Как да планирате ремонта на вашата кухня

Съдържание:

Как да планирате ремонта на вашата кухня
Как да планирате ремонта на вашата кухня
Anonim

Проектирането, изборът и решаването каква да бъде нашата кухня е един от най-важните въпроси, които можем да си зададем. Въпреки че е стая, която обикновено не ремонтираме често, това е мястото, където прекарваме голяма част от времето си Поради тази причина искаме да ви представим някои основни принципи, които да носите ремонт в кухнята: лесни и стилни решения.

Вашата идеална кухня е в Leroy Merlin, място, където ще намерите множество ресурси, които без съмнение ще осигурят нотка личен стил на вашия дом. Ако искате да получите функционалност и да имате добре климатизирано пространство, с което можете да се гордеете, тук ще намерите множество елементи, които да оборудвате и декорирате по практичен и прост начин.

Дизайн и елегантност

Когато обновяваме кухнята и я поддържаме добре климатизирана, е много важно да вземем предвид вида на употребата, която ще й дадем. Може да се използва като място за срещи, за обяд и закуска или просто за готвене. Това може да повлияе на типа дизайн, който прилагаме. Трябва да сме много ясни относно това, което искаме да направим и дефинираме функцията на неговите елементи, когато извършваме реформа.

Фактът, че използваме тази стая за готвене, не означава, че тя се превръща във второстепенно място. Всъщност всички обичаме да се чувстваме комфортно и да имаме всякакви удобства. Ако ще правим ремонт на кухня, изберете декорация, която ви харесва, като обърнете внимание на аспекти като покритията, дизайна и разпространението на кухненските мебели на Leroy Merlin.

Естетика според вашите вкусове

Естетиката е това, което привлича най-много внимание. Цветът, който избирате, е основен въпрос, тъй като това е начинът да определите облика на една завършена кухня. Същото може да се каже за дизайна и линията; Всъщност днес минималистичната тенденция триумфира, където белите тонове се използват за придаване на светлина и без да се поемат рискове. Има обаче и други модели, които ни представят нови цветове, за да създадем много по-оригинална и уникална стая.

Тази аквамарин синя кухня е хит. Търсенето е на функционалност и простота в естетиката,с фина и елегантна обработка чрез хидравлични плочки за стени и неутрални тонове за мебели и други повърхности. По този начин се постига приятен контраст и хармонична атмосфера, наситена с модерност. С други думи, по-екологична и устойчива кухня.

Ремонтът на кухня с Leroy Merlin е много прост. Така че, ако ще започнете ремонт на кухня, имайте предвид следните съвети и идеи. Осмелявате ли се да направите крачката? Давай…

1

Бар зона

кухненски бар

Наличието на зона, където можете да седнете и да се насладите на закуска или да си поговорите, докато ние готвим, е лукс. Възползвайте се от следващия си ремонт, за да включите такъв и дайте на кухнята си нотка живот. Светлите пространства, като стени с прозорци, са идеалното място за този тип мебели.

2

Всичко на мястото си

кухни leroy merlin

След като сме наясно как ще реформираме нашата кухня, е време да изберем добро разпределение За да направите това, ще трябва да вземете решение за вида на мебелите и местоположението му. Не забравяйте да поставите чекмедже за тиган в близост до зоната за готвене, за да имате всичките си кухненски прибори винаги подредени и под ръка.Те могат да бъдат намерени лесно в секцията кухни Leroy Merlin.

3

Керамика, последният щрих

кухни leroy merlin

За да добавите допълнителен стил и цвят към вашата кухня, какво по-добро от това да си поиграете с цветовете, които ни оставя този тип керамика. Те са перфектни, за да придадат тази нотка на индивидуалност и да направят тази стая уникална; да бъде наистина автентичен. Освен това е материал, който се поддържа и почиства много лесно! Избирането на такъв, вдъхновен от хидравличните подове, е успех.

4

Всяка зона, добре осветена

кухни leroy merlin

Кухненското осветление с Leroy Merlin е успешно.Като цяло това е въпрос, който оставяме за края. В една кухня не винаги се нуждаем от една и съща светлина; поради тази причина е важно да имате общ, който осветява стаята, без да напуска тъмните зони, но също така е важно да имате друг фокус, който е по-директен в работната зона, който позволява да виждаме удобно. Това се постига лесно, ако поставим правила под високите единици

5

Кранът и мивката, много важна двойка

кухни leroy merlin

Тук почистваме всички кухненски прибори и храна, които ще консумираме по-късно. Така той се превръща в царския ъгъл на кухнята, най-използваният. Ето защо, когато правите промени, е важно да изберете мивка, където съдовете, които използвате, пасват безпроблемно или да изберете кухненски кранове, които са подвижни.Не забравяйте, че това, което търсите, е да сглобите удобна кухня и тя да се адаптира към вашите нужди.

Популярна тема