Най-продаваните прахосмукачки на Amazon

Най-продаваните прахосмукачки на Amazon
Най-продаваните прахосмукачки на Amazon
Anonim

Лятото е към своя край и с неговия край започва времето, в което трябва да затворите прозорците и да свикнете с мисълта, че скоро ще е време да сте повече на закрито, отколкото навън. Сбогуваме се с прекрасната тераса и се примиряваме с нашия дом, като му отдаваме вниманието, което оставяме настрана през лятото; малки промени, които подготвят новия сезон, който идва и ни връщат това желание - което много приятно бяхме загубили - да правим планове у дома. Но преди това трябва да сложим малко ред: да изпразним шкафовете, да направим дълбоко почистване, да преместим нашите прибори, да приберем куфарите и да затръшнем последната врата на конкретния ни наемник.Знаем, че това е най-трудната фаза, през която трябва да преминете, преди да включите режима на есенния декоратор, но добре ли сте подготвени да го получите?

Допълнителна точка винаги ще идва от наличието на правилните приспособления, за да улесните процеса. Нека започнем с нещо основно: прахосмукачката, която винаги под ръка е добър съюзник. Имате ли вече такъв? Време е да се изтупа прахта. Ако не, оставяме ви списък с най-добре оценените и най-продаванитев Amazon. Давай напред!

1

Cecotec

Cecotec Conga

снимка

229,00 $

Известната прахосмукачка робот ви улеснява много, когато става въпрос за наемане. С лазерно картографиране на къщата ви и дистанционно управление от мобилния ви телефон ще имате дома си винаги готов без никакви усилия. Поне това казват повече от 250 потребители, които вече са го оценили (много положително)

2

Cecotec

Cecotec Duo Stick Conga

снимка

От същата фирма имаме неговата вертикална версия, идеална за тези, които избират да вакуумират ръчно. Добрите му резултати се подкрепят и от броя на потребителите, които са го закупили.

3

Rowenta

Rowenta Compact

снимка

За по-традиционните, които предпочитат да играят на сигурно, избрахме тази прахосмукачка за под с невероятна мощност и множество аксесоари, за да достигне всяка повърхност без проблеми. Има резервоар от 1,5 L, за който не е необходима чанта. В рецензиите си потребителите също подчертават колко тих е.

4

Hikeren

Домашна прахосмукачка с метла

снимка

Тази двойна прахосмукачка има средно 5 звезди според повече от 200 потребители, които вече са я изпробвали. Отличава се със своята голяма мощност и комфорта на малка ръчна прахосмукачка за достъп до по-малки повърхности.

5

VicTsing

Ръчна прахосмукачка

снимка

За тези, които не се нуждаят от подова прахосмукачка, избрахме тази високо ценена опция, за да се отървете от праха с един замах. Той е лек и компактен, така че дори в много малки пространства може да бъде окончателното решение, което ще улесни почистването.

6

просценик

Акумулаторна прахосмукачка

снимка

219, €99

В този списък включваме още една вертикална безжична прахосмукачка, която също има своята ръчна версия, така че да не пропуснете нищо. И двете имат голяма мощност (регулируема), подчертана от всички потребители, които вече са ги пробвали. Без съмнение това е пълният и необходим комплект за почистване, за да придадете нов облик на вашия дом.

7

Основи на Amazon

Цилиндрична прахосмукачка без торба

снимка

100, €89

Също така споменете по-проста прахосмукачка за тези, които търсят по-достъпни решения. Избрахме този модел от Amazon заради чудесното му съотношение цена/качество.

Популярна тема