3 градини Романтични, бохо или градски?

3 градини Романтични, бохо или градски?
3 градини Романтични, бохо или градски?
Anonim

При хубаво време терасите, градините и балконите се превръщат във втория ни хол. Ключът е да изберете външните мебели, които най-добре отговарят на вашето пространство, да ги разпределите правилно и да решите по кое време на деня ще се наслаждавате на терасата или вътрешния двор. Разгледайте тези съвети, за да получите правилното разпределение и декорация, и се възползвайте максимално от тях.

КАКВО ВИ Е НЕОБХОДИМО, ЗА ДА ПРЕДЕКОРИРАТЕ ВАШАТА ГРАДИНА

  • Тераси, градини и вътрешни дворове ще бъдат неустоими само с шикозно и готино представяне.В списъка си с основни неща включете естествени растения, които издържат добре на топлината, като обилно цъфтящи петунии и сурфинии, кактуси, сукуленти и ароматни растения като розмарин, лавандула, мащерка и сантолина.
  • Закачете някои модерни мотиви от тавана,например декоративни гирлянди и ловци на сънища или хартиени декорации; и ангажираност към декорация на стени с метални геометрии или дизайни от естествени влакна, летни тематични плакати и знамена. За пода поставете килим или няколко застъпващи се, ще изглежда като чисто нова тераса!
  • За да изживеете напълно красивите летни нощи,осветлението е ключовият фактор. Лампи със задно осветяване, парти светлини или LED ленти ще бъдат ваши съюзници.

Все още има слънчеви и горещи дни, за да се насладите на градината или терасата; продължавайте да се грижите здраво, ако искате да удължите усещането за лято още малко.

Тераси, балкони или вътрешни дворове са неизбежни места за срещи по всяко време през пролетта и лятото. И това е, че тези външни пространства имат много възможности - независимо дали живеете в града или не - да се превърнат в естествено продължение на всекидневната. Най-важното нещо? Създайте приятни, релаксиращи и добре декорирани жилищни зони. Ключът е да разпределите много добре наличните метри, да изберете ефектно осветление и устойчиви и удобни материали едновременно.

Разгледайте тези три много различни градини, но всички със стил 10, идеални, за да се насладите на хубавото време. И ако ви се иска, не пропускайте тези 50 идеи, за да украсите вашата градина или тераса и да превърнете своята в удобно пространство.

Романтично кътче в градината

романтично кътче в градината

Създайте буколична сцена с ретро надуваемо легло и влюбени текстилни изделия. Вдъхновете се от това идилично пространство, пълно с естествен чар и с ясен главен герой: диванът Ramsta от Ikea, облечен с матрак от Maisons du Monde. Мрежа против комари, възглавници, саксия и килими от Ikea. Фенери, от Maisons du Monde. Растения и цветя, от Baom Garden Center, откъдето идва и масата, разположена на стълбите. Памела, от Zara Home.

Сменете чипа

Романтичното пространство не винаги трябва да е розово или шаби шик. Сините тонове на тази среда го доказват.

Съвети за този стил? Мебели с винтидж вид, емоционални; цинкови вани като саксии; и саксии, вдъхновени от къщички, дворцова точка.

Нощно заклинание

свещи в градината

Ясно небе и запалени свещи за създаване на магическа атмосфера. Какво удоволствие! Летните нощи са най-кратките в годината. Прекарването им на открито и без бързане обаче ни прави много щастливи. Искате ли да се възползвате максимално от тях? Обградете се със свещи по залез слънце. Те ще придадат топло докосване на околната среда, а трептенето на пламъците им ще има релаксиращ ефект върху вас.

Ароматизирани свещи от колекцията Tanaura, от Cerabella.

Градина в бохо шик стил

бохо шик градина

Ако искате да промените обстановката, екзотиката на други култури ви улеснява. Но винаги в точната доза, за да не претоварвате и да гарантирате, че всяко парче има визуална изпъкналост, като тези балийски чадъри.

Мебели, стълби, параван и килими от Ikea. Чадъри, възглавници, кошница, кактуси, растения и пуф от влакна от Baom Garden Center. Ловец на сънища и пуф с влакна и плат, от Muy Mucho.

Почувствайте спокойствието

Оставете часовете да минават, без да гледате часовника, забравете за малко мобилния си телефон и презаредете батериите… Вашият външен кът е полезен за вашето здраве и ако е добре декориран, ще ви помогне да си починете. Получете го с растения, ръчно изработени детайли и естествени текстури.

Нежният бриз

градини

При външната декорация висящите детайли са плюс на стила. Вземете един… или няколко! Перголите и всички видове покривала изглеждат по-красиви с мобилен телефон като този от Baom Garden Center, изработен от пера, мини цветя и пискюли. Други опции, които също са невероятни, са: ловци на сънища, гирлянди, растения, вятърни камбанки, терариуми или макраме огледалото, което е на заден план, от Muy Mucho.

Цветна градска тераса

градска и цветна тераса

Използвайте летни цветове за празнична атмосфера. Неговата радост е много заразна!

Контрастите създават фокусни точки от декоративен интерес и се зареждат с положителна енергия.

Диван Havsten, маси-табуретки Tranarö, пуфове Otterön Innerskär и аксесоари от Ikea. Както вертикалната градина, така и възглавниците с пискюли, растения и малки бутилки са от Baom Garden Center.

Нарисувай дъга

градини

Тялото ви моли за освежаващи напитки, за да победи жегата. Вижте най-новите многоцветни сервизи и ги сервирайте много студени. Изберете флорални мотиви и искрящи витаминозни тонове, за да ви накарат да се усмихнете, или блус, който ви отвежда на брега.Новостите за масите на открито са химн на радостта. Какво чакате, за да ги вземете у дома? Това са от колекцията на Ikea Sommar 2019.

Винаги хидратиран

Изненадайте приятелите си с дизайни, които излъчват живот, но също и с вкусни напитки, направени от вас.

Сред опциите: смути с лимон и лайм, ананас, диня и мента; в допълнение към сокове и каши.

Популярна тема