Впечатляваща промяна

Впечатляваща промяна
Впечатляваща промяна
Anonim

Отдавна ли си мечтаеш каква би била къщата ти, ако смениш декорацията?; Трябва да го обявите за продажба, но не можете да си позволите голяма инвестиция, за да ускорите процеса на покупка? Имате ли апартамент, който не сте приключили с наемането? Ако някой от отговорите на тези три въпроса е да, отпуснете се, защото ние ще ви помогнем да промените облика на целия си дом, без да харчите много пари. За да направим това, ние ще се базираме на проект за домашна постановка със снимки преди и след, където ще можете да оцените силата на изобретателността в големи детайли.

Ще започнем с вътрешния двор, напълно запустяла зона и с много притегания, когато става въпрос за продажба на дом. За да се създаде по-просторно усещане, стените бяха боядисани в бяло, поставена е тента, за да осигури сянка, изкуствена трева, за да бъде по-приветливо, няколко растения и два шезлонга Maisons du Monde за подобряване на комфорта.

ПРЕДИ

Тераса преди проекта за постановка на дома

СЛЕД

Тераса след проекта за постановка на дома Тераса след проекта за постановка на дома

Особеността на тази къща е в нейните стаи, както на тавана, така и идеални за млади хора. Ключовете за декорацията? Маслиновото дърво и естествената решетка като елементи, които осигуряват свежест.

ПРЕДИ

Проект за постановка на стая преди дома

СЛЕД

Всекидневна и спалня след проекта за постановка на дома
Стенопис Rebel Walls, модел Bellewood, беше избран да облече стената в хола, докато горчичният диван от Maisons du Monde и двете сини възглавници добавят контраст. До него дървена клетка от фирма Muy Mucho и лампа от естествена решетка. Холната маса е изработена от парче дърво и два метални крака от Leroy Merlin.Добавен е и фотьойл-легло от Maison du Monde.
Проект за постановка на стая след дома
Въпреки че тази зона не беше затворена зона, тя получи функцията на стая. За да го украсят, те избраха няколко бели чаршафи от H&M Home и няколко цветни възглавници. Таблата на леглото е изработена с естествени решетки и боядисани в черно дървени летви. Дървените кутии играят ролята на рафтове.

В това отворено пространство масата за хранене позволява да се маркира разделението между хола и кухнята, като естествено се генерира пространството за хранене.

ПРЕДИ

Проект за постановка на кухня преди дома Проект за постановка на кухня преди дома

СЛЕД

Проект за постановка на кухня след дома
Черните столове са от Sklum; масата, килимите и таванната лампа от Maisons du Monde; а декоративните елементи са закупени от Zara Home и H&M Home.
Проект за постановка на кухня след дома
За да се насладите на височината на високите тавани на къщата и да маркирате кухненското пространство, стените бяха боядисани в зелено. По същия начин вратите бяха боядисани в черно, а плочките в бяло. Всичко това заедно с три черни стенни лампи от IKEA.
Проект за постановка на кухня след дома

Банята изискваше няколко промени: просто боядисайте прозореца в черно, сменете осветлението и добавете ново огледало. Аксесоарите от H&M Home.

ПРЕДИ

Проект за постановка на баня преди дома

СЛЕД

Проект за постановка на баня след дома

За да се подчертае височината на тази стая, бяха добавени две ленти тапети на тема 1970 г., а останалата част от пространството беше боядисана в топло жълто, което контрастира идеално с черното.

ПРЕДИ

Проект за постановка на стая преди дома

СЛЕД

Проект за постановка на стая след дома Проект за постановка на стая след дома

Както виждате, не е нужно да инвестирате цяло състояние, за да изглежда къщата ви като друга!

Популярна тема