Най-смешните и най-страшните коледни украси

Съдържание:

Най-смешните и най-страшните коледни украси
Най-смешните и най-страшните коледни украси
Anonim

Изправете се, вашата гийска душа е достигнала предела си и моли за милост, или което е същото, коледна украса, далеч от всяка традиция и глупости,със забавни декорации и оригинали, вдъхновени от култови филми или мемета от 21 век. Така че се захващайте за работа и пенсионирайте (най-после) онези гноми, които дават калуса от 1920 г. на дървото на вашата прабаба, защото открихме украсата на вашите мечти… Нека силата бъде с вас!

Ще откриете най-оригиналните декорации: фънко, фигури, вдъхновени от героите от любимия ви сериал и още супер маниаци идеи, за да можете да съберете Коледа по ваш вкус.

ХИПСТЪРСКИЯТ ВИТЛЕЕМ

Ако раждането на Исус се беше случило през хилядолетната ера, сцената щеше да е следната: Хосе си прави селфи с малкото в креватчето, а Мария пие кафе Starbucks, за да се възстанови (в конюшня със слънчеви панели). От друга страна, тримата мъдреци, които пристигат на електрически кънки с пакети на Amazon, а междувременно пастирите гледат сериали на Netflix на таблета си.

Знаем, че концепцията е много странна и затова се вписва толкова добре във вашата коледна украса! Разгледайте…

хипстърски вертеп хипстърски вертеп хипстърски вертеп хипстърски вертеп

КОЛЕДНА УКРАСА ЗА ФЕНОВЕ НА ДИСНИ

Признайте си, малкото ви сърце продължава да се топи всеки път, когато гледате филм на Дисни. Пепеляшка, Красавицата и Звяра… Класиките имат своя чар, затова знаем, че ще искате да имате (поне) една от тези коледни топки на елхата си.

коледна топка с украса мики маус плетени коледни топки, вдъхновени от Мики и Мини Маус коледна топка с украса пепелянка вдъхновени от Дисни коледни топки вдъхновена от историята на играчките коледна топка

Харесвате ли Funkos? Откачихте ли се от Stranger Thing или Mandalorian? Може би просто изпитвате носталгия по 80-те, за вас тази селекция от декорации за вашето коледно дърво.

снимка

Etsy

14, €80

снимка

Funko

20,54 €

снимка

Funko

15, €33

снимка

Disney

€17,00

ДАРТ ВЕЙДЪР ЗАВИНАГИ

Говорейки за маниаци декор и без Дарт Вейдър, това е толкова непростим грях, че ще бъдете катапултирани завинаги през черни дупки. Така че не предизвиквайте съдбата и украсете къщата си с една от тези имперски идеи. Баща ти ти заповядва!

И ОЩЕ МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ…

ВЗЕМЕТЕ ГИ ВСИЧКИ

Минаха няколко години, откакто треската на Pokémon Go избухна, но ако си мислите, че успехът е изчезнал, грешите! Тъй като феновете на Pokémon са лоялни към играта от 1990 г. и не изглежда, че ще се промени. Ето как те показват своята привързаност към коледната украса!

Този щифт в Pinterest. Този щифт в Pinterest. Този щифт в Pinterest. Този щифт в Pinterest.

Популярна тема