15 идеи за украса на вашата камина тази Коледа

15 идеи за украса на вашата камина тази Коледа
15 идеи за украса на вашата камина тази Коледа
Anonim

Прекарването на Коледа без декориране на хола може да се счита за грях, защото мястото, където прекарвате повече време със семейството, трябва да излъчва коледен дух от всеки ъгъл. Ако имате голямото щастие да се насладите на камина, би било непростимо да не я украсите поне с гирлянди или свещи.

Камината е, нито повече, нито по-малко, входната врата на Дядо Коледа с подаръците, също място за срещи на цялото семейство и една от най-емблематичните картини, представящи Коледа у дома. От съществено значение е да се стремите към ярка украса, която може да бъде по-актуална или традиционна, според вашия вкус или лични интереси, защото можете също така да изживеете една устойчива и екологична Коледа с тези 12 ръчно изработени декорации.

За да декорирате всекидневната и по-точно зоната за почивка, която придружава камината, можете да изберете винтидж стил, с лешникотрошачки и шейни; нещо по-традиционно, с декорация в червено и зелено, или изберете селска среда, базирана на природни елементи, като шишарки, борови клони или коледни звезди. За да подобрите камината, изберете клони и гирлянди, имел, коледни звезди, ръчно изработени орнаменти или цветни топки, коледни лампички и свещи. Стената на камината също оживява, така че се вдъхновете от тези 15 предложения за разкрасяване на стените по Коледа.

Опитайте различни интериорни опции или помислете за промяна на външния вид. Изберете по-традиционен или детински на Бъдни вечер, а на Нова година заложете на по-изискана атмосфера. Например, ако имате деца, те ще харесат, когато украсите полицата над камината с ярко оцветени топки, светещи звезди, висящи чорапи на Дядо Коледа и гирлянди от кутии за подаръци или дрънкулки.

Не позволявайте на бюджета ви да страда, просто трябва да се осмелите да направите Направи си сам декорации за украса на камината, като тези оригами звезди, за да украсите къщата си по Коледа. Ако го смесите с естествени елементи, като горски плодове или гроздове хортензии, резултатът ще бъде много оригинален.

Който има камина, има съкровище, така че му се насладете и го покажете през цялата година с тези 18 идеи за декориране на камината през цялата година.

1

Бяло и сияещо

украсете камината на Коледа с елхата, от habitat

Цветовата палитра бележи коледната украса на тази камина, предложена от Habitat. Това е много сплотена комбинация от прашни тонове с бели, която се нарушава само от ярките цветове на украсата на коледната елха.Осветлението на свещите, подредени в много стилизирани свещници, осветява красива композиция на рафта с подаръчни кутии, опаковани в крафт хартия и ваза с бели клони.

ОЩЕ ИДЕИ: КАК ДА УКРАСИМ КОЛЕДНАТА ЕЛХА

2

Семейна камина

украсете камината по Коледа в традиционен и винтидж стил от maisons du monde

Връщаме се в детството с този красив проект от Maisons du Monde. Коледната елха е украсена с червени, бели и тартанови топки. Има ясно напомняне за винтидж при добавянето на дървената шейна, която да придружава представянето на подаръците, донесени от Дядо Коледа. Венци в различни размери, стръкче имел и червени свещи са достатъчни за семпла, но много ефектна декорация на камината.

3

Между рустик и скандинавски

украсете камината по Коледа, майорканска атмосфера

Испанската фирма La Mallorquina ни представя тази камина в скандинавски стил. Кошница от естествени влакна се грижи за подреждането на текстила, каре и две възглавници с коледни мотиви, друга кошница е украсена с букети от сухо жито, за да придаде естествена нотка. Камината е заобиколена от гирлянда от борови иглички, LED светлини и лъкове, в бяла тъкан, с декорации, във формата на камбана.

ОЩЕ ИДЕИ: АПАРТАМЕНТ В МАДРИД С КОЛЕДНА ДЕКОРАЦИЯ НА SCANDI

4

Най-сложната полка над камината

украсете камината на Коледа, среда на местообитание

Това е актуален подход с чисти и минималистични линии. Декорацията на камината се отнася до красива селекция от свещи, в различни форми и елегантни цветове: бяло, прашно розово, зелено и сребристо. Истинският протагонизъм е монополизиран от коледната трапеза, която също е облечена със свещи и зеленчукови центрове с борови клонки. Хабитат. декоративен проект

ОЩЕ ИДЕИ: 26 КОЛЕДНИ ЦЕНТРАЛНИ ЧАСТИ

5

Хубава цветна аранжировка

украса на камината на Коледа, ambiance de la redoute interieurs

Получете много естествен ефект с букети от диви цветя и висящи растения. Използвайте зелени букети, в различни размери, по-къси в центъра и дълги, за да покриете профила на рафта.След това сложете плат или сухи цветя, защото естествените ще изсъхнат на огъня. Камината ще изглежда като овощна градина, още повече, ако украсите и стената с флорален венец. Интериорен дизайн от La Redoute Interieurs.

ОЩЕ ИДЕИ: КАК ДА НАПРАВИТЕ СУПЕР ЛЕСНА КОРОНА С ЦВЕТЯ ОТ ТАКАН

6

Камина в зелено

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от JoLee @ Sage Lantern (@sagelantern) на 30 ноември 2018 г. в 1:53 PST

Растенията винаги ще бъдат безпогрешен декоративен ресурс и много повече по Коледа! Защото освен да поставите дървото във всекидневната, гирлянд от листа ще изглежда страхотно на камината.

ОЩЕ ИДЕИ: 10 ИДЕИ ЗА УКРАСА НА КЪЩАТА СИ С ГИРЛЯНИ ОТ ЗЕЛЕНЧУЦИ

7

Ярк и добре осветен

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джесика Мадисън (@jessicamadisonhome) на 27 ноември 2018 г. в 5:10 PST

Друга от вечните тенденции, които изпълват коледните стаи с живот и които не могат да липсват във вашата камина, са гирляндите от светлини. Има много видове и стилове, като коледни елхи, които в това предложение са избрани в различни размери.

ОЩЕ ИДЕИ: 55-те НАЙ-ОРИГИНАЛНИ И КРАСИВИ КОЛЕДНИ ЕЛХТИ

8

Най-сладката камина

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Faith | Faith & Chloe Designs (@faithandchloedesigns) на 28 ноември 2018 г. в 5:59 PST

Дървета, къщи, чорапи… Украсете камината с коледни украси, но ги изберете в съвпадащи цветове. Ще видите колко е красиво!

9

Скандинавска атмосфера

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от elisa &127807; (@ourfarmhousestylehome) на 1 декември 2018 г. в 7:49 PST

Бяло, сиво, кремаво… Изберете декорации в тези нюанси, за да придадете на вашата камина перфектен скандинавски вид, за да посрещнете Дядо Коледа.

10

Обитаван от Дядо Коледа

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Raena (@epitome.home.styling) на 1 декември 2018 г. в 2:12 PST

Ако искате Дядо Коледа да остане в къщата ви през всички празници, по-добре изберете няколко хубави фигури като тези, които обграждат камината. И топлината е толкова добра!

11

Изтънчена декорация за камина

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Pushing Good Design (@pushinggooddesign) на 1 декември 2018 г. в 1:14 PST

Понякога е необходим само един фин детайл, за да добавите коледната нотка и да спечелите стила. Тази камина, която служи и като библиотека, се нуждаеше само от гирлянд от елхови клонки и корона, за да вземе наградата. И разбира се подаръци, много подаръци…

ОЩЕ ИДЕИ: 25 КРАСИВИ ИДЕИ ЗА ОПАКОВАНЕ НА ПОДАРЪЦИ ОТ ДЯДО КОЛЕДА И ТРИМАТА КРАЛЕ

12

За цялото семейство

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Памела Докинс (@pamela.simone.events) на 1 декември 2018 г. в 8:21 PST

Ако сте няколко от вас у дома, камината е идеалното място да поставите вашите коледни чорапи. Не е ли сладко? С децата е удобно да поддържате ред и чистота, затова ги улеснете с кошници и чорапи с техните инициали.

ОЩЕ ИДЕИ: КАК ДА ПОДГОТВИТЕ КЪЩАТА СИ ЗА КОЛЕДА

13

Най-простият рафт

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейн Галант (@modernjane) на 1 декември 2018 г. в 11:19 PST

Този мързел не може! Декорирането на камината е по-лесно, отколкото си мислите. Ако не искате да инвестирате време и пари, малък банер и няколко стръка ела ще постигнат коледния ефект с малко усилия.

14

Шик атмосфера

Вижте тази публикация в Instagram

Споделена публикация от SwatchPop! (@swatchpop) на 30 ноември 2018 г. в 5:54 PST

Синият цвят е тенденция този сезон. Възползвайте се от него и го занесете във вашата коледна украса точно като тази камина със златни светлини.

15

Камина в провинциален стил

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Сара | GraceInMySpace.com (@graceinmyspace) на 30 ноември 2018 г. в 2:01 PST

Тази камина в провинциален стил е украсена с непретенциозни бежови чорапи, елхови клонки и свещи. Просто страхотно!

Популярна тема