Оцветете къщата си според характера си

Оцветете къщата си според характера си
Оцветете къщата си според характера си
Anonim

Боя, тапет? Няма момент, който да предизвиква повече нервност от избора на декорация на стените, а именно платното ще оформи останалия интериор дизайн. Но ако искате да го направите както трябва от първия път и да се насладите на пътуването, слушайте ни и се оставете да бъдете ръководени от собствената си личност, това ще бъде най-добрият ви съветник!

Загрижеността за избора на естествени и здравословни продукти е обхванала всички сфери на живота ни и рисуването, разбира се, е една от тях.И това е, че боята, която ще изберем, за да придадем цвят на стените на нашата къща, трябва да се радва на оптимално качество. Белите дробове са заложени! Така че открийте и опознайте 21 век, еко, веган, нетоксични или ароматни бои. Ще имате супер здрав и пълен с живот дом.

Ако никога не сте боядисвали къщата си, важно е да вземете предвид редица аспекти, за да избегнете грешки. Страхът да не сгрешим ни прави по-страхливи при избора на цвят за стените. Открийте кои са най-честите грешки, които допускаме, когато боядисваме дома си и имайте предимство следващия път, когато боядисвате. Цветът е уникален за промяна на пространствата и генериране на усещания. Променете цветовете и къщата ви ще изглежда като друга!

В спалнята ви, оцветяване или изключване? По-добре отговорете, след като видите как в тези десет спални залогът беше на цвят и играта беше спечелена. Стилът, топлината, светлината и много други неща са заложени.Искате ли да заложите? И ако говорим за хола, най-използваната стая в къщата, неутралните цветове и тонове печелят битката, но разбира се можете да добавите и цветни нотки.

В банята можете да играете с цветовете, защо не. Бялото е било и продължава да бъде цветът par excellence за баните, но разберете какъв цвят са баните и започнете да мислите как искате да оцветите вашата.

Еколог

спалня с шам-фъстък зелена стена

Вашата основна грижа е да направите света по-устойчиво място, обичате животните и природата преди всичко, а къщата ви прилича на ботаническа градина. Очевидно вашият цвят е зелен. Използвайте го както желаете и играйте с различни нюанси, за да създадете пространства, изпълнени с индивидуалност.

Breeze Green Paint, €32,95 на Amazon

Модерен

горчично жълта всекидневна

Винаги сте в крак с новостите, знаете какво предстои преди самата модна индустрия, а вашият дом е отражение на вашата страст към дизайна. Идентифицирахте ли се с описанието? Ако отговорът е да, вече можете да заложите на цвета горчица на стените, защото той е тотален тренд.

Медено жълта боя, €32,95 на Amazon

Енергичен

стена в цвят бутан

Всяка сутрин се събуждате със същата енергия като някой, който пие три кафета, винаги сте в движение и няма нищо, от което да се страхувате повече от липсата на планове. Освен това вие сте като вихрушка от радост, която оживява атмосферата, където и да отиде.Звъни ли звънец? Е, трябва да знаете, че витаминните бои са тези, които ви удрят най-много. Бутан портокал, например, не само ще изглежда красиво на стената в хола ви, но и ще говори за вас, а това е може би най-важното нещо.

Оранжева боя, €31, €29 на Amazon

Още идеи: ОБЛЕКНЕТЕ СТЕНИТЕ С БОЯ

Минималистичен

офис с бяла стена

За теб животът е много прост. Не понасяте стрес или усложнения и сте много ясни, че „по-малкото е повече“. Ето защо обожавате прости пространства, декорирани с финес, и избягвате богато украсени среди като чумата. Нашият съвет: бели стени и скандинавски стил. Определено попадение!

Бяла боя, €25, €14 на Amazon

Тревожни

спалня с небесносиня стена

Тревожността е болестта par excellence на 21 век. Всъщност се казва, че в някакъв момент от живота си всички ще го преживеем. Ако докато четете това не можете да спрете да кимате с глава, ще разберете за какво говорим от първо лице и поради тази причина имате нужда от цвят, който ви помага да се успокоите. Имаме ясно: синьо.

Arctic Blue Paint, €32,95 на Amazon

Романтично

прашно розова спалня

Ако любимите ви романи са на Джейн Остин, любимата ви дестинация е френската провинция и сте луди по кексчетата, да, вашата личност е романтична до сърцевината си, ето защо голи и пудрени тонове ще бъдат тези, които по-добре да те дефинира.

Розова картина с венчелистчета, €20,00 на Amazon

Популярна тема