Великденски яйца и зайчета. Празнувайте Великден

Великденски яйца и зайчета. Празнувайте Великден
Великденски яйца и зайчета. Празнувайте Великден
Anonim

Не само украсените яйца живеят Великден. Има повече ресурси за радостта от това парти, за да преобразите всяка среда. Например венци от клони, зелени листа, яйца, пера, шишарки изглеждат красиво пред прозореца, окачени на врата или като централен елемент, към който можете да добавите и свещи. гирляндите, направени с хартия и канап, или с букви Честит Великден, или с фигури на зайчета, моркови, пилета или яйца.

The påskris. Какви са те? Голи клони, от които висят шарени пера и боядисани яйца. Този тип подреждане, което е традиция в Швеция, е идеално, ако поставите клоните в демийон или стъклена бутилка. Покрай масата той също е хубав централен елемент.

Ръчно изработена вселена

Великден

Кошниците, пълни с шоколадови яйца, са задължителни през този празничен сезон, но тази година вашата ще бъде най-оригиналната. Персонализирайте го с няколко пилета в наивен стил, направени от картон.

Ако сте се влюбили в този дизайн от Елизабет Харбър, можете да изтеглите шаблона от нейния блог.

Влюбени зайчета

Великден

Очарователни и игриви, тяхната мисия е да донесат яйцата - шоколадови или цветни - които криете и децата трябва да търсят.За да създадете тези малки парцалени животни, започнете с щамповане на цветни мини цветя върху някои парчета и следвайте урока, който ще намерите на Menudonumerito.com.

Идеята за ушиване на ярки цветни мъниста за очите и завързване на панделка около врата ги прави идеален подарък за всяко мъниче. В Etsy ще намерите печати за щамповане.

Креативни десерти

Великден

Превърнете се в сладкарски професионалист през тези дни и пригответе незабравима торта с нейния вкус и фантастични детайли.

Маргаритките и глазираните животни ще удивят деца и възрастни. Подобрете тортата с толкова семпъл и оригинален пиедестал като този, който се състои от обърната купа в теракотен тон и диск от естествено дърво; Има го в Amazon, в различни размери.

Още великденски рецепти тук

Направете деня си

Цветно боядисани великденски яйца

Украсете къщата си с художествени яйца, един най-креативен обичай, който вече е разпространен из цялата страна. Със сигурност цветовете му оживяват всеки ъгъл. Освен това по този начин ще прекарате забавен следобед, който ще бъде още по-забавен, ако поканите децата да участват.

Вашият стартов комплект: боя, маркери, тиксо и нетоксично лепило Mod Podge, за да залепите каквито пожелаете хартиени мотиви.

Микс от мотиви

Великденски яйца

Сини, червени, оранжеви, розови… Великденската украса е весела като пролетта. Дайте воля на творчеството си и създайте централен елемент с яйца в ярки цветове.Резултатът ще бъде хармоничен, ако имат нещо общо; тук това е светещото бяло, използвано за мотивите. Възможностите да ги покажете няма да липсват: на вашата маса за закуска, късна закуска, обяд или закуска те ще бъдат празничният детайл.

Ако сте в крак с тенденциите, нашето предложение е този Великден да пренесете тези, които харесвате, върху яйцата. Променете белия си цвят за годината, Живият корал. Други опции са деликатните прахообразни тонове или декоративните мраморни, омбре или градиентни ефекти, боядисани…

Сред природата

Украсена маса за Великден

Вашите гости ще бъдат изумени от тази неустоима великденска сервировка. Стъклените съдове и приборите са изискани, но с естествените детайли е пресъздадена вкусна провинциална атмосфера. Вдъхновете се от него, за да изненадате всички: заменете покривката с влакнеста подложка и флорална аранжировка с разнообразие от зеленина, така че да придобие свежест и движение - тази съчетава анемони, папрати и евкалипт - и използва дискове от естествено дърво като индивидуален… Урок по стил: направете отметки с гнезда от мъх и клонки и поставете яйца с изрисуван инициал на всяка вечеря.

Мини градина

Естественият и очарователен въздух, който излъчва това предложение, се постига и с няколко малки растения, разположени в редица. Просто трябва да покриете саксиите им с чували от юта и да ги завържете с връв. Великденската нотка се постига, ако ушиете фигура на заек, пиле или яйце в краф хартия

Популярна тема