Amazon Prime Day: Суперавтоматична кафеварка Krups със супер намаление

Amazon Prime Day: Суперавтоматична кафеварка Krups със супер намаление
Amazon Prime Day: Суперавтоматична кафеварка Krups със супер намаление
Anonim

Ако сте любители на доброто кафе, трябва да започнете, като си запазите кътче у дома, където да поставите една от интелигентните кафемашини и винаги да имате чаша ароматно кафе под ръка за вас и вашите гости.

Ние се възползваме от факта, че Amazon празнува Prime Day с много интересни отстъпки и разпродажби, за да ви предложим идеални кафемашини, които също ще искате да покажете в кухнята си или дори във всекидневната, създавайки кафе станция.

The Krups Intuition Preference е суперавтоматична кафемашина, която ще зарадва всеки сериозен любител на кафето. Машина с много модерен дизайн, която има цветен сензорен екран, подобен на мобилни телефони, където можете да персонализирате и запаметявате до 11 напитки и 8 рецепти.

Благодарение на двойната система Quattro Force, кафемашината извършва бързо смилане на кафе, оптимизирано филтриране, страхотно уплътняване и практична система за самопочистване. Можете да приготвите вкусно еспресо, капучино, лате макиато, чай…

Има капацитет за приготвяне на 2 кафета с мляко едновременно, със своята градуирана бутилка от 600 ml, която можете да свържете директно към кафемашината, без да е необходимо да използвате повече контейнери. Персонализирайте и запазете до 8 от любимите си напитки за лесно и персонализирано изживяване; дори и да са модерни напитки; изберете цвета на светлината, вида на шарката и осветеността; едно докосване

Разгледайте по-долу и се възползвайте от отстъпката, която Amazon е приложила към супер автоматичната кафемашина Krups Intuition Preference през дните, в които празнува своя първи ден. Отлична възможност да го получите до дома си и да спестите почти €100… Приятен ден coffeelovers!

Krups

Предпочитания за интуиция на Krups

снимка

756, 02 €

Суперавтоматична кафе машина с цветен сензорен екран. Една от най-завършените кафе машини със светлинни индикатори, 11 различни напитки и 8 персонализирани рецепти.

Популярна тема