Стая за вашия домашен любимец в 4 стъпки

Стая за вашия домашен любимец в 4 стъпки
Стая за вашия домашен любимец в 4 стъпки
Anonim

Вашето куче заслужава най-доброто и наградата е да го видите да маха опашка щастливо. С тези малки легла, къщички и трапезарии, много от които си ги правите сами, вие ще можете да създадете перфектен кът за него, той ще се почувства като краля на къщата. Покажете му какво обичате с тези кучешки ъгли!

Имате ли вече име за вашия домашен любимец? Изборът на вашето име е важен, то ще ви съпътства през целия ви живот. Изберете кратки имена, за предпочитане 2 срички

Да живееш с домашен любимец е синоним на безгранична любов, което се изразява в непрекъснато облизване, експлозии от радост, когато се прибереш у дома, вярност и накратко най-добрата компания, която можеш да имаш (освен семейството и приятелите, разбира се).

Но точно както ние обичаме да имаме собствено място за прекъсване на връзката, те също се нуждаят от него Така че ако пространството в дома ви го позволява, а вие не не знам какво да правя с тази свободна стая, дайте подарък на вашето мъниче и го посветете на тялото и душата му Ние ще ви кажем как да го получите!

МНОГО ГОЛЕМИ КУЧЕТА: КЪЩИ В ГРАДИНАТА

Ако имате куче от едра порода и то живее в градината, вашият вариант е да поставите развъдник навън. Преди време бяхме изумени от тези луксозни къщи за кучета, но обичайното нещо е да поставим малко по-скромна порода.

ЗАПОЧВАТЕ ЛИ С КУЧЕ?

Има редица основни грижи, които трябва да вземете предвид, за да може вашият домашен любимец да живее щастливо в новия си дом. Разбира се, първото нещо е да го заведете на ветеринар и освен да му поставите чипа, ако все още го няма, да проверите какви ваксинации трябва да има. Котка, куче, гризач… Новодошлият скоро ще се превърне от pet в много обичан член.Открийте техните нужди и се насладете на най-добрата компания заедно.

Познавате ли миниатюрни мебели за домашни любимци? Това е нарастваща тенденция и става въпрос за създаване на "човешки" мебели като диван, двойно легло или малък шезлонг за вашето куче. Страхотно!

Ето как да настроите свое собствено пространство в 8 стъпки. Така всеки път, когато искате да си починете, ще имате свое собствено кътче, където ще се чувствате в безопасност.

1

Укрепва вашата интелигентност

Комплект за занимания с кучета

Тази кост всъщност е център за активност на кучетата, предназначен да развива тяхната интелигентност. Сещате ли се за нещо по-подходящо за стаята му?

2

Много хубаво

кученце върху плюшено одеяло

Щастливото куче е куче с одеяло, върху което да се разхождате, особено през есента и зимата! За да направите изживяването си най-добро, изберете одеялце като това плюшено одеяло с поларена подплата По-топло, невъзможно! (освен ако не е в брачен сезон…&128527;).

3

Хайде да ядем!

Неплъзгаща се купа за кучета

Ако не искате повече мръсотия, отколкото трябва да има в стаята ви, хранилка с неплъзгаща се поилка е това, от което се нуждаете.

4

Време за хапване

Масивна топка за кучета

Хапе, хапе и хапе. Няма нищо, което да им харесва повече! Особено, ако това са любимите ви обувки… Ето защо в стаята ви трябва да имате полк от топки.

Популярна тема