Най-достъпните произведени и модулни домове

Най-достъпните произведени и модулни домове
Най-достъпните произведени и модулни домове
Anonim

Идеята за изграждане на елементите на къща на едно място и сглобяването им на друго или опцията за издигане на модулна къща на едно място и след това преместването й на друго не е ново, всъщност ще трябва да се върнете в Римската империя, за да откриете най-ранните примери за модулни домове. Бързото разширяване на Рим изисква непрекъснато създаване на нови селища (и крепости) в завладени земи.

Въпреки това, през 20-ти век сглобяемите къщи започват да изживяват своя момент на слава, благодарение на напредъка в пощенските и куриерските услуги.Да не говорим за текущата възможност за закупуване на къща с едно натискане на бутон, с нарастващи икономически и дизайнерски предложения, просто трябва да видите тази красива сглобяема къща от Carrefour, която струва малко над €22 000.

Сглобяема къща на Mercadona

Екологичната кабина Liten е проект на стартиращия Ônarc, посветен на дизайна и строителството и финансиран от Хуан Роиг, собственик на Mercadona. Това е модулна къща, построена с устойчиви материали, като дърво от устойчиво управлявани гори. Цената? Струва €39 000.

сглобяема къща lite от меркадона

Говорим за самодостатъчна и нискоконсумативна сглобяема къща, която се захранва от слънчева енергия и можете да персонализирате. Тази малка къща е монтирана на парцела по ваш избор, за да ви позволи да отворите малка квартира за селски туризъм, пълна връзка с природата.

сглобяема къща lite от меркадона

Сглобяемата къща на Mercadona следва принципите на кръговата икономика. Има топлоизолация, много мощна климатична система и можете да избирате външната облицовка. Вътре можете да избирате между керамични настилки или дървен паркет за спалнята, кухнята или банята.

Къщата на Муджи

Японската фирма се обърна към пазара на сглобяеми жилища с този модел, който струва около €145 000.

muji дървена сглобяема къща

Моделът Yō no le е изцяло прозрачна дървена къща с един етаж и голяма платформа, която заема терасата. Интериорът е с отворено оформление, заемащ 74 m2 и може да бъде проектиран според нуждите на собственика.

Мини къщички за градината

Те са много популярни малки къщи с много атрактивен дизайн. Имате ги във всякакви размери и за всеки вкус; прегледайте тези мини къщи за външната част на къщата ви, които можете да закупите от Amazon.

снимка

Вижте подробности за продукта

€90,00

снимка

€136,00

снимка

Вижте подробности за продукта

€57,00

Но днес има много възможности да създадете свой модулен дом. Известният дизайнер Филип Старк създаде PATH (сглобяеми достъпни технологични домове). Прототип на устойчиви къщи с впечатляващ стил.

Сглобяема къща Philippe Starck

Проектиране на сглобяеми къщи

Моделът Neoblock BHbox включва устойчива строителна система B-Home, която намалява разходите и е страхотна инвестиция. Модулната къща има елегантна облицовка от дървени летви, можете да я получите след 80 дни.

модулна къща

Ако предпочитате по-последователна конструкция, можете да изберете бетонен екстериор, както е показано в Casas Homm.

бетонна модулна къща

Така че, ако сте готови за това тази година, обърнете внимание, че има много наръчници, книги, каталози, в които да започнете да попивате. Те са по-евтини къщи, много адаптивни и по-устойчиви. Влизате ли?

снимка

11, €63

снимка

230, €91

снимка

Независимо публикувано

38, 48 €

снимка

Фитнес план за оцеляване

24,99 €

снимка

-99999

50, 50 €

снимка

MONSA

18, €90

Популярна тема