Килими, изкуство в краката ви

Килими, изкуство в краката ви
Килими, изкуство в краката ви
Anonim

Килим, който предлага меко и пухкаво докосване, е истинско удоволствие. Осигурява стил, топлина и комфорт, както и подобрява акустиката на околната среда и предпазва подовете. Знаете ли как да изберете своя? Показваме ви ръководството за килими, с което можете да откриете най-добрите за вашия дом.

Всички са предложения от El Corte Inglés, предназначени да придадат стил на интериора. В крайна сметка обикновено прибягваме до килимите като средство за декориране на подове и предлагане на стабилност и комфорт за краката.Има много голямо разнообразие, където можете да намерите модела, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Килими за личен стил

Един фактор, който трябва да имате предвид е, че те са наистина удобни. Качеството присъства, нещо, което гарантира издръжливост и устойчивост на времето. Във всеки случай, те се характеризират с предоставянето на дефиниран и уникален дизайн. В зависимост от стила, който имаме у дома, това ще бъде моделът, който ще изберем.

Независимо дали имаме бохо или по-класически стил, има всякакви копия, които могат да бъдат адаптирани към нашия дом. Край на съмненията и ненамирането на това, което търсим. Тук имате широк набор от килими, които в общи линии могат да паснат идеално във вашия дом.

Премиум материали и дизайн

По отношение на използваните материали, памукът, вълната и естествените влакна заемат централно място. Грижата и прецизността са добре установени във всеки от тях. Някои са по-меки, а други са по-тънки като летни килими; следователно те имат място във всякакви стаи.

Какво можем да кажем за дизайните? Не са сложни при съчетаването им. Всъщност се допълва много добре с различни среди. Някои се вписват повече в декорации в бохо или рустик стил, докато други могат да бъдат по-лесни за поставяне във всяко пространство. По този начин се постига тази стабилна хармония в цялото, дори и за най-актуалните кухни, декорирани с килими.

За да намерите модел според вашата индивидуалност, препоръчваме ви да разгледате този каталог с килими El Corte Ingléste, който подготвихме за вас. Всички те са налични, на конкурентни цени, дори и за евтина декорация, и с много добро качество, така че къщата ви да свети със собствена светлина.

Много дълготърпеливи

Шарка, текстил, оранжево, стена, дизайн, юрган, пачуърк, визуални изкуства, изкуство, мотив,

Поставете килим в трапезарията? Разбира се. Поради тази причина ви препоръчваме да носите килимите от El Corte Inglés. Обикновено са изработени от тънък памук (или памук и вълна), с красиви етнически дизайни и впечатляващи цветови схеми и освен красотата си, са супер практични. Не събират трохи, почистват се лесно, петната остават незабелязани и са обратими.

Тези килими от Иран и Пакистан (от €62) се предлагат на El Corte Inglés. Харесвате ли ги?

Оформление със заместващи знаци

Мебели, Стена, Стая, Под, Диван, Стол, Тухла, Интериорен дизайн, Плочки, Бежово,

Ако домът ви има каменни и пясъчни тонове и искате да поставите светъл килим в къщата, този килим украсява без претоварване и се вписва във всяка среда. Въпреки това, ако ще страда от много ежедневен трафик (имате деца вкъщи или ще го поставите в антрето), изберете акрилен материал, устойчив и лесен за дезинфекция.

Наистина харесваме тези модели от El Corte Inglés: килим Mehari (от €39,95). Идеално, нали?

Кънтри стил

Синьозелено, Тюркоазено, Аква, Под, Розово, Листа, Ботаника, Подови настилки, Шарка, Стая,

Напомня ни за селската естетика, тези ваканции в къщата на баба и… Обичаме го! Искате ли да внесете тази нотка на провинциален и естествен стил в дома си? Поставете го на входа, за да приветствате посетителите си, във всекидневната или дори като окачване на стена.Ще изглежда страхотно в селска къща!

Този килим с цветя от El Corte Inglés е направен от релефна вълна и… Обичаме го

"Неутрални" влакна

Стена, Бежово, Модел, Линия, Текстил, Стая, Тапети, Плочки, Спално бельо, Под,

Искаме да оцените идеята да поставите килим от памук и вълна у дома. Защо? Заради топлия и мек допир. Освен това памучните влакна не натрупват статично електричество, страхотно предимство, ако ще ги вграждате в офис! Какво мислите за тези минималистични естетически модели, които открихме в El Corte Inglés?

Тулома килим (223, €20). Вашите килими

И какъв цвят?

Етаж, Бежово, Керемида, Сиво, Подова настилка, Стена, Линия, Архитектура, Стая, Собственост на материала,

Обикновените цветове са най-безопасният залог за градска и настояща среда. Ако искате да подчертаете светлите мебели, заложете на килим в неутрални тонове или в тъмен цвят (обратен на тоналността му). Ако мебелите са тъмни, изберете светъл килим. Това помага да се съсредоточи интересът върху тях.

Изчистените цветни килими от El Corte Inglés, направени по мярка и в различни материали (сизал, вълна, винил, памук…) и цветове. Ще ги харесате!

Добре видими

Текстил, Порцелан, Аксесоари за дома,

Ако вкъщи има деца или хора с намалена подвижност, е удобно да изберете почти плоски килими, много леки и лесни за визуализиране, като килимите dhurri.Те обикновено са бяла основа, много леки, свежи и обръщащи се, значителен детайл, ако малките похапват в трапезарията. Дерзайте с тях!

Килимите dhurri от El Corte Ingles: килим Zarate 2 dhurri (€479); Килим Pinamar dhurri (399 €) и килим от юта Calmar (229 €). Искате ли ги?

И дълга или къса коса?

Етаж, Плочка, Стая, Червен, Имот, Подова настилка, Стена, Интериорен дизайн, Бежово, Килим,

Тази есен косата е тотална тенденция, но си има своите особености! Ако сте спретнат и внимателен човек с къщата, килимите с дълъг косъм са идеални за вас (те изискват използването на прахосмукачка). Ако не, по-добре е да изберете модел с подстригана коса и естествени нишки, които не изискват много внимание.От секцията за ориенталски килими на El Corte Inglés се влюбихме в модела Arkan (от €95, €20) заради неговия класически дизайн и къс косъм. Много декоративно!

Популярна тема