5 Хакове на IKEA за малки пространства

5 Хакове на IKEA за малки пространства
5 Хакове на IKEA за малки пространства
Anonim

Със сигурност вече сте чували и чели за IKEA Hacks. Става въпрос за оптимизиране на мебелите на IKEA, за да извлечете максимума от тях и да ги адаптирате (дори повече) към нуждите на всеки дом. С други думи, превръщането на основния продукт на IKEA в стилна и функционална мебел, идеално подходяща за пространството.

В това видео открихме 5 страхотни идеи за организиране на малки пространства.

1. Практична пейка за офиса с чекмеджета и много място за съхранение

В първото предложение скринове са използвани за оформяне на пейка за дневна трапезария. Спестявате от столове и печелите място за съхранение. Перфектно!

Скрин IKEA NORDLI

Купете от тук 189 € Скрин с 6 чекмеджета (предлага се и в други размери).

2. Тоалетка за малки пространства

Ако имате малка, малка спалня, но умирате за скрин или имате нужда от място, където да оставите ключовете си в коридора, използвайте рафт като маса. И ако изберете този рафт с чекмеджета… много по-добре!

Етажерка EKBY с чекмеджета от IKEA

Купете от тук 44 € Рафт с чекмеджета

3. Много елегантна поставка за обувки

Типичният шкаф за обувки, превърнат в мебел от високо ниво. Беше необходимо само да добавим дърво като плот и няколко елегантни кожени дръжки и… готово! Мини шкаф за кухнята.

STÄLL Шкаф за обувки от IKEA

Купете от тук 79 € Поставка за обувки с 4 отделения

4. Удобен органайзер за бюро

Ако ви се е налагало да изберете малка масичка, за да поставите бюрото си у дома, не се притеснявайте с тази дъска за щифтове, всичко ще бъде организирано вертикално, без да се нуждаете от повече повърхност на масата. И ако го боядисате в тъмно сиво, както във видеото, добавяте много елегантна нотка.

SKÅDIS Pegboard от IKEA

Купете от тук 17, 99 € Pegboard.

5. Вертикално съхранение за книги

Тази идея е красива в детската стая. С поставките за подправки вашите книги и истории ще бъдат идеално организирани и ще красят стената.

Поставка за подправки BEKVÄM от ikea

Купете от тук 4 € Поставка за подправки от брезово дърво

Популярна тема