Сладкото перално помещение, което ще видите днес (видео)

Съдържание:

Сладкото перално помещение, което ще видите днес (видео)
Сладкото перално помещение, което ще видите днес (видео)
Anonim

Подписахме това, което може би е най-красивото перално помещение в мрежата.

Списанието House Beautiful прави подробен преглед на тази пералня и стая за гладене и е, че освен че е пространство, декорирано с много смисъл, то има идеални решения за съхранение за малки пространства.

Натиснете възпроизвеждане и открийте най-добрите идеи:

Повдигащо се въже за дрехи. Идеално за малки пространства, тъй като можете да окачите цялото пране и да го съберете на тавана, без да нарушавате прохода в стаята.

Просторната мивка с душ кран. Перфектно решение не само за дрехи, то е много функционално за душ на вашите домашни любимци.

Шкаф за съхранение. Поради малката си дълбочина, той не заема полезно място в стаята, но добавя много място за съхранение на всички почистващи продукти.

Рафтове. Те добавят много място за съхранение и държат най-използваните прибори под ръка.

Леки и чисти завеси. Те не крадат никаква светлина и добавят декоративен плюс към пространството.

Таванни лампи. Индиректното осветление на плафоничните лампи спомага за перфектното осветление във всички ъгли на помещението. Елегантният му златен месингов дизайн напомня на кошниците за пране на нашите баби.

Източник: House Beautiful

Апликове и лампи за кухнята

LED тръби

ENUOTEK

31, 99 €

Разпределяйте редовно ленти от халогенни прожектори, за да не оставяте никоя част от работната повърхност в сянка.

Въртящи се аплици за стена

Chrasy

29, €69

Някои дизайни проектират страничен лъч от разсеяна светлина и друг лъч към тавана, който отскача от стената и се проектира на пода, осигурявайки уютно и приятно индиректно осветление.

Шарнирна стенна лампа

La Redoute

64,98 €

Стенните лампи с шарнирно рамо са идеални за насочване на светлината към определена точка според вашите нужди.

таванна светлина

Smartwares

27,54 €

Модел с дифузер хвърля равномерно отражение върху желаната повърхност и предотвратява отблясъците.

декоративни крушки

IKEA

€9,00

Моделите, които симулират формата на непокрита крушка без абажур, осигуряват достатъчно общо осветление, но е препоръчително да ги поставите на значителна височина, така че тяхната незасенчена интензивност да не заслепява.

ретро таванна лампа

Maisons du Monde

99, 99 €

Непрозрачен екран с единичен долен отвор концентрира светлинния лъч надолу; следователно е подходящ за поставяне на офис маса. Лампата трябва да бъде поставена наполовина нагоре, така че крушката да е скрита от очите.

реколта-ретро

Chrasy

23. €89

Лампите с метално покритие и почти плоска форма действат като отразяващи повърхности, които проектират светлината и я разпръскват в широк вентилатор, идеални за общо осветление в кухнята или масата, в офиса.

с 6 екрана

Maisons du Monde

199, €90

Контрапунктът на тази лампа с 6 прожектора в индустриален стил е идеален в тази кухня в стил рустик с дървени мебели и остров.

мебелни аплици

Lightess

25, €90

Осветете вътрешността на кухненските мебели или основата на шкафовете с LED стенни лампи, които излъчват топла светлина и почти не консумират енергия.

Популярна тема