Кухня отворена към всекидневна с кабинет

Кухня отворена към всекидневна с кабинет
Кухня отворена към всекидневна с кабинет
Anonim

Архитектурното студио Egue y Seta е отговорно за реформата на тази кухня, която е интегрирана във всекидневната, за да обедини пространствата и да спечели метри. Ключовете към успеха на тази кухня:

- Кухните, отворени към всекидневната обикновено комбинират два вида подови настилки, за да определят средатаs; тук са платформа и хидравлични.

- Мебелите по поръчка са оригинални като дизайн и функционалност; като преградата, която разделя кухнята от спалнята и която изпълнява различни задачи за съхранение в зависимост от това от коя страна на къщата се намирате.

- Уважението към оригиналните структури (греди, сводове, тухли…) и смесицата от топли и студени материали осигуряват специален чар.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ

реформа в кухнята

Двулицева мебел разделя кухнята от основната спалня. От едната страна служи като шкаф, а от другата е гардероб. Естествената светлина циркулира свободно благодарение на факта, че мебелите не достигат до тавана и стъклената преграда, която завършва предната част.

Полускрити

реформа в кухнята

В откритата тухлена предна част беше монтирано витрото с дървен плот и парапет за защита на стената от пръски и бели шкафове с врати, които скриват някои от уредите, като например облицования хладилник.Други, като фурната, се виждат. Мебели, от Kvik.

Нагоре и надолу

Стая, Мебели, Интериорен дизайн, Сграда, Имот, Маса, Трапезария, Под, Таван, Къща,

На тавана откритите греди и типичният каталонски свод бяха възстановени, което придава индивидуалност. Докато на пода, хидравличната плочка в зоната за готвене и дюшемето в офиса са съчетани с пълна естественост. Подови плочки и дъбов паркет от фирма Neoceramica.

При добра светлина

реформа в кухнята

Пред кухнята и до терасата беше разположена масата за хранене, която обединява двете стаи. Ясен пример за добре решена отворена концепция.

Майсторски столове, от Kartell. Покривка, съдове и кошници от Cado. Растения, от Bossvi.

МИНИ СЪХРАНЕНИЕ

реформа в кухнята

Над мивката с отцедник на тухлената стена бяха поставени два прости дървени рафта със скоби. Тези практични рафтове ви позволяват да съхранявате и да имате под ръка съдовете, които използвате всеки ден.

РУСТИЧЕСКИ ЩРИХ

реформа в кухнята

За осветяване на масата за хранене е избрана оригинална плафониера тип камбана. Абажурът, изработен от алуминий, подчертава неговия индустриален аспект. Дървената маса и ленените покривки придават топлата нотка. Камбанна лампа, от Норман Копенхаген.

С голям офис и шкаф

план на кухнята

Архитектурното студио Egue y Seta е отговорно за реформата на тази кухня, която е интегрирана във всекидневната, за да обедини пространствата и да спечели метри. Сега има светла трапезария, която заедно със стенните плочки действа като разделителен елемент между двете среди.

  1. Работна зона. На едната фронтална част са разположени зоната за готвене, плотът и мивката. Те споделят пространство с електрическите уреди, някои са облицовани, съответстващи на долните шкафове в кухнята. Хидравличният под се откроява.
  2. Офис. Правоъгълна маса с дървен плот и алуминиеви крака, както и столовете около нея, изграждат просторния офис, в който могат да се настанят до 6 души. За тази зона е избран дъбов паркет, който осигурява топлина.
  3. Двойно съхранение. Този шкаф има трик, от страната на кухнята той е единица за съхранение на съдове и дрехи за маса, докато отзад това е гардероб, който води към спалнята. Тъй като не достига до тавана, той позволява на светлината да циркулира свободно.

Популярна тема