10-те най-оригинални легла за котки маниаци

10-те най-оригинални легла за котки маниаци
10-те най-оригинални легла за котки маниаци
Anonim

Котките са верни приятели, които заслужават най-доброто. В крайна сметка те са още един член на семейството и предлагат цялата си любов ежедневно. За да се чувствате комфортно у дома,има много артикули, които можем да осигурим за забавление, храна и преди всичко почивка, което е от съществено значение за поддържане на добро здраве. йени

Ако искате да направите добър подарък на вашата котка, ние представяме най-добрата селекция от странни, оригинални и декоративни котешки легла. Искате ли да изберете едно за вашата котка? След това ви показваме най-добрите продукти, които могат да бъдат закупени онлайн.

Защо да купите котешко легло?

Да имаш домашен любимец означава да му предложиш най-добрата грижа. В случай на котки, те се нуждаят от собствено индивидуално пространство за сън. Те са много независими животни, които искат компанията на хората, когато пожелаят. В други моменти обаче решават да останат сами. Следователно е положително, че имат кътче за своята независимост, което е достатъчно удобно и спокойно, за да заспят добре.

Оригиналните легла за домашни любимци определено са това, от което имат нужда. Освен типичните продукти като котешки драскалки или специални играчки, трябва да им осигурите и хубаво легло, което да е много удобно. По този начин ще спите по-добре и ще бъдете много по-възприемчиви да се чувствате комфортно у дома.

Видове легла за котки

Изчезнаха типичните котешки легла със стандартни възглавници. Сега модата залага на екстравагантни легла във формата на животни: мечка панда, лисица, заек… И въпреки че знаем, че не са за всеки, защо не придадете забавна нотка на дома на твоята любима котка? Сигурен съм, че снимките, които му правите, ще бъдат забавни и той ще бъде възхитен!

Ако искате да обособите стая за вашия домашен любимец, функционалните котешки легла са наистина хубави. Дизайнът е фин и изтънчен, нещо декоративно, което привлича вниманието и което е много оригинално. Има много модели и те допринасят много добре от естетическа гледна точка.

Има и други примери, които са подходящи за дома, от мебели с вътрешни пространства, за да влезе котката, до конструкции за окачване на стената, като напр., намаляваща луна или малък космически кораб. Всъщност те са подходящи елементи, за да подготвите дома си за пристигането на домашен любимец.

Котешки легла с добро качество

Преди да изберете е важно да видите всички модели и да изберете този, който най-добре отговаря на размера на вашата котка. По принцип те са красиви аксесоари за домашни любимци за декорация и предлагат страхотна издръжливост във времето. Всички легла са изработени от качествени материали.

За да направите добра покупка, ви препоръчваме да разгледате тази селекция от легла за котки от Amazon и от Etsy, които, като цяло са налични на склад. Затова, ако искате да й направите подарък, с хубаво котешко легло ще сте прави.

1

Насочване към космоса

футуристично котешко легло

Ако вашата котка беше астронавт, тя щеше да пътува в кораб като този, направен от дърво. Не е ли сладко? Ясно ни е!

304, €65 в Amazon.

2

Спят на луната

легло във формата на луна

Ако вашата котка винаги гледа луната с хипнотични очи, време е да му подарите легло, вдъхновено от най-вълшебния спътник.

122, 23 € В Amazon

3

Мултифункционална маса

котешко мебелно легло

Това е маса, това е легло, това е приют за котки… това е всичко! Можем да го превърнем в странична маса.

КУПИ

67, 99 € В Amazon.

4

Легло с уши

котешко легло

Легло с много удобен интериор. Декоративна е и има уши като глава на котка. Удобно място за насладете се на добра почивка.

КУПИ

22, 99 € В Amazon.

5

Легла и варел за надраскване

скрепер варел с легла

Този модел е много интересен. Състои се от малки подобни на легла пещери и на свой ред представлява буре за стъргане.

75, 99 € В Amazon.

6

Мечка панда

Легло за котка мечка панда

Много хубаво мече панда, което ще стане най-добрият приятел на вашата котка. Той е толкова сладък, че искаш да го гушкаш!

186, €78 в Etsy.

7

Щастливо зайче

котешко легло във формата на заек

Коремчето й е леговище, което ще се радва да посрещне вашата котка през нощта и когато е необходимо!

186, €78 в Etsy.

8

Медитираща лисица

котешко легло във формата на лисица

Оммм! Да, това е лисица в дълбока медитация, но също и легло за най-добрия ви приятел. И на всичко отгоре, ръчна изработка!

186, €78 в Etsy.

9

Малка къща

котешко легло

Легло във формата на малка къщичка. Има пространство вътре и удобна повърхност, където можете да следите всичко, което се движи наоколо.

33, 38 € В Amazon.

10

Легло и табуретка

легло с подложка за крака

Искате ли да извлечете максимума от котешкото легло? Този екземпляр също етабуретка за хола.

39, 99 € В Amazon.

Популярна тема