Как да бъдеш експерт в foodography

Как да бъдеш експерт в foodography
Как да бъдеш експерт в foodography
Anonim

Чудили ли сте се някога защо в Instagram има акаунти на кулинари с толкова много последователи, а други с толкова малко? Ето съвети как да бъдете професионалист в изкуството на foodography &128071;

1º Трябва да имаме предвид, че Instagram е социална мрежа, в която визуалното преобладава. А това означава, че едно красиво и добре композирано изображение винаги ще се радва на по-голям успех от друго взети без да обръщате внимание на детайлите (за да достигнете до повече хора, не трябва да забравяте да добавите съответните хаштагове (), свързани изключително със съдържанието, което споделяте).

авокадо

2º Едно от най-важните неща е да се погрижите добре за фона на изображението, , тоест да изберете добре сервизите. Ако ще снимате десерт, можете да изберете неутрален фон, като например дървена маса, която му придава онази неустоима рустик нотка. Въпреки че можете да си поиграете и с ретро естетиката и да поставите чинията на фон в пастелни цветове. Приборите за хранене също са много важни, така че извадете най-добрите си лъжици и вилици!

десертна фотография

3rd Никога не пълнете чинията си с храна. Когато става въпрос за снимки, минимализмът е за предпочитане пред максимализма. По този начин съставът ще бъде приятен за окото, изискан и ще направи външния вид на храната много по-изпъкващ.

Ястие с паста

4º Друг елемент, който ще направи вашата снимка истински успешна, е украсата на ястието,винаги с вкус и с помощта на съставките от рецептата. Хайде, ако ще снимате парче домашна пица, подправено с риган, не слагайте дафинови листа, колкото и сладки да са на снимката.

А сега извадете мобилния си телефон и заснемете нашата карта от вашия акаунт в Instagram и не пропускайте нашите най-добри снимки &128248;&128521;

Лична карта в Instagram: списание Micasa
@micasa_deco
пица

Съвети как да направите яденето на пица по-здравословно

Популярна тема