Къщата на IKEA в Primavera Sound

Съдържание:

Къщата на IKEA в Primavera Sound
Къщата на IKEA в Primavera Sound
Anonim

Произходът на Къщата на IKEA

IKEA отваря вратите на своя „дом“в Primavera Sound с четири апартамента от 35 квадратни метра, разположени в сърцето на фестивала. За първи път IKEAenPrimaveraSound ще ви позволи да се насладите на фестивала, като създадете удобен, уютен и модерен дом.

Вътре в структура, която симулира емблематичната плоска картонена опаковка на IKEA, апартаментите ще бъдат обитавани от наематели, които ще преживеят това изживяване по пионерски начин в Испания и света.

Наематели, посещаващи Primavera Sound

Сред наемателите на апартаментите е Begoña Rueda @dospuntobego, победител в конкурса, който компанията стартира чрез социалните си мрежи, за да намери идеалния наемател за фестивала. Други гости, поканени в CASA IKEA, са певецът от Барселона Карлос Sadness, който ще отседне в Casa URBÅN, и Андреа Комптън, известен youtuber и художник, който ще отседне в Casa NÖRDIC, придружен от няколко приятели.

Проектът за интериорен дизайн

Четирите апартамента са построени в рамките на модул, който симулира плосък пакет на IKEA и имат всичко необходимо, за да изживеете фестивал, сякаш сте в собствения си дом: кухня, баня, спалня, всекидневна, както и като домакински предмети и малки уреди. Освен това те са в привилегирована позиция в рамките на самия фестивал, близо до плажа Форум и с гледка към морето.

Проектите за декорация са разработени от екипа по интериорен дизайн на IKEA, ръководен от Lorenzo Meazza и María Lizarraga, и са проектирани да поемат четирима гости, които обичат музиката и фестивалите. При проектирането им те са били вдъхновени от най-новите декоративни тенденции и различни музикални стилове, които ще присъстват на фестивала, като инди рок, поп, електроника и градски.

NÖRDIC: Малката къща на Андреа Комптън

Youtuber Андреа Комптън, родена трендсетърка, която също обича поп музиката, ще отседне тук и по време на фестивала тя ще може да види някои от любимите си групи.

Къщата, следвайки личния стил на художника, е декорирана в гама от бели и неутрални цветове, с прости линии. Много скандинавски интериорен дизайн, който ще ви осигури необходимата хармония за почивка след концертите.

Къща IKEA NÖRDIC за Андреа Комптън Къща IKEA NÖRDIC за Андреа Комптън Къща IKEA NÖRDIC за Андреа Комптън Къща IKEA NÖRDIC за Андреа Комптън Къща IKEA NÖRDIC за Андреа Комптън

URBÅN: Убежището на Карлос Тъга

Вдъхновена от града, който никога не спи, къщата на Carlos Sadness отразява този трансгресивен градски стил благодарение на метални мебели, меки материали като кожа и тъмни цветове, напомнящи за таванските помещения в Бруклин.

И факт е, че Карлос Sadness е запален по мотоциклети, коли, купони, срещи с приятели и особено по трап/рап музика, с която прави „кавъри“, които публикува в социалните си мрежи.

Къща IKEA URBÅN за Карлос Тъга Къща IKEA URBÅN за Карлос Тъга Къща IKEA URBÅN за Карлос Тъга Къща IKEA URBÅN за Карлос Тъга Къща IKEA URBÅN за Карлос Тъга

GRËEN: Зеленият рай на Begoña Rueda

Къщата GRËEN е най-екологичният дом. Тук живее двойка, която обича електронната музика и иска да се чувства свободна, бягайки от корпоративността и установеното. Те знаят, че ресурсите на нашата планета не са безкрайни, затова апартаментът им е изграден от продукти, изработени от естествени влакна и рециклирани материали. Бамбук, памук и други ръчно изработени елементи от IKEA са главните герои на тази зелена къща.

IKEA GRËEN Къща за Primavera Sound IKEA GRËEN Къща за Primavera Sound IKEA GRËEN Къща за Primavera Sound IKEA GRËEN Къща за Primavera Sound

BON VIVÅNT: Изтънчена атмосфера в рамките на фестивала

Тази къща е идеална за „бонвиван“, който обича да ходи на градски и модерни фестивали като Primavera Sound. Той обича инди/рок групите и чувството „Видях тази група преди всеки друг“. Той не е фен на декорацията, но къщата му трябва да е изискана. Диван, пуфове и кадифено легло, текстил в тъмни цветове и умерени мебели, придават разграничение на тази къща, за да се насладите на фестивала като истински "живеене".

Популярна тема