Как да осветим къщата по Коледа: 10 идеи със светлини

Как да осветим къщата по Коледа: 10 идеи със светлини
Как да осветим къщата по Коледа: 10 идеи със светлини
Anonim

Светлините са толкова красиви, че само като ги поставите на правилното място, те обличат стаята и я изпълват с емоции Y Коледа, един от най-вълшебните моменти в годината, е идеалният сезон да придадем специална и празнична атмосфера на нашата къща със светлина. Коледната украса блести със собствена светлина през деня, но през нощта, когато класическото зелено и червено и най-бляскавото златно вече не се виждат, ние трябва да дадем това е специално докосване и светлините влизат в действие. Коледните светлини (винаги избирайте LED опция), поставени на коледната елха, ще преначертаят своя силует в тъмното.Включени в гирлянда от зеленина над камина или върху маса за кафе или трапезария, те ще накарат елховите клонки и коледните звезди да светят. Включете ги във венеца, който виси на входната ви врата и коледният дух ще се събуди с настъпването на деня… Ако изберете низове светлини, които светят и гасят, ефектът ще бъде още по-добър.

Но не всичко ще бъде изкуствено осветление Ако имате камина у дома (колко е хубаво да седите до огъня през зимата и дори повече, ако камината е украсена в коледен стил) запалете добър огън и стаята моментално ще се изпълни с топлина. Ако нямате камина, свещите са много добра алтернатива Създавайте комбинации върху поднос със свещи от същия цвят и еднаква форма, но с различни височини и размери, за да получите източник на стилна топла светлина. Можете също така да поставите чаени лампички в свещници или в красиви кристални чаши или чаши и да ги разпределите във всеки ъгъл на хола, спалнята и банята (вие и вашите гости ще оцените това много лично докосване, когато отидете до банята).Свещите също могат да бъдат включени във флорални аранжировки (като се внимава да се избегне пожар) и вътре в коледните венци, за да се създаде много елегантен централен елемент, който е много лесен за правене.

Ето някои други 10 идеи, за да можете да осветите къщата си за Коледа със стил. Насочете гостите си към вашия дом…

1

Светли орнаменти

коледни лампички

На електрическата мрежа или на батерии. Светещите декорации са от съществено значение на Коледа. Украсете стена със звезди или поставете съобщение в центъра на масата. Имате всички осветителни декорации, които можете да си представите в El Corte Inglés, като тези звезди и думата LOVE. Повечето включват LED светлини. Едва ли ще похарчите!

2

Топло посрещане

коледно осветление хол

Възползвайте се от входната конзола, за да поставите малки детайли, които приветстват вашите посетители и създават по-приветлива атмосфера. Потърсете семпли елементи със златисти светлини и ще гарантирате топла, празнична атмосфера с индивидуалност. Атмосферата на Leroy Merlin.

3

На свещи

къщи с led светлини за коледа

Дрънкането на свещта е още една от светлините на Коледа. В полилеи или свещници, като тези оригинални и вдъхновяващи малки къщи, в El Corte Inglés.

4

Безстрашни нощи

Коледно осветление детски гирлянди

В детските стаи нишките са много практични. Могат да се използват като предпазители през нощта, а също и да дават мека светлина, когато трябва да дадете шишето или да смените пелената на вашето мъниче. Направете забавни форми с тях и ги закачете на стената. Атмосферата на La Redoute Interieurs.

5

Печеливша комбинация

коледно осветление хол

Играйте с различни източници на светлина и създайте уникална атмосфера. Поставете свещи на стъпалата на вашето стълбище; обградете рамка с гирлянди от светлини; поставете настолни лампи и окачете осветителни тела на стената. прекрасна! Атмосферата на Maisons du Monde.

6

Гирлянди за елхата

гирлянди за коледната елха

Бяла, синя, цветна светлина… фиксирана или с различни програми, които променят излъчването на светлина. Гирляндите се увиват около дървото, но биха били идеални и около рамката на прозорец, във ваза или висящи от тавана в ъгъл. Тук в червено, в El Corte Inglés.

7

Собствени пространства

светеща коледна настолна лампа

В стаи, предназначени за концентрация, релаксация или спокойствие, търсете по-малко директни и по-меки светлини. За тях led фенерите са идеални. Неговите LED крушки или микро LED ленти, украсени със стъклен купол, дават живот и усещане за релакс. Лампата Мики, също от Primark.

8

Деликатес

коледно осветление венец с led гирлянда

Ако сте любители на простотата и декорацията в минималистичен стил, украсете дома си с фини и очарователни елементи. Поставете няколко красиви свещи в пастелни цветове и корона с жълти или бели LED светлини и вече имате своя специален кът. От Parlane.

9

В добра компания

коледни свещи и шишарки

Свещите са един от аксесоарите, които даряват най-много топлина. Създавайте красиви композиции, като използвате модели с различни размери, форми или цветове. Поставете ги в стъклени буркани, за да излъчвате светлината им или придайте елегантност, като ги поставите в полилеи. От Kave Home.

10

Опакован в ратан

коледни елхи от ратан

Светлините са обвити в ратан в тези декоративни фигури във формата на ела и звезда в El Corte Inglés. Светлината му е топло бяла, за да създаде уютна и много естествена среда.

Популярна тема