Тази раница за кучета е един от най-желаните артикули в Amazon

Съдържание:

Тази раница за кучета е един от най-желаните артикули в Amazon
Тази раница за кучета е един от най-желаните артикули в Amazon
Anonim

Помните ли рекламата за кученца на Amazon?

По онова време всички искахме да имаме раница като тази (и малко куче като това в рекламата, очевидно), а не само когато домашният ни любимец е болен или с гипсиран крак. Изведнъж видяхме, че това е идеалното решение да вземем кучетата си на разходка с велосипед през уикенда, тази стръмна планинска разходка или дори каране на мотоциклет.

Раницата за носене е идеална за разходка на вашето куче. Тя е перфектна за всякакви дейности на открито и се предлага в 4 размера. Това е първият най-продаван в Amazon.

раница за носене на куче

NICREW

18,99 €

Можете да поставите презрамките по два начина в зависимост от това какво ви е най-удобно или в зависимост от това дали носите кучето пред вас или на гърба си. Раницата е регулируема и изработена от еластична и дишаща материя. Кучето се закопчава с два странични ципа и вътрешна кука за нашийника. Сещате ли се за по-добра компания за следващия си маршрут?

Възможността да пътуваме с нашите домашни любимци става все по-популярна. В допълнение към хотелите, които приемат домашни любимци, много заведения и ресторанти приемат домашни любимци, така че не се налага да ги оставяте в развъдници. Също така не забравяйте, че опцията да ги оставите в колата, докато пиете бира, е напълно неуместна. Строго е забранено оставянето на кучета затворени в автомобили.

Избрахме други раници за вашето куче:

PETTOM

32,99 €

носеща раница

morpilot

39,99€

Раница за кучета и котки

Case Wonder

11, €73

регулируема раница

Satyby

30, €99

Изберете раницата за вашето куче, която най-добре отговаря на неговия размер и дейностите, които планирате да извършвате с него. Със сигурност той ще се радва да ви придружи във всички приключения, за които можете да се сетите това лято.Разбира се, не забравяйте винаги да носите бутилка вода и за него, точно като вас, вашето куче също може да получи топлинен удар и трябва да бъде постоянно хидратирано, ако правите дейности на открито.

снимка

BePetMia

15,99 €

Тази бутилка за вода за кучета със сгъваема поилка за тютюн е идеална за носене в раницата ви. Заема малко място.

Щастливо лято на вас и вашите кучета!

Популярна тема