Най-добрите микровълнови печки, за да намерите вашата

Най-добрите микровълнови печки, за да намерите вашата
Най-добрите микровълнови печки, за да намерите вашата
Anonim

Има моменти, когато промяната на няколко детайла, някои малки уреди и част от декорацията е достатъчна, за да придадете на вашата кухня различен щрих. Освен това, ако към това добавите, че време е да смените микровълновата, попаднахте на правилната статия. Каквато и да е причината, вие сте решили, че сега е моментът да вземете нова микровълнова, но коя е най-подходящата? Първо, първото нещо, което трябва да определите, е дали вашата микровълнова фурна е поставена на правилното място, може да не се възползвате напълно от пространството на плота във вашата кухня. Едно нещо, което можете да направите, е да създадете ъгъл на кухненския си плот, където да поставите няколко уреда, тостера (Най-добрите тостери за малки кухни), кафемашината… Или да поставите микровълновата печка в пространство във височина, има много настроики.

Не можем да пренебрегнем, че микровълновата печка е един от основните домакински уреди. Мнозина обаче не знаят как да й дадат заслуженото признание. И това е, че ако използвате микровълновата добре, ще имате на една ръка разстояние безкраен брой кулинарни предложения, които дори не бихте могли да си представите. За да ви помогнем с тази задача, направихме селекция от най-добрите микровълнови фурни, които да покрият всички ваши нужди. Знаете ли всички лесни и здравословни вечери, които можете да приготвите в микровълновата? Време е да се изравните с вашето. Сред нашите фаворити са микровълнови от най-висок диапазон, средни и такива, които покриват основни нужди, но с много добро качество. Освен това, ако имате късмет, можете да намерите много от тях с отстъпка и в различни покрития, така че да се адаптират идеално към декоративната линия, която имате във вашата кухня.

В бяло, неръждаема стомана и комбинирано, за тези, които се нуждаят от всички функции и ако предпочитате по-просто.С елегантен, ретро и изискан дизайн, както и най-новите технологии, за да улеснят ежедневието ви. Въпреки че много от тях имат лесна система за почистване, струва си да знаете как правилно да почиствате микровълновата, така че да е в най-добрите условия за по-дълго време. В компилацията, която направихме, ще намерите идеалната микровълнова фурна, за да приготвите всякакви рецепти или да подготвите седмичното си меню. Тук ги оставяме!

1

LG

Грил интелигентен инвертор

снимка

152, €13

Има множество начини за готвене и автоматични менюта и готви до 1,6 пъти по-бързо, спестявайки до 28% електроенергия

2

SAMSUNG

Микровълнова с грил

снимка

119,99€

Тази микровълнова фурна има функция за поддържане на топлината за поддържане на температурата на вече сготвена храна с 2 нива на мощност. Освен това има възможност за използване на грил и комбинирана функция и има 23-литров капацитет.

3

Cecotec

Микровълнова ProClean

снимка

76, €50

Основното предимство на тази микровълнова фурна е нейното вътрешно покритие Ready2Clean, което улеснява почистването, тъй като отблъсква мръсотията. Има капацитет до 20 литра и 8 предварително зададени програми.

4

SAUBER

Микровълнова с огледален грил

снимка

€119,00

Микровълнова фурна с огледална врата, която придава на вашата кухня модерен и изтънчен дизайн. Има общ капацитет от 23 литра и система за размразяване по тегло. Освен това има цифрово управление и грил и комбинирана система.

5

SAMSUNG

Черна и сребриста микровълнова печка

снимка

162, €63

Има иновативна система за дезодориране, която се препоръчва след готвене на храна със силна миризма или ако има много дим в кухината

6

Телец

Fastwave 20 Grill

снимка

129, €99

Микровълнова фурна, с капацитет 20 литра, която разполага с интелигентната вълнова нагревателна технология SmartHeat, която гарантира бързо загряване и готвене на храната 100% и хомогенно.

7

бонбони

Микровълнова с грил и готвене в приложение

снимка

94, €99

Тази микровълнова печка предлага 40 специални програми за готвене. В допълнение, приложението Simply-Fi ще ви помогне, предлагайки съвети и трикове, които да използвате във вашата микровълнова печка. Освен това има мощна система за размразяване, в която трябва само да поставите тежестта.

8

Orbegozo

Микровълнова с ретро дизайн

снимка

€59,00

Има капацитет от 20 литра, идеален за храни с по-голям обем. Неговите различни нива на мощност гарантират, че вашата храна ще достигне желаната готовност.

9

Начало на Bosch

Микровълнова за вграждане

снимка

339, €50

Тази микровълнова има 8 предварително зададени автоматични програми, с които ще постигнете оптимални резултати за вашите ястия.Включва функции грил и барбекю. Разполага и с електронно отваряне на вратата, трябва само да натиснете клавиш и лесно можете да получите достъп до вътрешността му.

10

бонбони

Бяла микровълнова

снимка

99, 99 €

Има бутон за бърз старт и ECO функция, чрез натискане на бутона Start Express микровълновата ще работи на пълна мощност за 30 секунди.

11

Beko

Микровълнова фурна

снимка

97, €23

Тази микровълнова фурна има елегантен дизайн с изчистени и основни линии. Той е компактен, но има капацитет от 20 литра, който ви позволява лесно да го поставите, където пожелаете. Освен това има режими за пица или царевица, идеални за всеки повод.

12

Grunkel

Бяла и огледална микровълнова печка

снимка

72, 90 €

Тази микровълнова фурна има регулируем таймер до 30 минути с лесно отваряне с дръжка. Той е прост, но с добър капацитет, до 20 литра и максимална мощност от 700 W.

13

SAMSUNG

Микровълнова ECO функция

снимка

145, €96

Тази микровълнова печка има изтънчен дизайн, който ще се открои във всяка кухня. Има капацитет от 23 литра и ECO режим, с който ще намалите консумацията на енергия.

14

LG

Интелигентна инверторна микровълнова печка

снимка

128, €89

Микровълнова печка с технология Smart Inverter, която готви, загрява и размразява равномерно. Има капацитет от 25 литра и вътрешна чиния с диаметър 29,2 см, въпреки че дизайнът му е компактен за поставяне във всеки тип кухня.

15

Хувър

Chefvolution

снимка

124, 02 €

Тази микровълнова фурна е с капацитет 25 литра и има грил, дигитален сензорен дисплей, електронно отваряне на вратата, мощност 900W-1000W и 6 степени.

Популярна тема