са безупречно решение за съхранение на най-сладките ви съдове и да ги направите да изглеждат като декоративни елементи. Добавете сладка картина или ваза и готово!

2

Органайзер за съдове за мивки

органайзер за съдове за мивки

Ако площта на мивката е толкова малка, че дори чиния не може да се побере, висок органайзер като този ще стане най-добрият ви съюзник.

3

Кухненска количка

кухненска количка

Има хиляди различни стилове и те са изключително функционални, тъй като в допълнение към това, че имате всичко наоколо, можете да го местите, както желаете и да го носите където имате нужда.

4

Изтеглящи се чекмеджета

шкаф с издърпващи се чекмеджета

Друга класика, която никога не се проваля, е да използвате изтеглящи се чекмеджета в гардероба. Освен че ще улесни живота ви, вие ще можете да достигнете лодките на дъното без проблем.

5

Закачалка за тиган

закачалка за тиган

Ако вече нямате място в шкафовете си за съхранение на тиганите и фурната ви се струва лошо място (това е), възприемете тази умна идея и създайте своя собствена закачалка за тигани. Ще придадете неустоим рустик щрих на кухнята!

6

Органайзер за чинии

органайзер за съдове

Съхраняването на съдове често е проблем, когато имате куп различни по размер чинии, но ако използвате органайзер с няколко рафта, можете да забравите за мъкненето на тежести всеки път искате да вземете това конкретно ястие.

7

Вертикални органайзери

изправен органайзер

вертикален органайзер ще ви помогне по-лесно да организирате всеки тиган или аксесоар, от който се нуждаете. Мислили ли сте за това?

8

Магнитни лодки

магнитни буркани на рафт

Много пъти рафтовете не достигат, а има толкова много неща за съхранение! Ето защо прибягването до магнитни лодки е най-добрият начин да получите двойно пространство.

9

Функционални шкафове и скринове

малки кухни функционални чекмеджета

Зад дискретните дъбови дървени врати с панти се крие истински кулинарен център: плот, рафтове за съхранение на кухненски прибори, щепсели за свързване на малки уреди, чекмеджета и чекмеджета, които се използват като килер… дори подвижна маса! Казва се Orgavital и е от Mobalco.

10

Къде да поставите всички кофи за боклук за рециклиране

кубчета боклук

Този оригинален шкаф подрежда три различни цветни кофи на височина, за да улесни визуалното разбиране къде да хвърляте контейнери, хартия или стъкло. Неговите дискретни предни части означават, че когато е затворен, никой не подозира, че това е модул за боклук. Освен това, тъй като има малка дълбочина, може да се постави във всяка зона, без да пречи на преминаването. Гардероб с три кубчета, от La Oca.

Популярна тема