Как да украсим залата за Коледа

Как да украсим залата за Коледа
Как да украсим залата за Коледа
Anonim

Да, знаем, че вече сте поставили коледната елха, перфектно украсили хола и куп сочни рецепти, които чакат да бъдат приготвени, но… какво ще кажете за залата?

Факт е, че входът на къщата ви трябва да носи коледния дух навсякъде, тъй като това е първата зона, която вие и вашите гости ще видите, когато пристигнете. Също така, няма значение колко големи или малки, защото можете да изберете смели декорации или фини детайли

Дневната, спалнята… и дори кухнята, която сте декорирали! Но какво да кажем за залата? Това ще бъде първото нещо, което вашето семейство ще види, когато дойде на вечеря, както и пощальонът също, така че ги изненадайте и направете Коледа неустоима!

Коледа също е подвластна на модния диктат. Ако искате домът ви да има модерен празничен вид още с влизането, помислете коя от четирите модни тенденции предпочитате. Можете да изберете златист, изтънчен, с ярки или матови детайли в златно покритие. Или ледникови, деликатни, базирани на стъкло, бяла керамика и сребърни нотки. Въпреки че, ако искате да създадете много уютна атмосфера, заложете на кънтри тенденцията -с клони, дърво, ананаси…-, или на двуцветното, базирано на интензивно червено и горско зелено.

Топло посрещане…

зала с коледна елха
Реализация: Cocofeatures.com

Антрето на тази къща е тапетирано с растителен дизайн, който Лена, собственичката му, обожава. Малка ела, засадена в дървено сандъче, разкрива своя чар на входа. Естествени материали, непронизителни цветове и семпъл дизайн са ключът към скандинавската декорация… също и по Коледа.

По-долу ви показваме предложенията, които ни харесаха най-много, за да ви вдъхновим!

ДЕКОРАТИВНА ШЕЙНА

зала, украсена за Коледа

Че не можеш да отидеш на снега? Е, ние използваме шейната като странична маса!

LUCES НАВСЯКЪДЕ

зала, украсена за Коледа

Когато падне нощта, няма нищо по-красиво от това да влезеш в къщата под дъжд от светлини.

Вази, фенери и свещи

зала, украсена за Коледа

Създайте линейна композиция със свещи във вази и фенери на всяка стъпка. Тук се редуваха червено и бяло, в тон с дървото. От Ikea: вази, фенери, свещи, гирлянди от червени мъниста, дърво, декорации и чанти. На пода: звезда, елени и къщи, от Banak Importa.

Коледни светлини в конзолата за антрето

зала, украсена за Коледа

Тенденция са изработените от дърво парчета елхи, звезди и снежинки.Изберете някои със среден размер и организирайте малък натюрморт. Тук е направено със светеща звезда от Maisons du Monde и с фигура, която комбинира люспи и буквите XMas от El Corte Inglés.

Център със свещи

зала, украсена за Коледа

Оформете шахматна композиция на базата на модели от един и същи цвят, но с различна височина и ширина. За да придадете по-коледно излъчване, завържете шнур от рафия около някои от тях и обградете композицията с гирлянда от червени плодове, като тази от Maisons du Monde. Свещи, от Икеа. Корона на стената, от Zara Home.

КОРИДОР В ЧЕРВЕНО: РАДОСТ

зала, украсена за Коледа

Толкова ярка, толкова бяла и толкова очарователно декорирана! Не е ли красиво?

ТОПЪЛ И КОЛЕДЕН КОРИДОР

зала, украсена за Коледа

Защото дървото винаги създава топла и комфортна атмосфера, която е подчертана с коледна украса. Какво мислите?

АЛПИЙСКИ СТИЛ

зала, украсена за Коледа

Зала като тази е това, от което се нуждаете, когато се върнете от ски: чехли, одеяло… и тръгвайте!

МНОГО ЗЕЛЕН КОРИДОР

зала, украсена за Коледа

И естествено, разбира се. Поставете елхови клонки навсякъде… и вижте каква промяна!

СТЪЛБИЩЕТО СЪЩО Е ОБЛЕЧЕНО ЗА КОЛЕДА

зала, украсена за Коледа

Джоу, ху, ху! Изглежда, че някой е донесъл подаръците преди време… Ще издържат ли те недокоснати до Коледа?

ХОРИДОР СЪС ЗВЕЗДИ

зала, украсена за Коледа

Мимолетни или не, изглеждат страхотно окачени в коридора, нали?

ЗИМЕН И КОЛЕДЕН МИКС

зала, украсена за Коледа

Елховите клонки, дървата за огрев, шапката, топките… Коледа и зима никога не са вървели заедно, както в тази зала!

ХОРИДОР ЗА ТРАДИЦИОННА КОЛЕДА

зала, украсена за Коледа

Без значение какво казват, гирлянд от елхи с топки и червени панделки винаги ще бъде сладък.

Спирачката на вратата

зала, украсена за Коледа

Използва се, за да държи крилото на фиксатора отворено, защитено от течение, което може да го затвори. Но някои модели са толкова привлекателни, че могат просто да бъдат поставени, за да изпълняват декоративна функция. Стопове за врати от Amazon. На заден план кутии за подаръци от El Corte Inglés.

ЗВЕЗДА НА ИЗТОКА

звезда, украсена с малки светлинки, и няколко фенера със свещи ще създадат зала, която излъчва магия на простотата.

КРАСИВО ЛОЗЕ

Ако живеете в къща на село или в хижа в предградията, вероятно имате стълбище до коридора и красив начин да го декорирате е поставяне на гирлянд от листа над парапета.

MAXIMALIST

Просторният коридор е идеалното място за поставяне на коледно дърво. По този начин пристигането у дома не може да бъде по-мило!

NORDIC

Много бяло, оголено дърво и изкуствен сняг: три стъпки за постигане на идеалното Антре в скандинавски стил.

УДОБНО

Коледните и зимните входове обикновено изглеждат много по-сладки, ако ги украсите с няколко възглавници, които добавят текстура и цвят. Не се сдържайте!

СЛАДКО

Преди ви показахме колко красиви са гирляндите от листа по стълбите, но ако искате да добавите нотка сладост, украсете ги с панделки, както е показано на снимката.Освен това можете да ги използвате около огледало или върху бюфета

МИНИ ВЕРСИЯ

Какъвто и да е размерът на антре, за него има изработена коледна украса. Ако е малко кътче, облегнете се на неща като венци или малки елхи.

ЦЯЛО ЧЕРВЕНО

Ако има цвят, който определя Коледа, той е червеният. Използвайте го върху възглавници и одеяла, за да не загубите духа си!

VINTAGE AIRS

Винтидж стилът и коледната украса винаги са вървели ръка за ръка, особено когато става въпрос за мебели с рустик усещане, и те изглеждайте перфектно в коридор!

ВЕСЕЛИ И ЦВЕТНИ

Друга страхотна идея да разнообразите антрето е да използвате топките и декорациите за дървета.

Популярна тема