Ключове за реформиране на къщата ви и да не умрете, опитвайки се

Ключове за реформиране на къщата ви и да не умрете, опитвайки се
Ключове за реформиране на къщата ви и да не умрете, опитвайки се
Anonim

Побиват ли ви тръпки само при мисълта за обновяване на къщата ви? Още ли не сте сигурни дали ще правите цялостна реформа или ще ходите стая по стая? За да избегнете съмнения, по-добре е да отидете при специалисти по реформи, за да получите подходящ съвет. Ако все още не знаете как да ремонтирате къщата си, ще ви покажем някои ключове, които ще ви помогнат да изясните съмненията си.

Разговаряхме с инженер и интериорен дизайнер Микаела Морим, директор операции на компанията Ето вашата реформаТехните знания и опит ни помагат да разрешим всички наши въпроси и да имаме най-красивата къща в света, без да умрем опитвайки се.

Съвети за цялостен ремонт

Един добър съвет, който ни дава Микаела Морим е следният: „Мислете, че домът е за вас и трябва да го направите по ваш вкус“. В допълнение, експертът Here your Reform подчертава важността на "избора на квалифицирани специалисти, които могат да ви напътстват във всички фази на вашата реформа."

В този смисъл трябва да обърнем внимание на икономическите аспекти и да вземем предвид, че „ключово е да имаме коригиран бюджет и разумен краен срок“. Поради тази причина трябва да се отбележи, че „Тук вашата реформа е договорно ангажирана със спазването и в случай на закъснения вие получавате компенсация за всеки изминал ден.“

Несъмнено да си сигурен, че резултатите ще бъдат задоволителни, е нещо безценно.Ако все още не знаете как да направите реформа, важно е да следвате съветите на нашия експерт и да разберете кой е най-добрият начин да продължите; По този начин ще разберем какви са необходимите модификации за да изглежда интериорът много по-обновен.

Удобна и безопасна реформа

Искате ли да имате обновен образ на къщата си? Когато ще предприемем реформа, нещо, което обикновено се питаме, е комфортът и сигурността, че всичко може да се направи по подреден начин. Организацията е от съществено значение, но също така е важно да имат професионалисти, които знаят как да работят правилно. Само тогава можем да гарантираме задоволителен резултат.

Ако мислите да направите ремонт на кухня, баня или обща промяна на цялата къща, в Тук вашата реформа имате всичко необходимо: персонализирано финансиране, контрол на качеството и гаранция, че резултатите ще бъдат добри. На свой ред те могат да ви напътстват и съветват, за да знаете какво трябва да се промени, какви неща могат да се променят и какви са стъпките, които да следвате, за да постигнете добра реформа.

Накратко, за да имате по-обща представа за това как да ремонтирате къщата си, представяме следните съвети, които в крайна сметка са от голяма полза.

1

Цялостна реформа или стая по стая?

Ето вашата реформа

Това е задължителен въпрос. Но от какво зависи нашето решение? От бюджета ни, желанието ни да „освободим“нова къща или търпението ни? „Интегралната реформа има повече предимства, тъй като постигате по-последователен естетически резултат, защото можете да проектирате всички пространства с унифицирана палитра от цветове, материали и текстури.Освен това ще бъде по-евтино от ремонтирането на стая по стая“, казва Микаела Морим.

2

Как да оцелеем в произведенията

Ето вашата реформа

Интериорният дизайнер е ясен за това, най-добре е "да съчетаете реформата с ваканции, поне началната фаза, която обикновено включва разрушаване и след това много мръсотия. Тук вашата реформа the крайните срокове се спазват планираните, така че можете да планирате и освен това ние доставяме вашия реновиран и чист апартамент!"

3

Planify

Ето вашата реформа

Имайте предвид, че средното време за цялостна реформа може да достигне два, три месеца. „Ако бюджетът ви не е достатъчен или нямате възможност да напуснете дома си, реформата за стая по стая ви позволява да да го правите по приоритет, без да се налага напуснете къщата си", обяснява Микаела.Имайте предвид, че една кухня може да отнеме три, четири седмици работа, а една баня – две седмици.

4

Сметките, изчистване

Ето вашата реформа

Какво трябва да бъде затворено с договор преди започване? „Много е важно да имате детайлизиран и подробен бюджет с препратка към марките и моделите на избраните продукти и материали, планиране на работата, плана и условията за плащане и покритието на гаранцията“, обяснява директорът по операциите на Aqui tu Reforma. „Ако изберете цялостна реформа, но бюджетът е много ограничен, можете да реформирате дома си в Aqui tu Reforma без допълнителни разходи разходи, тъй като те могат да финансират работите при 0% лихва."

5

Залагане на отворено разпространение

Ето вашата реформа

Ако сте решили цялостна реформа, осмелете се да отворите ума си и да хвърлите раздели, сякаш няма утре. Експертна дума: "Новото разпределение е фундаментално, така че къщата да се адаптира към хората, които живеят в нея: широки, отворени и многостранни пространства, които могат да бъдат адаптирани към променящите се нужди", коментира тя Микаела.

6

Вечен дизайн или най-новите тенденции?

Ето вашата реформа

Какъв е ключът за удар? Интериорният дизайнер ни съветва: „В случай на основните елементи, които знаете, че ще запазите през следващите няколко години, като пода, облицовката, кухненските мебели… вечният и неутрален дизайн ще ви позволи да живеем дълго време в хармония с тях“.Точката на тенденцията? В аксесоарите. „Играйте с дръжки, бои, текстил и килими, за да получите актуалното настроение без да се ангажирате.“

7

Под и стени, цел номер 1

Ето вашата реформа

"Подът и стените имат голямо влияние върху отразяването на светлината, осветеността, простора и топлината", обяснява експертът от Aqui tu Reforma. Все още не сте сигурни какви материали да изберете? Микаела ни дава ключовете: „Решенията за плаващи подови настилки се разширяват до кухни и бани, с водоустойчиви ламинати, продължавайки същата естетика, приложена към останалата част от пода.“

8

Към кухнята!

Ето вашата реформа кухня реформа

Какво трябва да имаме предвид, когато проектираме кухнята на нашите мечти? „Оформлението трябва да се дефинира въз основа на геометрията на пространството и начина, по който го използвате.“Трикът: „Трите основни елемента, мивка, фурна и хладилник, трябва да образуват триъгълник, за да се движите плавно“, обяснява експертът.

9

Всичко по ред

Ето вашата реформа

Кухненското съхранение заслужава отделна глава. „Адекватният капацитет за съхранение ще ви позволи да поддържате кухнята в ред, широките шкафове с чекмеджета са много практични и широкият плот е много удобен, когато готвите, особено ако готвите заедно със семейството или приятели", казва Микаела Морим.

10

Промяна на командата

Ето вашата реформа

Не само уреди и плотове живи кухни. Знаете ли, че можете да обновите кухнята си с нови кранове? „Изберете актуални и ефективни дизайни, които също ви позволяват да пестите вода.“

11

Време за баня

Как да промените банята си с душ кабина с Ето вашата реформа

Или по-скоро душа. „Несъмнено смолистите душове се превърнаха в звездния елемент на банята и идеята за обновяване на банята често започва със смяната на душ корито.“

12

Предприемете действие

Ето вашата реформа

"В банята е много важно да знаете минималните разстояния, които да спазвате. Разстоянието от тоалетната до стената или до друга тоалетна трябва да бъде 20 см, а в пред тоалетната. Трябва да е поне 50 см. Освен това, когато е възможно, трябва да се стараем да не оставяме тоалетната пред вратата“, уточнява интериорният дизайнер.

13

Грим, грим

Как да реформирате къщата си с Here your Reformation

От друга страна, Микаела ни казва, че осветлението в областта на мивката трябва да е над огледалото "или дори по-добре отстрани, за да не създава сенки. Лампите трябва да имат добър индекс на цветопредаване, IRC или CRI параметър равен или по-голям от 90, което позволява да се видят реални цветове и можете да се гримирате например".

14

Храмът на почивката

Как да промените спалнята си с Here Your Reformation

Такава трябва да е вашата стая. Как да го получите? Експертът в Aqui tu Reforma обяснява, че „разпределението на пространството трябва да отчита плавността на циркулацията и избраната мебел трябва да има подходящ мащаб, който ви позволява да се движите в удобна, 60 см отстрани на леглото и 1 метър между леглото и гардероба".

15

Сигурни залози

Ето вашата реформа

Свободно стоящите табли, страничните маси и текстилът за легло ви позволяват да добавяте различни текстури и да актуализирате стаята с течение на времето, без да се налага да купувате всичко отново.Съветът на експерта? „За таблите опциите са огромни: от кадифе, естествено дърво, метал, ръчно изработени… Масите ще придобият собствена индивидуалност и две маси вече не са еднакви“. Друг ключ, за да го направите правилно: „Изберете основните неутрални, т.е. добра рамка за легло без табла и добър гардероб с прави линии и топли неутрални цветове.“

16

И стана светлина

Как да промените спалнята си Ето вашата реформация

"Топлата и фокусирана светлина е от ключово значение за постигане на интимна атмосфера и в същото време осветяване на необходимите точки като гардеробни зони, зони за четене и декоративни елементи като картина или специално произведение", уточнява директор по операциите на Here your Reformation.

Важни подробности, за които може да не се сещате сами, затова е толкова важно "да изберете сертифицирани професионалисти, които дават гаранции. Един добър професионалист ще ви води през целия процес. В Here tu Reformaпрофесионалистите са одитирани и сертифицирани, за да гарантират качеството на работата и удовлетвореността на клиентите. Освен това всички произведения имат две години гаранция и обслужване на клиентите", посочва той.

Популярна тема