20 Калъфки за възглавници Неразделни двойки: Перфектният подарък за Свети Валентин

20 Калъфки за възглавници Неразделни двойки: Перфектният подарък за Свети Валентин
20 Калъфки за възглавници Неразделни двойки: Перфектният подарък за Свети Валентин
Anonim

Намерихме най-смешните и оригинални калъфки за най-влюбените двойки, така че нямате извинение да празнувате Свети Валентин със стил в леглото си.

Спалнята е място, пълно с хармония, също и на Свети Валентин, така че е удобно да следвате някои основни правила, като например когато използвате банята или организирате почистването на къщата. Препоръчваме ви да създадете здравословно пространство с органично спално бельо и да избягвате използването на електронни устройства, така че прибягвайте до обичайния будилник, вместо да програмирате мобилния си телефон.

Коя е любимата ви страна на леглото?

Това е много важно решение, което изисква консенсус и добро отношение от страна на двамата членове на двойката. Имайте предвид, че избраната от вас страна ще бъде завинаги, така че трябва да бъдете честни с предпочитанията си. Някои предпочитат да спят до стената или килера, други далеч от вратата…

Уважението също е важно, когато гледате телевизия, проверявате мобилния си телефон или когато лампата е включена, ако обичате да четете. Правила за съгласуваност, така че вземете под внимание вкусовете или работните графици на вашия партньор, за да определите времето за почивка. Декорацията също е важна, затова ви показваме 25-те най-добри трика за декориране на вашата спалня.

Друга важна точка за преговори е дали разрешавате да ядете в леглото. Всички обичаме добре поднесена закуска направо от леглото, тя дори може да бъде идеалният подарък за Свети Валентин или добро начало на романтичен уикенд, но внимавайте да не изцапате чаршафите или да оставите остатъци от храна, защото са много неудобни заспивам.

Кои тъкани ви помагат да спите по-добре?

Изберете спален комплект с дишащ и висококачествен текстил, който ще бъде по-издръжлив и устойчив. Най-добрите чаршафи са от египетски памук, които имат тъкани с по-голям брой нишки, между 200 и 400, така че са наслада на допир. Внимавайте спалното бельо да е леко, от органични влакна или коприна, въпреки че някои хора предпочитат да имат тежест върху тялото през зимните месеци, те дори избират изчеткан текстил, който осигурява топлина, като фланел. Ако все още изпитвате море от съмнения, вижте тези 20 красиви комплекта памучни чаршафи за вашата спалня.

Кой оправя леглото?

Това никога не трябва да е причина за несъответствие, още по-малко сега, когато юрганите правят тази задача много по-лесна. Можете да оправите леглото между вас двамата, защото трябва само да разстелете добре завивката и да раздуете възглавниците, за да се охладят, но преди това ще сте проветрили добре спалнята.Това е един от ключовете да спите добре и да направите стаята си удобна, функционална и персонална.

1

60 Second Makeover Limited

Направи лъжицата

снимка

23, €16

Ако обичате да се гушкате, направете 44, направете лъжицата… Това е най-доброто изявление за намерение. Завивките ще изглеждат красиво на вашето легло.

2

CHIPYHOME

В копринена материя

снимка

13, 95 €

Класическо, но не по-малко сладко, дуото от възглавници, което показва от коя страна на леглото се намирате. Страхотен подарък, ако вашите приятели току-що са се преместили заедно или ще се женят.

3

Хибобо

Красавицата и звяра

снимка

17, €76

За феновете на филма на Дисни. Възглавниците Her Beast and His Beauty ясно маркират къде спите на леглото, избрахте ли?

4

PUDDINGHH

С домашен любимец

снимка

21, €55

Котките са добре дошли. И който има коте жаргон у дома, ще знае, че е невъзможна мисия да го измъкнем от леглото… Този комплект калъфки също много ни хареса, защото любовта се простира върху нашите домашни любимци.

5

ADecor

Добро утро!

снимка

102, €54

Тези калъфки за възглавници са елегантни и допълват облика на вашата спалня. Размери: 12 x 50 см.

6

Човешко докосване

Посейте любов

снимка

25,99 €

Съобщението трябва да се повтаря ежедневно, защото у дома има много сърца и тези сладки рисунки ни напомнят за него. Очарователни калъфки от поли-памук с размери: 75 x 50 см.

7

60 Second Makeover Limited

Dundas много хубав

снимка

25, €42

Калъфки за възглавница 100% памук от най-високо качество, защото е направена с 200 нишки. Надписът е идеален за добре съвпадащи двойки: Шефът и истинският шеф.

8

Goplnma

Disney World

снимка

43, €99

За абсолютните фенове на най-нежната двойка в телевизията и почти най-дългата. Харесваме калъфките за възглавници Мики и Мини заради нежната целувка, която двойката си дава, отпечатана върху плика за завивка, който включва калъфките за възглавници.

9

Chickwin

Нека бъдем ясни

снимка

35,99 €

Тази завивка с двете си възглавници маркира територията на всяка от тях, въпреки че вие ​​определяте правилата.

10

PUDDINGHH

Деликатни малки птички

снимка

€19,00

Съобщението не трябва да е много ясно, тези сладки малки птички казват, че те обичам с очите си. Много романтичен подарък за Свети Валентин.

11

60 Second Makeover Limited

С чувство за хумор

снимка

25, €42

Този чифт възглавници заявява, че сте създадени един за друг, колкото и странни да сме ние.

12

Човешко докосване

Току-що женени

снимка

25,99 €

Много оригинални калъфки за много купонджийски гаджета. Много романтичен подарък, особено ако се подготвяте за сватба или сте поканени. Може да бъде и оригинален начин да я поканите да се омъжи за него, какво чакате?

13

Evyre

Твърд ангажимент

снимка

24,95 €

Метафорично, разбира се. Става въпрос за това да си спомняте всяка вечер колко сте щастливи, откакто сте решили да се ожените. Тези красиви и романтични калъфки за възглавници са ръчно изработени, идеален подарък за влюбени, които можете да персонализирате.

14

Човешко докосване

Любовта е във въздуха

снимка

26, €99

Много романтичен подарък за Свети Валентин. подходящите шарени калъфки за възглавници ще изпратят силно послание към вашия партньор, особено за срамежливите любовници, от Human Touch.

15

Anwind

Настроено

снимка

42, €90

Ако сте просто нещото или обичате музиката преди всичко, може би този комплект спално бельо е най-добрият вариант за празнуване на Свети Валентин.

16

ZWQKHSM

Завинаги

снимка

44, €99

Двете възглавници и калъфката напомнят символа за безкрайност в този спален комплект, колко точно ще продължи любовта ви. Най-елегантният начин да изживеете отново Свети Валентин всяка сутрин.

17

DasyFly

Истинските крале

снимка

13, 99 €

Ценен подарък за влюбени, тези възглавници с короните на краля и кралицата ще бъдат красиви във вашата спалня.

18

Luxbon

Декларация за любов

снимка

10, €99

В хола, в леглото, на терасата… Тези възглавници са чиста любов и ще бъдат перфектни във всеки ъгъл на вашия дом. Калъфки от лен, в 45 x 45 см.

19

Meimall

Щастливи двойки

снимка

58, €99

Няма нужда да се казва повече. Посланието е ясно с тези възглавници в неутрални цветове и рисунки, които се допълват взаимно.

20

MaYuLa

Със съобщение

снимка

29, €68

не казват ли, че най-важното нещо в една двойка е комуникацията? Е, с тези възглавници всичко е казано, защото любовта се гради между двама.

Популярна тема