Кой плот е подходящ за вас: газов, керамичен или индукционен?

Кой плот е подходящ за вас: газов, керамичен или индукционен?
Кой плот е подходящ за вас: газов, керамичен или индукционен?
Anonim

Запознайте се с основните характеристики на всяка система, за да изберете тази, която най-добре отговаря на вашия начин на готвене.

  • Газ. Те са избрани от професионални готвачи и пуристи, защото реагират бързо на промените в температурата и приемат всички видове кухненски съдове. Основният му недостатък е, че се почиства най-трудно.
  • Vitroceramic. Това е електрическа плоча, която произвежда прогресивно нагряване, работи с всякакви контейнери и е лесна за почистване. Недостатъците му: важните разходи за електричество и забавянето на охлаждането.
  • Индукция. Загрява много бързо, позволява ви да контролирате температурата на готвене, използва по-малко от керамичните котлони и се почиства лесно. Против това е, че не всички контейнери работят и че са по-скъпи.

Кой има контрол? Сред различните дизайни на пазара можете да намерите управление на фокуса или по-минималистични модели със сензорни контролни панели, като моделната плоча MultiSlider, от Teka.

снимка

Тека

467, €24

ВНИМАВАЙТЕ С КУХНЕНСКИТЕ ПОСУДИ! Ако котлоните ви са индукционни, само тези с магнитна основа ще работят.
Комплект съдове за готвене от 7 части, 18,95 €, от Ikea
Комплект от 7 части, €18,95, от Ikea.

ДРАСКОТИНИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ИНДУКЦИОНЕН ИЛИ КЕРАМИЧЕН КОТЛОН

Това е идеалният спътник да се отървете от мръсотията. Не всеки тип нож ще свърши работа, така че ще трябва да изберете такъв, който е съвместим с вашата дъска.

снимка

Gebildet

7,99€

Популярна тема