Йогите на света Внимание! Това са аксесоарите, които не можете да пропуснете

Йогите на света Внимание! Това са аксесоарите, които не можете да пропуснете
Йогите на света Внимание! Това са аксесоарите, които не можете да пропуснете
Anonim

Знаете ли, че за да практикувате йога не трябва да пускате музика? Ако сте йоги от години, със сигурност няма да ви кажем нищо ново, а то е, че музиката може да попречи на концентрацията. Има обаче и други неща, от които се нуждаете и ние ги събрахме в тази селекция от 12 основни части, за да практикувате йога у дома… или където пожелаете. Омммм…!

Не го пропускайте: ЙОГИТЕ, КОИТО УСПЯХА В INSTAGRAM

Поздрав към слънцето

йога плакат за поздрав към слънцето

Поздравът към слънцето без съмнение е най-известното йога упражнение и със сигурност най-практикуваното. Но ако не сте сигурни, този плакат обяснява стъпка по стъпка как да го направите! В допълнение, той ще бъде много декоративен във вашата всекидневна или в стаята на къщата, която сте определили като вашето малко убежище на спокойствие.

68 € в Etsy.

Eco Mat

екологично чиста постелка за йога

Постелката трябва да е топла и удобна, а ако не се хлъзга и е изработена от екологични материали като този модел, още по-добре!

41, €95 в Amazon.

Мини дзен градина

дзен градина

Мини японските (или дзен) градини са силно препоръчителни за вашето бюро. Всеки път, когато забележите скок в стреса, ще ви бъде напомнено да си вземете почивка и да се отпуснете за няколко минути, докато рисувате в пясъка.

26, €90 в Etsy.

Йога ролер

йога ролка

Някои от асаните (йога пози) изискват елементи или се препоръчват да се изпълняват с някакъв вид аксесоар като тази ролка, идеална за масажиране и отпускане на определени части от тялото.

49, €95 в Amazon.

Ароматизирани свещи

ароматизирани свещи

Не можете да го пропуснете. Ароматните свещи ще ви помогнат да създадете топла и интимна атмосфера със своята приглушена светлина, а ароматите ще ви доставят допълнителни усещания.

1, 50 € в IKEA.

корков блок

Корков йога блок

Всеки, който практикува йога, знае, че блоковете са от съществено значение. Няма уважаващ себе си клас по йога, в който да няма тези тухли. Изработени от дунапрен, гума или, като този, корк, те всъщност са по-удобни, отколкото изглеждат на пръв поглед.

17, €95 в Amazon.

Тибетска купа

Тибетска купа

Кой няма такъв досега? Изглежда са станали модерни, но далеч не са временни, а един от онези красиви и със сигурност полезни елементи. Открийте неговите хипнотични тонове.

10, €99 на Amazon.

Възглавница за медитация

възглавница за медитация

Зафу или забутон са някои от имената, дадени на възглавниците за медитация. Това са части, които се адаптират перфектно към позите, за да ви помогнат да се концентрирате по-добре.

34, €95 в Amazon.

Табуретка за медитация

стол за медитация

Медитационната йога набира популярност. След позите можете да отделите известно време, за да завършите сесията си. как? Медитиране и постигане на пълно прекъсване на връзката.

Неплъзгащи се чорапи за пилатес и йога

чорапи за йога

Тези чорапи не се плъзгат. Хайде, те предотвратяват подхлъзване и ви позволяват да се концентрирате напълно върху асаната.

7, 99 € в Oysho.

Кърпа от микрофибър

нехлъзгаща микрофибърна кърпа за йога

Освен че изсъхва изключително бързо, тази микрофибърна кърпа не се хлъзга, което я прави идеалният аксесоар за поставяне върху вашата постелка.

24, €95 в Amazon.

Поръчков комплект

сива кутия за съхранение на аксесоари за йога

Искате ли да имате всичките си аксесоари за йога под ръка и под контрол? Най-доброто, което можете да направите, е да ги държите в кутия. Ще спестите време и усилия.

10 € в IKEA.

Популярна тема