Съвети за пътуване с вашите домашни любимци, които трябва да имате предвид

Съвети за пътуване с вашите домашни любимци, които трябва да имате предвид
Съвети за пътуване с вашите домашни любимци, които трябва да имате предвид
Anonim

В разгара на лятото сме и все повече сме тези, които освен домашен любимец (куче, котка, хамстер или пор…) искат да го вземат на почивка и да се насладят на промяна на пейзажи с нас. Отиването на плаж, къмпинг или преход в планината е друго преживяване, ако вземете кучето си със себе си… или не?

Ако обичате да пътувате и особено обичате да пътувате с вашето кученце, знаете, че може да е трудно да намерите място, което четириногите гости няма да не харесват. Тогава собствениците на домашни любимци са изправени пред дилема: да намерите развъдник или да промените плановете си и да изберете ваканция у дома?

Потапяне в морето с вашите кучета

Ако вашето нещо е морето, играта с вълните и лудуването в пясъка, проверете плажовете, на които е разрешено да ходят с кучета, и техните разпоредби. Преди да тръгнете, пригответе раница с буквара, поилката, вода за из път и няколко играчки. На плажа трябва да го поставите на сянка и да не го изпускате от поглед, когато влезете във водата. Вкъщи го изкъпете, за да премахне пясъка.

Ние настояваме, не забравяйте да вземете вода за вашето куче или котка,те трябва да се хидратират точно толкова (или повече) от хората. И на плажа те ще тичат и ще играят и със сигурност ще глътнат малко солена вода, също ще им е горещо и трябва да знаете как да избегнете уплахи.

Пътуване с кола

Ако ще правите дълги пътувания с кола, не забравяйте, че кучето или домашният любимец, с които пътувате, трябва да е на каишка или в клетка. Ако се опасявате, че може да ви се завие свят и да повърнете по време на пътуването, предпазете седалките с покривало.Това също така включва джобове за носене в ръка, например за почистване на мокри кърпички, и което е по-важно, включва предпазни колани.

снимка

WellToBe

33,99 €

Ако вашето куче е дребна порода или пътувате с котки или дори зайци или други гризачи, седалка като тази ще ви бъде по-полезна…

снимка

Toozey

31, 99 €

Съвети за кучетата да прекарат лятото на прохлада: как трябва да къпете кучетата през лятото.

Пътуване с най-модна мода

И ако ще трябва да ходите през летища или жп или автобусни гари и ако кучето ви е малко или пътувате с котката си (или нещо подобно…), вземете си пътна чанта, с калъф, каишка за окачване и поилка като тази от Morpilot.

снимка

Morpilot

33,99 €

Популярна тема