Как да декорирате стените: 10 евтини идеи

Как да декорирате стените: 10 евтини идеи
Как да декорирате стените: 10 евтини идеи
Anonim

В света на интериорния дизайн имаме възможност да отразяваме нашата личност чрез декорация. Това е начин да определим кои сме, какво харесваме, какви места имаме посетени, какви спомени имаме и т.н. В този смисъл трябва да сме наясно колко важни са тези естетически елементи, които основно служат като допълнение към мебелите, структурите, формите и цветовете. Затова ще разберем как да украсим стените с евтини продукти.

Възможно е току-що да сте се преместили в нов апартамент или просто искате да дадете радикална промяна на декорацията на къщата си. Така или иначе, стените са добро начало точка. По принцип с минимална инвестиция можете да получите резултат от списание и декорация с индивидуалност.

Стилът е в детайлите

По принцип избираме домашен стил, който очевидно харесваме и се чувстваме комфортно. Всъщност ние се идентифицираме с него, но това се постига основно чрез определени декоративни компоненти, които обогатяват пространството. За да постигнете тази цел, трябва ли да инвестирате много пари? Абсолютно! Можете да промените външния вид на къщата си за малко пари.

Има хора, които обичат да разкриват стените, напълно голи; все пак е за предпочитане да има някои ресурси, които допринасят за конструирането на естетически дискурс. Защо да оставим една стена напълно празна, ако можем да я обработим с прецизна и оригинална декорация? Това е най-добрият начин да декорирате пространства и да ги направите много по-изискани места.

За да извършите този процес не е необходимо да правите голяма инвестиция. По принцип има много интересна евтина декорация, която по същия начин позволява орнаментирането и разкрасяване на интериора.

Добри идеи за декориране на стените

Ако някога сте мислили как да декорирате стените, всичко е въпрос на избор на правилните ресурси. За това е удобно да преценим какво искаме да постигнем и какъв външен вид искаме да покажем. Ако целта е да се търси оригиналност, няколко хубави въжени рафтове или огледала с геометрични форми могат да бъдат много добри. Друг вариант биха били последните тенденции в тапетите, алтернатива вместо боядисване на стените.

Колажите от рамки за снимки също могат да бъдат добър вариант, както и евтините занаяти. В крайна сметка това е начин да имаме изображения на членове на семейството, спомени от пътуване или дори снимки на себе си. С други думи, можем да украсим стените със снимки, без да прибягваме до голям лукс.

Възможностите са множество, всичко е въпрос на уцелване на това, което наистина искаме. Нашата цел е да постигнем вътрешна хармония и да се грижим за имиджа на къщата. Както и да е, ако все още не знаете как да работите стенна декорация, ние ще ви кажем как да го получите, като намерите идеалните продукти в Amazon.

1

Плаващи рафтове

плаващи рафтове

Толкова красива, колкото и естествена. Някои плаващи дървени рафтове ще паснат идеално на всеки декоративен стил, а ако ги украсите с растения, ще можете да обновите къщата със стена-мечта.

Ако желаете, можете също да боядисате основата във всеки цвят, който желаете, но те изглеждат красиви естествени, а струните им придават много флиртуваща рустик шикозна нотка.

2

Огледала

Части от огледала за окачване на стената

Мозайка от огледала във формата на пчелна пита ще бъде всичко, от което се нуждае стената на хола ви, за да се насладите на обновен стил.

Начинът за поставянето им не може да бъде по-прост: тъй като са вид стикери, просто трябва да изберете позицията, която предпочитате, да отлепите защитното фолио и това е. Без винтове или истории.

3

Самозалепващ тапет

самозалепващи се тапети

Погледнато отдалеч, изглежда като тухлена стена, но в това е уловката. И това е най-реалистичният самозалепващ тапет!

Също толкова лесно, колкото да изберете размера и дизайна, които най-добре отговарят на вашите нужди, и това е всичко. Имате обаче и възможност да използвате винил за декорация на стените.

4

Стенни рафтове

метални стенни рафтове

Тезистенни рафтове с шестоъгълна форма са идеалната основа за поставяне на вашата колекция от фигурки и мини кактуси. В допълнение, те се предлагат в три покрития: бяло, черно и медно; което означава, че можете да ги комбинирате и да създадете готин колаж.

Разбира се, не забравяйте да ги поставите на различни височини, за да си поиграете с визуалното възприятие. По този начин ще изглежда, че таваните са по-високи. Направете теста!

5

Колаж с фоторамка

Колаж от дървени рамки за снимки

Красив колаж, съставен от осем дървени рамки за снимки с различни размери, красив щанцован рафт, знак с думата усмивка и няколко малки листа за завършване комплектът.

Сега всичко, което трябва да направите, е да решите как искате да ги поставите на стената и поставете любимите си снимки (или оставете тези по подразбиране, ако предпочитате).

6

Решетка за стена

стенна решетка

Ако искате да закачите различни ресурси, талисмани, висулки, съобщения или просто да украсите с растения, тази решетка е идеална. Може да се приспособи към всяка повърхност, много е оригинално и ще придаде нотка индивидуалност на къщата.

7

Гоблен за стена

гоблен за стена

Прекрасен аплик за стена от макраме. Предлага топли и интересни цветове с очертан планински пейзаж.

Достъпен продукт от памук, полиестерни влакна и вискозни влакна. Предлага издръжливост във времето, без да губи цвят.

8

Висящи лунни фази

висулка за фазите на луната

Искате ли да придадете нотка оригиналност на вашата всекидневна или спалня? Този медальон показва различните фази на луната с ръчно изработено изчукване.

Материалът е издръжлив и здрав метал. Освен това предлага яркост и подобрява имиджа на интериора.

9

Винил

винил

Няма по-добро от прибягването до стикери за стена за тематизиране на пространството и създаване на спокойна и оригинална атмосфера. Тази карта на света е наистина красива и смислена, идеална за обогатяване на образа на всекидневната.

10

Огледало от ракита

плетено огледало

Много интересно огледало за декорация на стената. Той е направен от ракита и се предлага с два други кръгли аксесоара за създаване на балансирана композиция.

Всъщност това е начин да украсите стената за тези селски среди.

Популярна тема