Какво е „пакетно готвене“и защо се интересувате? ?

Какво е „пакетно готвене“и защо се интересувате? ?
Какво е „пакетно готвене“и защо се интересувате? ?
Anonim

Ако всеки път, когато започне седмицата, хаосът започва и във вашата кухня, може би е време да опитате метода на партидно готвене, , което на християнски означава „готвене на партиди“. Всъщност става въпрос за планиране на менютата за всяка седмица, за да спестите време в кухнята, но също и от сметката за пазаруване.

Какво е групово готвене?

За да започнете, ще трябва да измислите менюто за всеки от седемте дни от седмицата,и да направите съответния списък за пазаруване с точните количества, така че да не губете дори половин чиния храна.

Един от начините да спестите е да избирате сезонни храни,тъй като те са по-евтини и ще ги хванете на най-вкусното им място.

партидно готвене
"планирайте менютата за всяка седмица, за да спестите време в кухнята, но и от сметката за пазаруване."

Когато направите покупката, имате две възможности: да приготвите пълните рецепти (например яхния от леща и хумус от нахут) или да сготвите и съхранявайте храната отделно (тупер чиния за ориз, друга за месо със сос…), така че да можете да ги смесвате на вкус всеки път, когато трябва да приготвите храна.

снимка

Основи на Amazon

18, €60

Каквото и да изберете, когато му дойде времето, всичко, което трябва да направите, е да загреете… и да ядете! Не е ли страхотен метод?

Няколко вдишвания:

снимка

11, €40

"Гответе и съхранявайте храна отделно, за да можете да я смесвате на вкус"

Популярна тема