12 Мечтани люлки, клатушки и висящи столове за тераси и градини

12 Мечтани люлки, клатушки и висящи столове за тераси и градини
12 Мечтани люлки, клатушки и висящи столове за тераси и градини
Anonim

Люлките, люлките или висящите столове може да са най-завършените елементи във външната декорация. Знаете ли, че подобряват настроението ви? Усещаш го, защото като ги видиш имаш неудържимо желание да седнеш. Логично е, че нежното поклащане ни връща в детството и го свързваме със забавление и приятни моменти.

Предимства на висящите столове

Седенето в люлеещ се стол е най-добрият и най-лесният начин да се насладите едновременно на открито и дома си. Освен че изпълняват своята декоративна функция, люлките и люлките са способни да постигнат нещо безкрайно по-прекрасно: да ни върнат в ранното детство, във времето, когато проблемите не са съществували, а следобедите са прекарвани в съзерцание на цветята и дърветата, докато ветрецът причинени от идването и заминаването на люлеенето галеха лицата ни.

Столовете люлки и люлки успокояват и релаксират, намаляват нивото на стреса и събуждат енергията ви, но също така са почивка за мозъчната дейност. Опитайте, със сигурност една хубава чаша чай или смути и леко поклащане ще развият силата ви на концентрация и ще насърчат хармонията. Има много възможности да се насладите на това състояние на благодат с тези отлични примери за шезлонги, хамаци и люлки, за да се отпуснете у дома.

Ергономията е много важна и люлеенето поддържа правилната позиция на гърба и може да помогне за избягване на мускулни контрактури. Най-добрият пример е дизайнът на яйчените столове. Истински успех за декориране на екстериори, но все по-често се срещат в някой ъгъл на хола или в спалня в младежки или бохо шик стил. Столовете яйца са високо ценен дизайн сред интериорните дизайнери и се превръщат в герои на комфортна атмосфера. Ние наистина харесваме гъвкавостта, така че предлагаме тези 15 мебели за използване както на открито, така и на закрито.

Как да изберем люлка или люлка

Тези висящи седалки са идеални за допълване на атмосферата на веранда, тераса или градина. Тяхното голямо предимство е, че заемат по-малко място от фиксираните мебели, като столове и маси за открито, така че обемът им не води до визуално претоварване.

Материалите са от ключово значение. Изберете люлка, която е удобна и най-важното, която издържа добре тежестта, за да предотвратите домашни инциденти. Ако изберете стол яйце, опората или крачето на люлката трябва да е много стабилно, докато ако е люлка, ще трябва да проверите колко килограма може да издържи металната или дървена конструкция, за да следите кой сяда на вашата кобилица. Друга модалност, висящият на тавана стол, ще се нуждае от достатъчно пространство около себе си, за да осигури подходящ баланс и да избегне удари или контакт с други мебели.

От съществено значение е седалките да са подплатени за комфорт и да са изработени от издръжлива външна материя.Обикновено те са синтетични влакна, които издържат на слънце и вода. Те също така предотвратяват разпространението на гъбички, благодарение на добрата дишаемост и друг много важен факт, те трябва да бъдат лесни за почистване столове на открито.

1

Бамбук

бамбукова люлка

Само при споменаването на думата „бамбук“си представяме страхотна и екзотична люлка и наистина, точно така… &128521;

Още идеи: как да изградите мечтан балкон

2

Семейство

дървена люлка на веранда

Просторно и защитено от дъжда, идеално за посрещане на цялото семейство и опция, която да обмислите, ако живеете в град с нестабилен климат, като северна Испания! &128540;

Не го пропускайте: чадъри за украса на вашата градина

3

Макраме в стил Бохо

хамак с плетена бамбукова рамка в стил макраме

Те са супер готини. Тези люлки са изработени от макраме и за да ги направите сами ви трябват само доста въже, две метални халки и много умения. Тези са от фирма SKLUM.

4

Празно

веранда с две бели люлки

Какво ще има бялото, което да се чувства толкова добре във всички пространства? Тази люлка от Serena & Lily има всичко, което бихме искали: ръчно изработен външен вид и цвят, който пасва на всеки стил.

5

Версия хамак

градински хамак

Хамаците са една от онези класики, които никога не се провалят. Те са толкова лесни за боравене, че можете да ги поставите на практика във всяка среда, но ако има нещо, което печели безусловно, това е градината.

Обърнете внимание: повече от 30 градини с мечтани басейни

6

Бохо шик

люлка на веранда

Вижте колко добре изглеждат рокерите на площ в нюанси на бялото! Номерът е да редувате различни видове и размери растения, да добавяте възглавници и одеяла, които осигуряват топлина на люлката, и не забравяйте декоративните детайли, като фенери от естествени влакна.

7

Модерни

люлки в модерен стил на порце

Има живот отвъд дървото и естествените влакна, особено ако нещото ви е право и с минималистични покрития в нюанси като матово черно. В тази веранда те също са си поиграли със симетрията, за да постигнат външен вид с модерен вид, който прави впечатление от пръв поглед.

Липсваше ли ви?: направете градината или терасата си свой зелен оазис

8

Романтично

люлка с цветя в градината

Люлка, украсена с цветя, висяща от дърво… Има ли нещо по-романтично и буколично? Знаем, че не го правите, поради което е идеален за сватба на открито или за градини, които искат нотка невероятен чар.

Ще ви хареса: тераса Mypeeptoes

9

Люлка за градината от палети

градинска люлка от палети

С палет и няколко въжета направете оригинална люлка като тази и настанете гостите на нея в забавна фотосесия. Или просто го направете за себе си, за да се насладите на моменти на почивка и четене.

Тук можете да направите сами стъпка по стъпка люлка като тази

10

люлки с яйца

висяща седалка

Тези красиви висящи седалки от фибростъкло са идеални както за верандата, така и за закрито. С добра порция възглавници, това ще бъде идеалният ви кът за четене.

11

С вашата собствена база

тераса, украсена с гирлянди от светлини и фенери

Ако няма къде да закачите люлката на терасата или градината си, вашият вариант са тези фотьойли, които имат собствена основа за окачване. Този модел е от Maisons du Monde.

12

Ретро ковачница

ретро люлка от ковано желязо

Лакирана стоманена люлка като тази ще ви върне в детството мигновено. Освен това го имате наличен в много цветове! Това е висящата люлка Batavia Hanging 1900.

Популярна тема