Мини спалня с отворена съблекалня

Мини спалня с отворена съблекалня
Мини спалня с отворена съблекалня
Anonim

Нашият Курс по декорация днес се занимава с как да декорирате мини спалня, за да извлечете максимума от нея, както повърхността, така и интериорния дизайн. За да я декорирате, има пясъчни тонове Избрани са сурови неутрални и бели цветове за подобряване на осветеността и визуално разширяване на пространството. Като мини спалня, решенията за съхранение са напълно използвани. Всяко кътче си струва и е съкровище. Така масите са по-високи от обикновено, за да имат практични чекмеджета.

Но тайната на тази спалня е… отворена съблекалня! Много близо до банята, за да направи ежедневието по-удобно, планирането на дрешниците е най-важното силна страна.Въпреки че в този случай те са отворени, решенията работят и за затворени фронтове. По време на разпространението трябва да имате предвид вида на облеклото, което трябва да съхранявате (обърнете внимание на палта и дълги рокли!!).

top е посветен на съхранение на предмети, които се използват спорадично: куфари, куфари и кутии с дрехи, които не са в сезона. Останалата част от съблекалнята е решена с рафтове, стелажи, висящи решетки и практични подвижни рафтове за панталони. долната част е посветена на обувките.

чекмеджетата и тяхното съдържание е друг от ключовете за поръчка. Вътрешността на чекмеджето може да има разделители за класифициране на дрехи, аксесоари, принадлежности или дребни предмети. Отворените кошници са идеални за кърпи, спално бельо или чанти.

Една спалня с гардеробна
И едно предложение за отворени дрешници: посветете един от рафтовете като тоалетка.

Популярна тема