Как да създаваме композиции с вази за цветя

Как да създаваме композиции с вази за цветя
Как да създаваме композиции с вази за цветя
Anonim

Интериорите заслужават декорация, която е впечатляваща, любопитна и елегантна. В крайна сметка ние се опитваме да намерим личен стил, който изпълва къщата с живот и показва повече индивидуалност. Поради тази причина искаме да ви представим една много интересна селекция от вази с цветя, за да създадете красиви композиции и да предадете чар, сладост и естественост.

Ако си спомняме, със сигурност сме виждали различни типологии в много витрини. Някои са представени по прост, основен и конвенционален начин; вместо това имаме други опции, които са любопитни по отношение на формат, дизайн и цвят.Затова ние сме тези, които избираме форма и цвят според декорацията на къщата.

Защо да украсявате с вази?

Възможно е вазите да са декоративни елементи, които активно участват в декорацията. Това означава, че те допринасят положително и си сътрудничат при определянето на стила. В този смисъл декорирането на ъглите с растения или цветя във вази може да предложи хармонични цветове и по-личен характер.

Декорирането с вази ни позволява да декорираме, украсяваме и допълваме някои части от къщата. Типичният стенен рафт, масичката за кафе или скринът в ъгъла са идеални опори за поставяне на ваза и по този начин придават нотка цвят на мястото.

Красотата на порцелановите вази

Порцеланът е солиден, здрав, компактен и до известна степен крехък материал.Външният вид, който показва, е чиста елегантност; следователно усещането, че сме избрали правилната ваза, е нещо, което обичаме. Ако е направен от този материал, ще разберем естетическата гъвкавост, която предлага и на свой ред предава финес и наистина приятна нотка за интериора.

Какво се случва, когато интегрираме вазите с цветята? Тогава постигаме атрактивен и значим естетически подход. Фактът на декорирането с цветя вече предава натурализъм, свежест и живот, но ако добавим, че опората е цветна порцеланова ваза, която отразява светлината и подобрява вътрешния образ на къщата, тогава знаем, че изборът е успешен.

Красиви вази с цветя

Вазите за цветя сами по себе си привличат окото. Където и да се намират те ще привличат погледите ни. Поради тази причина те са идеални за всекидневни, спални, всекидневни, на открито и т.н.Има множество възможности, всичко е въпрос на това да знаете как да изберете най-декоративните екземпляри, които най-добре се вписват в дома, независимо дали са стъклени или керамични вази.

Няма съмнение, че цветовете са важни, затова има различни видове вази: влошени тонове, емайлирани, остъклени, полупрозрачни, керамични и т.н. Оттам нататък ние сме тези, които избираме растенията и цветята, които дълбоко в себе си ще създадат заедно една ефектна и много интересна композиция.

Ако искате да изясните идеите си и да се вдъхновите от примери, които са оптимални за вашия дом, ние представяме някои полезни типологии, ако искате да украсите с растения. Без съмнение ще ги харесате!

1

Напълнете вазите с цветя

вази с цветя

Сами по себе си те вече са още един декоративен елемент на къщата, но ако ги придружите с цветя, разкрасяващият им ефект се увеличава многократно Изберете високи модели с извит външен вид, за високи цветя с тънко стъбло и къси, заоблени или правоъгълни екземпляри за къси стъбла.

2

Допълнително пространство

вази с цветя

Възползвайте се от перваза на прозореца, за да покажете вашите вази. Ако изберете модели от цветно стъкло, светлината се отразява и ще изпълни стаята ви с топлина, за да имате естествена декорация. Идеалното е те да не са твърде високи и не е необходимо да се използват твърде много, за да не се намали амплитудата. От Райс.

3

Кухни във Флорида

вази с цветя

Нека вазите и цветята изпълнят стаята. Ароматни растения, кактуси, малки саксии… Цветята в декорацията винаги изглеждат добре. А ако имате малък офис, придружете вазата си с букет в спомагателна мебел, за да не пречите на вечерящите и да създавате сцена. От Лора Ашли.

4

Материали

вази с цветя

Кристалните са елегантни и нежни, идеални за изсветляване на декорацията. В този случай остава по-незабелязано и, от друга страна, придава известност нацветята, които се открояват значително. Тази ваза е от Villeroy & Boch.

5

Добра компания

вази с цветя

Благодарение на разнообразието от стилове, той е много лесен за комбиниране с други елементи. Съчетайте го с няколко свещи и имате уютно пространство; поставете ги на поднос и ще придадете единство на цялото; дори ги напълнете с камъни и ще се насладите на селско пространство. От Parlane.

6

Размерът има значение

вази с цветя

Размерите му ще зависят от местоположението му. Големите, в големи пространства на маси, скринове или на пода. Най-малките, в книжарници, нощни шкафчета или заедно с други създавайки композиция. Тази атмосфера, от Car Möbel.

7

Разгърнете въображението си

вази с цветя

Ако не сте убедени от нито един от моделите, които имате у дома, импровизирайте своя собствена ваза. Можете да го нарисувате, да го украсите с конци, вълна, етикети, въжета… Може да използвате и красиви бутилки или бурканчета от кухнята. В крайна сметка това е начин да разкрием креативността в нас и да участваме в декорацията на собствения си дом. Всичко това от House Doctor.

8

В търсене на единицата

вази с цветя

Когато създавате атрактивна и координирана композиция с вази, играйте с височини, размери и форми, но винаги търсете обща точка като цвят или принадлежност към една и съща колекция, като набора от Киото на Parlane.

9

Витражи

Даян фон Фюрстенберг колекция в аксесоари декорация hm вази от духано стъкло

Лесен и лесен начин да оцветите стаята, да предадете елегантност и да допълните тоновете на цветята със самите вази. Те са изработени от боядисано стъкло и предлагат топъл и динамичен външен вид благодарение на оранжевите щрихи на повърхността. От Даян фон Фюрстенберг.

10

Цвят и динамика

пастелни тонове

Тези поразителни вази се открояват не само с външния си вид, но и с пастелните тонове. Очевидно формите са много атрактивни и всяка има различен формат, което ни помага да направим декорацията по-динамична и да подобрим имиджа на масата.

Популярна тема