Плажове, където можете да отидете с кучето си това лято

Плажове, където можете да отидете с кучето си това лято
Плажове, където можете да отидете с кучето си това лято
Anonim

Лятната ваканция е най-хубавият период от цялата година. Смята се за уникален момент да прекараме време на прекъсване на връзката с нашия верен приятел, с когото освен това можем да се насладим на няколко дни плаж, слънце и топлина.

Въпреки това възниква следният въпрос: къде мога да отида на почивка с кучето си? След това ви показваме най-добрите плажове в Испания, където можете да отидете с вашия домашен любимец и да се насладите максимално на хубавото време. За целта открихме картата на най-добре оборудваните плажове, където ще се насладите на хубаво плуване заедно или на забавна игра на фризби.

Основни плажове в Испания за кучета

плажове за кучета в испания 2020
Карта на плажовете за официални кучета лято 2021 г. www.PlayasparaPerros.com. Актуализира се ежедневно.

Ако търсите плаж за кучета в Испания, тази карта представя голям брой дестинации, които несъмнено са подходящи за пътуване и почивка за няколко дни. Препоръчваме ви да потърсите информация за всеки един и да откриете подходящо място за вашите ваканционни дни. Всички са налични за малки и големи породи кучета.

По крайбрежието на Средиземно море има голям брой плажове По-голямата част от тях са с фин пясък, но можете да намерите и други, които са по-скалисти или по-тъмни. Разбира се, те имат много място за вашето куче да тича и да се забавлява; дори някои са на разстояние до няколко километра.В края на краищата няма нищо по-добро от изгарянето на енергия на различно и естествено място, което е алтернатива на парка, където обикновено ходите в града, или на типичния плувен басейн за кучета, който имате на терасата.

В случай, че искате пейзажи със скали и по-хладна среда, където температурата е умерена, всички бреговете на Кантабрия и Галисия са идеални Те са наистина невероятни места заради хубавото куче плажове там; но трябва да имате предвид, че това е океански климат, така че е възможно да има дъждовни и мъгливи дни.

От друга страна, трябва да подчертаем плажовете на атлантическото крайбрежие, в югозападната част на Испания. Има малко, но много значими поради това колко са просторни и добрата им адаптивност към животните. По този начин можем да кажем, че всеки от тези плажове е подходящ, за да се насладите на вашето куче на почивка.

Неща, които трябва да имате предвид, преди да отидете на почивка

куче на плажа

Предишната стъпка, която трябва да оценим, преди да започнем дълго пътуване с нашия домашен любимец, е основно да се уверим, че животното има всички необходими ваксинации и документи. Трябва винаги дръжте под ръка картата и идентификационната карта, която предоставя конкретни данни.

Не забравяйте антипаразитните им лечения, ваксинациите и възможните им алергии и непоносимост. Ако забележите, че вашето куче проявява странно поведение, апатично е или губи апетит, нещо може да не е наред. Не го оставяйте и посетете вашия доверен ветеринар! Той би го направил за вас без колебание.

От друга страна, важно е да носите аксесоари, за да отидете на къмпинг с вашето куче, тъй като много плажове имат открити места за нощувка, които са до морето. Идеята е да ви осигурим максимален комфорт.

Какви ресурси трябва да опаковаме? Елементарни са: водоустойчиво кучешко легло, хранилка, четка и малко дрехи за по-капризните. Всичко това е важно и ще разберете, че точно както вие често носите багаж, той също има нужда от него.

Следователно вече имате много добра причина да сложите плажните кърпи в куфара си и да хукнете да се потопите добре на един от най-добрите плажове в Испания за кучета. Всеки от тези, които споменахме, е идеален за да се насладите на няколко дни заедно.

Популярна тема