20 идеи за декорация за новогодишно парти

20 идеи за декорация за новогодишно парти
20 идеи за декорация за новогодишно парти
Anonim

Новогодишното парти е един от най-очакваните моменти. Винаги мислим за роклята, която ще облечем, каква вечеря ще приготвим и как ще отпразнуваме новата година. Всичко това изисква време на отдаденост и усилия, към които трябва да добавим всички декорации, които обикновено поставяме, за да направим партито. Ето защо искаме да ви представим 20 идеи за декорация за новогодишно парти.

Възможностите са много. Имаме възможност да проектираме приятно и спокойно пространство, което е весело и оживено. От друга страна, можем да изпълним всичко с цвят, балони и светлини, за да направим страхотно парти.Целта, която си поставяме, ще зависи от веселия дух, който имаме, оттук и важността да имаме различни декоративни елементи, които в края на краищата помагат да организираме парти у дома и да успеем.

Настъпването на 2022 г. със стил

Искате ли да шашнете всички с празнична и интересна коледна украса? Ако мислите да празнувате новогодишната нощ у дома, трябва да знаете някои от ресурсите, с които по същество ще създадете щастлива и носталгична атмосфера. За да направите това, трябва да имате много стил и да покажете личност, но… как можем да постигнем тази цел?

Някои от декоративните елементи, които не могат да бъдат пропуснати, са следните: гирлянди, конфети, парти чанти, златни балони, много бляскав сервиз за еднократна употреба и др. Освен това злато, блясък и светлина се превръщат в добър залог за елегантно пространство, достойно за повода.

Всички желаем 2022 г. да е нова година, пълна с добри неща; така че какъв по-добър начин да започнете от парти, където забавлението цари около богата украса? Къщата ви може да бъде облечена за случая, поради което искаме да ви дадем някои конкретни съвети как да украсите новогодишната нощ.

Парти, забавление и декорация

Всяко парти обикновено се подхранва от различни декоративни компоненти, които спомагат за създаването на атмосфера. За да имате снимки за спомен, нищо по-добро от фотосесия, както и няколко дизайнерски чаши за тост новата година. Що се отнася до ресурсите в златисто, завесите, които излъчват блясък и светлина, са идеални, както и набор от тематични балони за случая, които се превръщат в една от най-красивите тенденции по Коледа.

В случай, че не искате да си усложнявате живота, предлагаме множество артикули за еднократна употреба: чинии, чаши, маски, балони и др.Същото може да се каже и за парти чантата, пълна с всякакви джаджи, които без съмнение ще изпълнят дома ви с чар и ще предложат пространство, пълно със забавление и ентусиазъм На заден план, те все още са типичната красива украса за Коледа.

Ако искате да си прекарате добре в новогодишната нощ и да украсите къщата за случая, разгледайте селекцията от артикули по-долу. Всички те са налични, за да можете да придобиете това, което най-много ви свързва и ви помага да проектирате празнична, ярка и спокойна украса Време е да се насладите на Коледа и… честита нова 2022 година!

1

ABOOFAN

Новогодишни чаши

снимка

15,50 €

Съмняваме се, че чрез тях можем да видим какво ще ни донесе новата година, но сигурното е, че това е много забавен начин да погледнем в бъдещето o, поне на гостите, които идват на вашето новогодишно парти.

2

DeTake

Дискотечни светлини

снимка

13, 99 €

Трябва да празнуваме със стил, че 2020 г. свърши, така че направете си малка дискотека у дома и танцувайте до зори, че 2021 г. идва.

3

BETESSIN

Последното фотообаждане за годината

снимка

14,99 €

Ако ще приемате гости у дома, накарайте ги да спрат на фотосесията. По този начин ще запазите красив спомен от сбогуването на 2020 г. Можете също да го запазите през цялата нощ и снимките, които ще запазите за 2021 г., ще бъдат много забавни.

4

LYWYGG

Коледна фотообаждане

снимка

19, 99$

Това ще ви свърши работа и през следващата година…и всички предстоящи Коледи.

5

Relaxdays

Златни конфети

снимка

34,00 €

Докато дванадесетте камбанки свършат, уверете се, че имате едно от тези златни оръдия за конфети наблизо. 2021 г. ще пристигне с целия блясък и блясък, който заслужава.

6

Матана

Чаши за флейта

снимка

25,99$

Ако ще се събирате вкъщи и нямате напитки за всички. Не се притеснявайте, най-добрият вариант е да вземете пакет чаши за еднократна употреба за новогодишния тост. Има опаковки от 24 и 144 чаши.

7

CHUER

Празнични завеси

снимка

15, €49

Не е нужно да сменяте завесите у дома, можете да поставите тези златни панделки отгоре или да ги закачите в коридора, за да няма загуба на партито е.

8

Дрехи за Честита Нова Година 2022

Тениска Честита Нова Година

снимка

16, 99 €

Какво ще кажете да се облечете за случая, както и да украсите къщата? Това е най-добрият начин да покажете, че наистина сте отдадени на новогодишната нощ и новата година.

9

Jonami

Декорация с балони

снимка

7,99€

Балони, които издават блясък и блясък. Красив начин да украсите интериора и да го изпълните с живот и усещания.

10

Amison

конфети балони

снимка

10, €69

Те са като балони с двойна функция. Докато партито започне, те ще бъдат страхотни за украса на околната среда, а когато настъпи новата година, можете да ги взривите и всички конфети вътре ще изпълнят партито с блясък и танци.

11

GOLDGE

Новогодишен пакет

снимка

19,99 €

Най-пълният декоративен пакет с балони, маски, знамена и други елементи, които ще служат за правене на забавни, забавни снимки и ще украсят къщата с празнична атмосфера.

12

SKYIOL

Златни и черни балони

снимка

10, €99

Украсете своето новогодишно парти с тези 51 златни и черни балона. Начин за редуване на естетиката на къщата с твърдост, здравина и много блясък.

13

Pink Blume

Декоративни пискюли

снимка

17,99 €

Хартиени и златни помпони за украса на стените на партито. Тези черни бели и златни пискюли ще придадат на хола ви най-добрия празничен щрих, така че никой да не се съмнява, че целта на нощта е да се забавлявате.

14

Schramm

Matasuegras

снимка

6, 50 $

Не можете да го пропуснете, съжаляваме, но това е класика сред класиките. А тези в ярки цветове са идеални за новогодишната нощ, пълна с блясък- brilli.

15

Toddmomy

Части за парти за Нова година за еднократна употреба

снимка

31, 61 €

За възрастни и деца тези чинии, салфетки и чаши са алтернатива за еднократна употреба, която веднъж използвана може да бъде изхвърлена и да не усложнява живота ни. Освен това те помагат за тематизиране на партито в края на годината.

16

Ritte

Златни съдове за еднократна употреба

снимка

27,99 €

Забравете миенето или пускането на съдомиялната след нощ на танци. С тази пълна посуда за еднократна употреба ще вечеряте със стил. Включва: покривка, чинии, салфетки, чаши и прибори за хранене.

17

Гарсия де Поу

Парти чанта

снимка

16, 04 €

Има ли нещо по-традиционно (и забавно) от подаръците за новогодишното парти? Цилиндър, духалка за парти, тромпет, златни лентички, маска, хавайска огърлица, балон Честита Нова година… Не пропускайте нищо за никого от гостите си, когато трябва да получат нова година.

18

DPKOW

Плакат за Честита Нова година

снимка

8,99€

За входа на вашия дом, добър плакат, който поздравява новата година на всички съседи и който, от друга страна, усеща гостите, които пристигат в къща, където вие наистина живеете нова година.

19

DPKOW

Входни знаци

снимка

14,99 €

За да украсите вратата и да предложите по-монументален образ, нищо по-добро от използването на няколко плаката, които тематично оформят входа и предават усещане за парти.

20

JRing

Най-добри пожелания за 2021

снимка

9, 98 $

Не пропускайте възможността отправете най-добрите си пожелания за новата година към небето. Традиционните китайски фенери вече са се разпространили по цялото земно кълбо и няма уважаващ себе си фестивал, който да не включва обичая небето да се изпълва с ярки светлини с добри пожелания. Тези фенери са и екологични.

Популярна тема