5 съвета и трикове за организиране на гардероба

Съдържание:

5 съвета и трикове за организиране на гардероба
5 съвета и трикове за организиране на гардероба
Anonim

1.Реорганизация на гардероба

бял шкаф

Извадете всичко от гардероба, почистете и изберете това, което наистина ще ви трябва. Ще разберете, че има определени дрехи, които не сте използвали дълго време и които можете да изхвърлите, за да спестите място. Оттам нататък, отделете по групи: ризи с къси или дълги ръкави, обикновени или с щампи, ежедневни панталони или панталони и т.н.Колкото повече разделяния правите, толкова по-лесно ще бъде да съхранявате, намирате и поддържате в ред.

Понякога трябва да направите вътрешно пренареждане на гардероба или скрина си. Отделянето на време за това може да помогне много. Всъщност това не е загубено време, а добре прекарано време. Струва си да разгледате всичко вътре, да проверите пространството, да проучите възможностите, които предлага, и накрая да преминете към следващата стъпка: разпространение.

2. Оформление в килера

организатори

За да организирате гардероба си, е важно да направите ефективно разпределение Дръжте дрехите и аксесоарите, които използвате най-често, наблизо. Ако ще поставите няколко решетки за окачване на къси дрехи, поставете ризите и саката върху горната; и в долната част панталони и поли.Използвайте подходящи закачалки и съхранявайте по цвят, от най-светлия до най-тъмния.

Сгънете дрехите си и ще спестите място Това е начин всичко да е добре разпределено и да не създавате хаос. Можете да го направите вертикално, слагайки една дреха до друга. Ако го правите хоризонтално, не забравяйте, че разстоянието между рафтовете не е повече от 30 см, ще бъде по-лесно да вземете и винаги ще го имате под ръка.

3. Перфектно планиране

вътрешността на гардероба

Ключът към поръчката е да се възползвате максимално от пространството, което имате. Фирмата за мебели по поръчка Schmidt ви помага да планирате и проектирате вашия интериор според вашите нужди. Осигурява практичност и комфорт, като е много ергономичен, много интересно решение за организиране на къщата със стил.

Баровете са основниАко са в горната част, трябва да са наклонени, така че ще вземете дрехите без усилие. Друг основен аксесоар е закачалката за панталони, съставена от подвижни ленти, които улесняват обличането и избора на тези дрехи. Също така препоръчваме поставянето на рафтове и рафт за обувки, които ви позволяват да направите бърз избор.

4. Всичко по мярка

Модули за съблекалня

Дългите и късите дрехи имат нужда от своето място в гардероба Затова разпределете съответно 170 см и 110 см. Опитайте се да сте сигурни, че дрехите са добре позиционирани и закопчайте копче, за да не паднат или да се намачкат. Разпределете горната част за всичко, което не е в сезон или което не използвате, като някои практични решения за съхранение на вашите дрехи.

Възползвайте се от дупките, за да поставите кутии, за да организирате различни аксесоари и разпределете рафт за чантите, така че твърдите да се поставят в торби с хартия вътре, така че да не не се деформира.Що се отнася до мрежестите кошници, те са много полезни; ще намерите всичко бързо, което е много интересен начин да поръчате гардероб и да увеличите пространството.

5. Организация на допълненията

Шкафове: Модул за бижута

Обикновено не си спомняме за тях, докато не започнат да се трупат в килера. Следователно, чекмеджетата с разделители, фиксирани или мобилни и със стъклена предна част, са перфектни. Тук можете да съхранявате бельо, чорапи вертикално и колани, навити на руло. Те се превръщат в мебели и елементи за съхранение, които се адаптират много добре към всяко пространство.

По принцип това е начин да не се смесват и ще имате всичко разположено на едно и също място и напълно достъпно. Организирайте домашните си дрехи и освен това дръжте очилата и бижутата си под ръка, с подвижен панел, като този от Ikea.Вратовръзки и шалове могат да се поставят на многофункционални закачалки, те ще бъдат в перфектно състояние.

Популярна тема