4 Малки ремонти на дома през есента

Съдържание:

4 Малки ремонти на дома през есента
4 Малки ремонти на дома през есента
Anonim

О, есента… Това специално време, пълно с промени и нови цели, но също и у дома и в студа. А то е, че вечните слънчеви дни и високите температури остават назад. Нещо, което не би трябвало да е проблем, стига домовете ни да са подготвени да посрещнат предстоящите студени месеци… Ние ви казваме всичко, което трябва да имате предвид… &128521;

През есента домът се превръща в любимо място за срещи и няма нищо по-различно от това да прекарате един ден в почивка под топлината на одеялото на дивана.Ето защо също е нормално мръсотията да се умножава Така че, ако искате прахът и акарите да се преместят в друга къща ipso facto, вземете под внимание нашите съвети за почистване!

ПЪРВА СТЪПКА: ПРОВЕРКА НА ОТОПЛЕНИЕТО

Много пъти приемаме за даденост, че всичко върви гладко и когато настъпи първият студен ден, съжаляваме, че не сме направили необходимите проверки, когато е време да… Да, имаме предвид отопление.

Радиатор
Задължително е да проверите работата на отоплението и ако ви предстои ревизия на котела, направете го сега!

ВТОРА СТЪПКА: ИЗОЛИРАЙТЕ КЪЩАТА СИ ОТ СТУДА

Това включва преминаване през врати и прозорци, използване на пяна или силикон, ако е необходимо, във всички онези, които са в пряк контакт с външната страна.Във всеки случай, ако прозорците ви са стари, може би е време да помислите за смяната им, тъй като оставяйки топлината да излезе (дори и малко), ще харчите енергия и пари безразсъдно. Познавате ли екологичната изолация?

прозорец със зимен пейзаж

СТЪПКА ТРЕТА: НАСТРОЙТЕ ВАШИЯ УМЕН ДОМ

Ако имате интелигентен дом, трябва да конфигурирате устройството за настъпването на есента. Не забравяйте, че щорите ще трябва да се вдигат и спускат по време, различно от това, което сте програмирали през лятото, и климатикът ще отстъпи място на отопление, така че изберете удобна температура, за да се чувствате удобно у дома.

умен дом

Всеки ден има повече устройства, които превръщат дома ви в интелигентен дом.Направете живота си много по-лесен с устройства и приложения, които превръщат дома ви в интелигентен дом. Направете живота си много по-лесен с устройства и приложения, които превръщат дома ви в интелигентен дом.

СТЪПКА ЧЕТВЪРТА: ГЛЕДАЙТЕ ВАШИЯ ВАКАНЦИОНЕН ДОМ

Вашият втори дом трябва да бъде също толкова защитен от студа, колкото къщата, в която живеете всеки ден. Затворихте ли спирателните кранове? В противен случай тръбите могат да се спукат при замръзване. По същия начин се уверете, че сте изключили термостатите, защото ако имате котел, той може да стартира, да изчерпи резервите си от гориво и в крайна сметка да се повреди.

Ваканционна къща

След като прегледате ключовите моменти, за да подготвите къщата си за есента и ниските температури, погледнете декорацията… топла ли е къщата ви? От съществено значение е да създадем удобни пространства, настъпват най-студените сезони и в които прекарваме повече време на закрито.С малки промени можете да създадете много по-топла и по-приветлива среда за есенните вечери.

Популярна тема