Къщата, която Майкъл Дъглас продава в Майорка

Къщата, която Майкъл Дъглас продава в Майорка
Къщата, която Майкъл Дъглас продава в Майорка
Anonim

Къщата има много интересна история и с нея започва разказът на видеото на Майкъл Дъглас. През 1867 г. ерцхерцог Лудвиг Салватор от Хабсбург купува имението S'Estaca, за да скрие любовницата си, братовчедка си ерцхерцогиня Матилда, единствената му голяма любов.

Откакто Шопен започва да прекарва зимата си в Майорка през 1838 г., островът е дестинация и убежище за актьори, художници и политици.В златните години на Холивуд Одри Хепбърн и Елизабет Тейлър прекарваха ваканциите си в хотел Formentor, където Грейс Кели и принц Рение също се наслаждаваха на медения си месец. В момента известни личности като Гуинет Полтроу, Харисън Форд, Ноел Галахър или Стинг са редовни посетители на острова.

Разгледайте снимките на къщите и градините… И се удивете!

Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

През 1990 г. Майкъл Дъглас купува имението с неговите седем сгради и извършва цялостен ремонт на къщите. С общо 1000 квадратни метра жилищна площ, имението разполага с 10 спални и 10 бани, големи салони, библиотека, фитнес зала, медийна зала и главен апартамент с камина, тераса и гледка към морето.Парцелът от 80 хектара разполага с изключителни градини с изглед към морето, плувен басейн, маслинови дървета, лозя, винарна, веранди и мавритански павилион. Имотът разполага и с частен кей за яхти.

Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс Къщата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

През последните 30 години Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс са били домакини на много от холивудските си приятели в S'Estaca, но сега прекарват повече време между Ню Йорк и Бермудските острови, като рядко получават шанс да се върнат в своята средиземноморска ферма в Майорка.Затова го пуснаха за продажба за 32,7 милиона долара. Ето го на!

Заинтересованите се свържете с Eddy Barrera от Engel Voelkers, Майорка Westcoast.

Източник: TopTenRealEstateDeals.com

Популярна тема