10 Ярки и красиви идеи за коледна украса

10 Ярки и красиви идеи за коледна украса
10 Ярки и красиви идеи за коледна украса
Anonim

На Коледа имаме възможността да декорираме интериора по изискан, весел и весел начин. Те са мили дати, на които искаме да бъдат запомнени, оттук и необходимостта да използваме декоративни ресурси, които са различни от тези, които обикновено имаме у дома. Ето защо искаме да ви запознаем с тези 10 ярки и красиви идеи за коледна украса.

Започнете, като вземете коледната елха и украсата от складовото помещение. Изхвърлете тези, които вече са донякъде влошени и получете нови дизайни, които ще ви позволят да обновите имиджа на дома В крайна сметка това е начин да не повтаряте моделите от други години и да правите нещо ново.Може дори да бъде идеалният план за извършване на семейна дейност.

Добри идеи за украса за Коледа

Коледната украса у дома трябва да има различни елементи, които създават сцената и създават спокойно пространство, типично за тези важни дати. За да направите това, не е необходимо да посещавате всички магазини, за да намерите идеалния ресурс, въпросът е, че правим нещо различно и което показва индивидуалност. По този начин ще оставим нашите гости с отворени уста за добрата работа.

Специален случай може да са адвентните венци. Те могат да бъдат направени по много начини, но един по-специално е мъх и тел. Същото може да се каже и за гирляндите от рециклирана хартия или дори за боядисаните буркани, превърнати в свещници. Всички тези предмети ще се превърнат в деликатни детайли, които могат да украсят ъглите на стаите.

От входната врата до банята, през коридора, хола, кухнята или спалните.Във всяка от тези стаи можете да приложите празнично усещане. Всъщност това е начин да превърнем къщата си в красива коледна сцена. Винаги е добре някой да ви помогне с добри идеи и да предложи мнение какво би изглеждало по-добре.

Направи си сам Коледа

За да имаме Коледа „направи си сам“, можем да работим с различни ресурси, проектирани от нас Не всичко трябва да се състои от закупени продукти; По принцип ние имаме много възможности да направим красиви и изтънчени декорации, като създателите на такива ресурси.

Фактът, че можем да вземем някои рециклирани предмети, да им дадем лифтинг и да ги превърнем в украса за Коледа, е лесно да направим, ако сме наясно с процедурата от работеше. Разбира се, ще отнеме известно време, за да решите, но това е вид украса, която ще изглежда страхотно до края на Коледа.

Накратко, ако искате да се вдъхновите и да получите по-ясна представа за различните модели за декорация, ние ви показваме няколко добри идеи, за да подготвите къщата си за Коледа. Ще ги харесате!

1

Парти атмосфера

коледно деко

Както масата, местата също искат да се присъединят към празника.

Украсете гърбовете с няколко помпони или с няколко обикновени златни панделки, които предварително ще прекарате по ръба на ножицата, за да ги направите вълнообразни. Перфектно опакованите подаръци могат да бъдат поставени на пода, за да добавят вълнение към момента.

2

Контрастите в хола

коледно деко

Залагане на цветови схеми в зоната за сядане. На неутрален и топъл фон въведете аксесоари в студени тонове, като това индигово синьо.

Поставете дървото в ъгъла, за да не пречи, и закачете златни декорации върху него, за да придадете елегантен вид на целия вид. Така че имаме трапезария, украсена за Коледа.

3

На масата

коледно деко

Оживете коледните празници с оригинален венец като този, направен от тел и зелени елхови и евкалиптови клонки, от които можете да закачите топки в един или два нюанса; тук бяха избрани в злато и сребро, много елегантни.

4

ХАРТИЕНИ ДЕКОРАЦИИ

коледно деко

В допълнение към окачването на купените от вас детайли на елхата можете да добавите и такива, направени от вас, като тези ръчно изработени топки.

Изрежете 6 кръга от опаковъчна хартия, сгънете всеки наполовина и залепете откъм сгънатата страна. Закачете панделка в центъра, преди да я залепите върху последния кръг и да завържете края й.

5

В детската спалня

коледно деко

Вижте колко лесно е да декорирате детската стая!

Няколко декоративни гирлянди на таблата и някои детайли в долната част на леглото, като чорапа за Дядо Коледа, ще им напомнят, че са на почивка и че празниците са за тях.

6

Вълшебно кътче

коледно деко

Тази година не ограничавайте коледната си украса само до хола или трапезарията. Създайте очарователни зони в цялата къща!

Звездообразни светещи лампи, дървени букви, ред свещи и вази с клонки от горичка ще украсят всеки ъгъл.

7

Коледна украса с клони и шишарки

коледна украса с клони и шишарки

Нещо толкова просто като да вземете клони и шишарки от полето и да ги поставите на рафт или да ги окачите на стената. Разбира се, трябва да придружим всичко това с други коледни мотиви, за да постигнем елегантна и оригинална обстановка.

8

Аранжировка с цветя Коледна звезда

цветна аранжировка коледна звезда

Какво мислите за тази корона, направена със сушени зеленчуци? Добавяме коледните звезди и по този начин получаваме много интересен красив адвентен венец който да поставите навсякъде в къщата или на самата входна врата.

9

Дървено дърво

устойчиво коледно дърво, с декорации от естествени материали, от hannun

Един от начините да промените външния вид на интериора по Коледа е чрез използване на иновативни ресурси, като това дървено дърво.Аранжира се лесно и можем да украсим елхата с направени от нас украси и лесно да я местим където си поискаме. От Hannun.

10

Свещник със звезда

коледно деко

Рециклирайте стъклени буркани и ги превърнете във вълшебни поставки за свещи за много специален център Почистете ги старателно, за да премахнете етикетите и да ги залепите добре. Покрийте ги със стикери във формата на звезда и ги боядисайте със златиста боя със спрей. Оставете ги да изсъхнат, отстранете стикерите и поставете малки чаени свещи вътре. Ще видите какви идеали!

Популярна тема