Работите ли вкъщи? Настройте „домашен офис“

Работите ли вкъщи? Настройте „домашен офис“
Работите ли вкъщи? Настройте „домашен офис“
Anonim

Със сигурност у дома имате нужда от място за работа или децата ви да пишат домашните си. Избрахме 10 работни кътадекориран в различни стилове и с мебели от различни материали, които да ви вдъхновят и да създадете офис у дома.

Работата от вкъщи става все по-често срещана и все по-често домовете имат учебен и/или работен кът. Поради недостига на измервателни уреди тези ъгли обикновено са интегрирани във всекидневната или спалнята, но също така е тенденция да се създава пространство за учене в кухнята.

Проходните зони също могат да бъдат добър вариант за инсталиране на бюро, което дори може да бъде сгъваемо, и рафт.

Тези бюра, които ви показваме по-долу, се адаптират към всички видове повърхности, без значение колко малки са.

1. Бюро за двама? поставете масите онлайн

бюро за двама
Бюра на IKEA. Хабитат столове

Когато е необходимо да споделите пространството с брат или сестра или с партньор, решенията трябва да са насочени към възможно най-доброто му използване. Две бюра до стената, едно след друго,се възползват максимално от наличните измервателни уреди. Плетените столове придават чар.

2. Офис в хола? интегрирайте го добре

Бюро в хола

Масата за хранене може да стане и работна маса, но столът трябва да е ергономичен и в същото време да е в тон с останалата част от мебелите в тази стая. Ето как е направено на тази снимка: моделът Tulip изпълнява и двете задачи. Книжарницата отзад поддържа реда.

3. Бюро под прозореца, перфектно

Бюро в таванското помещение
От Hubsch.

За да имате естествено осветление и да отпуснете очите си между работните часове. Също така настолна лампа с директна светлина и топъл тон (избягвайте бялото) ще ви помогне да се фокусирате.

4. Бюра в мини пространства

малко бюро в спалнята

Можете също така да поставите учебна маса в коридор. Решението в този случай е да поставите окачена дъска (но добре закрепена към стената) и един или два рафта за папки и работни пособия. Плотът не трябва да е по-малък от 80 cm широк, за да поддържа предмишниците.

5. Разделителен панел

Бюро в съвременен стил
Керамични студийни плочки.

Можете да запазите независимостта, от която се нуждаете, за да работите съсредоточено, дори бюрото ви да е част от друга стая. Паран или ниска стена,като тази, направена от плочки, разделя и украсява едновременно.

6. Бюро в класически стил

Дървено бюро в класически стил
Мебели от PortobelloStreet.

Мебелите от тъмно дърво винаги са били традиционни в офисите и работните помещения. Те са добър вариант и освен това са универсални, тъй като масата може да се използва за хранене. В този случай трябва да вземете предвид и подходящата височина, която може да варира от 73 и 76 см, така че да е удобно да го използвате за каквото и да го използвате.

7. Бели мебели

Бюро в спалнята
Мебели на IKEA.

Те не се сблъскват и се интегрират във всякакви декорации. Освен това визуално заемат по-малко място, отколкото ако са завършени в тъмно дърво. Това се демонстрира от този комплект, идеален за едната страна на стаята.

8. Светли мебели и добра светлина

Бюро
Настолна маса от Thai Natura. Ратанов стол, от Vintage Decoration.

Стъклените маси за бюро с естакади са много практични и лесни за преместване; също ратанов стол, супер лек.

9. Бюро с британски вид

Бюро
Пространство, проектирано от Pip Studio.

Можете да превърнете всяко пространство, колкото и просто да е, в най-красивото в къщата. Като този. Ключовете? Тапет с цветя, който все още е много модерен,класическо бюро и оригинални и романтични аксесоари: бръснарско столче, картина на пеперуди…

10. Комбинирайте мебели от различни материали

И ще видите колко добре изглеждат… Например, бистро маса, с декоративни крака,и стол от естествени влакна.

Бюро
От Bloomingville.

Тази успешна комбинация е идея на фирма Bloomingville. С настолна лампа ще създадете красив кабинет или място за четене.

Популярна тема