Мебели и аксесоари, които са нови

Мебели и аксесоари, които са нови
Мебели и аксесоари, които са нови
Anonim

Тук сме отдадени на мебели и аксесоари с плюс: те имат мощен дизайн, онзи "нос", който ги прави различни и уникални. И да: те ще привличат вниманието във вашия дом, като разбира се ще донесат високата си практичност на масата.

1

ТРИ В ЕДНО

дизайни

Това е табуретка за крака, но може да се използва и като странична маса или масичка за кафе. Gamlehult е пример за гъвкавост, защото освен това има място за съхранение. От ратан и стомана, той е с размери 62 x 36 cm и е от Ikea (€79).

Може да се интересувате от: ДО КРЪГЛОТО

2

ДИЗАЙН КИЛИМ

дизайни

Нарича се Дванадесет хиляди възела, приблизителният брой от тях, които го образуват. Килимът е дизайн на Irene Infantes, направен в Индия, който беше изложен на Мадридския фестивал на дизайна.

3

ПРЕРЕДАКТИРАНА КЛАСИКА

дизайни

Carl Hansen & Son преиздадоха Contour Chair. Класика, проектирана от Børge Mogensen през 1949 г., с изрезки на гърба, за да може да се извива.

Може да се интересувате от: КОНЗОЛНИ СТОЛОВЕ

4

БЮРО И/ИЛИ СУЕТА

дизайни

Бюро или скрин? И двете, защото включва сгъваемо огледало и чекмеджета за офис консумативи, бижута, козметика… Бюро Lei от Wewood. В 110 x 56,5 x 75 cm (€2389).

5

ЧИНИЯ ЛИМОЖ

дизайни

Целият му процес на създаване се провежда във френския регион Лимож. Изработена от порцелан и ръчно рисувана, тя съчетава традиция и оригинален дизайн с чувство за хумор. Табло с птици, от Marie Daâge.

6

ОГЛЕДАЛО ОТ РАТАН

дизайни

Неговата форма, материал и цвят не могат да бъдат по-бохо шик. В розов лакиран ратан, Flor огледало, от Black Velvet Studio. Предлага се и в черно, сиво и бяло. Той е с диаметър 43 см. (€30,55).

7

ЕСТЕСТВЕН ЕФЕКТ

дизайни

Така е, защото гледката на букет веднага ни пренася в провинцията. Но също така и по своя дизайн. Формата на тази ваза е вдъхновена от тази на цветята, когато пъпката, все още затворена, е на път да се отвори. Ръчно изработена ваза от колекцията на Джоли (29,90 евро). Това е от фирмата Villeroy & Boch.

8

НАГРАДНИ ЛАМПИ

дизайни

Поздравления! Колекцията Inviting спечели наградата IF Design 2019. Причината? Неговите лампи позволяват регулиране на интензитета и температурата на светлината: топла, неутрална или студена. Те са от Фаро Барселона (от €330).

9

ВЪНШНИ ЛАМПИ

дизайни

Да, изглеждат като това, което си мислите. Лампата Claudy е с формата на облак. Предназначени за работа на открито, изработени са от полиетилен. В 50 x 40 x 20 см (48 евро). Те са от фирмата Newgarden.

10

ЗАБАВКА

дизайни

Линиите, които се срещат и разделят, са ключът към тази закачалка от Diabla. Принадлежи към колекция D12, която дължи името си на 12 мм стоманени пръти, с които е изработена. В 38 x 150 см (€182).

11

ДИВАН

дизайни

Видяхме го на панаира в Стокхолм и влюбването беше мигновено. С извити форми, неговият дебел шев ограничава интериора и екстериора. Диван от колекция Arc, от Stellar Works. Неговите размери: 198 x 87,6 x 79,1 cm (€2044).

Популярна тема